Korku Filmleri Haberler & Fragman

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Çok gzlmiş yaa :cigara:
gelsinde gidelim,korku filmi izleyen çok olmuyor bazen tek başıma izliyorum koca salonda, o zaman daha çok korkuyorum heh heh :dyg:

Tşkler bilgiyi aktardığın için :cici:

bizim millet ivedik gibi saçma filmleri seviyor.bu tip filmlerden anlamazlar.açıkçası bana fragman çok korku gibi gelmedi ama hikaye baya entresan gibi duruyor.bende yorum ve ilgin için teşekkür ederim. :cici:

bizim millet ivedik gibi saçma filmleri seviyor.bu tip filmlerden anlamazlar.açıkçası bana fragman çok korku gibi gelmedi ama hikaye baya entresan gibi duruyor.bende yorum ve ilgin için teşekkür ederim. :cici:

Ne anlarla ivedikten bende anlamıyorum ama bayağı çok izlenmiş,yoksa bizmi anlamıyoruz sanattan hehe :d
küfürle komedi yapmış...

çok farklı gizemli gibi böyle filimler daha korkunç olabiliyor bi vizyona gelsinde izlediğimde buraya yorumumu eklerim...

Ne anlarla ivedikten bende anlamıyorum ama bayağı çok izlenmiş,yoksa bizmi anlamıyoruz sanattan hehe :d
küfürle komedi yapmış...

çok farklı gizemli gibi böyle filimler daha korkunç olabiliyor bi vizyona gelsinde izlediğimde buraya yorumumu eklerim...

bende hiç izlemedim demek ki sanatla alakam yok :D

tamam şimdiden iyi seyirler :cici:

Darren Aronofsky’nin Yeni Filmi Mother! Korku Türünde Olacak!

darren-aronofsky-nin-yeni-filmi-mother-korku-turunde-olacak-filmloverss.jpg

Darren Aronofsky’nin kadrosunda Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris, Michelle Pfeifer, Kristen Wiig ve Domnhall Gleeson gibi pek çok ünlü ismin yer aldığı yeni filmi Mother!, korku türünde olacak.

Muhteşem filmlerle örülü bağımsız film kariyerinin ardından bir stüdyo için çektiği ilk film olan Noah’la büyük hayal kırıklığı yaratan Darren Aronofsky , 3 yıllık aranın ardından Mother!‘la beyazperdeye geri dönmeye hazırlanıyor.

Yeni filmi hakkında uzun süre ser verip sır vermeyen Aronofsky; yönetmen, senarist ve yapımcılığını üstlendiği Mother! için oldukça etkileyici bir kadro kurmuştu. Başrollerinde Jennifer Lawrence ve Javier Bardem‘in yer aldığı filmde ikiliye Ed Harris, Michelle Pfeifer, Kristen Wiig ve Domnhall Gleeson eşlik ediyor.

jennifer-lawrence-javier-bardem-darren-aronofsky-filmloverss.jpg

Darren Aronofsky’nin Yeni Filmi Mother! 27 Ekim’de Vizyonda Olacak

Öte yandan The Wrap sitesinin haberine göre Kanada’da gerçekleşmiş olan çekimleri sona eren Mother!, korku-gerilim türünde olacak. Mother!’ın ‘Sakin bir hayat süren bir çiftin ilişkisinin evlerine gelen davetsiz misafirlerin ardından test edilmesi’ olarak tanımlanan konusunu da göz önünde bulundurursak filmin korku-gerilim türünde olması oldukça uygun görünüyor.

Darren Aronofsky’nin çoğunlukla 16mm kameralarla çekerek adeta eski amatör ruhunu yeniden sinemaya taşıdığı Mother!’ın müzikleri ise son olarak Arrival’ın müziklerini besteleyen Johann Johansson’a teslim edilmişti. Ülkemizde 27 Ekim‘de vizyona girmeye hazırlanan film, ilk bakışta özlediğimiz Aronofsky sinemasına geri dönüş niteliğinde olacakmış gibi görünüyor.

http://www.filmloverss.com/darren-aronofsky-nin-yeni-filmi-mother-korku-turunde-olacak/

Awaken the Shadowman’den Ürkütücü Fragman!

awaken-the-shadowmanden-urkutucu-fragman-filmloverss.jpg

21 Temmuz’da A.B.D genelinde sınırlı sayıda salonda gösterildikten sonra 25 Temmuz’da dijital ortamlarda yayınlanacak, ürkütücü ögelerle dolu Awaken the Shadowman’den fragman yayınlandı.

J.S. Wilson’ın yönetmenliğini yaptığı, kadrosunda James Zimbardi, Skyler Caleb ve Jean Smart’ın rol aldığı Awaken the Shadowman, klişelerle dolu bir konuya ve fragmana sahip. İki kardeşin, annelerinin enteresan şekilde ortadan kaybolmasının ardından tekrar bir araya gelmesinin sonucunda yaşanan korku dolu olaylara konu alan filmin yönetmeni J.S. Wilson, filmle ilgili olarak yarattıkları düşmanın çocukken yaşadığı gerçek olaylardan esinlendiğini söylüyor. Fragmanının son bölümünde gördüğümüz bu varlık, 2015 yapımı korku türündeki belgesel The Nightmare’ın bir bölümünde geçen karabasanla son derece benzerlikler taşıyor.

Awaken the Shadowman Fragmanı Yayınlandı!

Fragmanı yayınlanmadan önce, özellikle korku sitelerinde çokça konuşulan filmin fragmanını izledikten sonra, iyi bir bağımsız olabilir mi düşüncelerini rafa kaldırdığımızı söyleyebiliriz. Her ne kadar fragmanının son bölümünde ortaya çıkan karabasanvari varlığın ürkütücü olduğunu görsek de, filmin genelinin yapay diyaloglar, ve tahmin edilebilir bir senaryoya sahip olduğunu fark etmek zor değil. Senaryosu Skyler Caleb, Woodrow Wilson Hancock ve James Zimbardi tarafından kaleme alınan filmin hakları ise Gravitas Ventures’da bulunuyor.

[YOUTUBE]d60LTXGoUhA[/YOUTUBE]

Awaken the Shadowman'den Ürkütücü Fragman! -FilmLoverss

Anabelle yerimden zıplatacak kadar korkunç değildi,izlenilir mi tabıkı korku sevenler izlesin,ama ben onları aştım daha çok izlerken koltuğumdan fırlatacak korku filimler istiyorum,umarım Anabelle II istediğim gibi korku dolu bir filim olur.

İki filmide sabırsızlıkla bekliyorum

Awaken the Shadowman
Anabelle II

Anabelle yerimden zıplatacak kadar korkunç değildi,izlenilir mi tabıkı korku sevenler izlesin,ama ben onları aştım daha çok izlerken koltuğumdan fırlatacak korku filimler istiyorum,umarım Anabelle II istediğim gibi korku dolu bir filim olur.

İki filmide sabırsızlıkla bekliyorum

Awaken the Shadowman
Anabelle II

açıkçası gerçek korku filmi bulmak zor,genelde aynı senaryo oluyor.yinede James Wan Etkileyici.onun dışında pek bişi yok.

açıkçası gerçek korku filmi bulmak zor,genelde aynı senaryo oluyor.yinede James Wan Etkileyici.onun dışında pek bişi yok.

Çok doğru diyorsun konular hemen hemen aynı..

Clinical 4 sayfada eklemişsin
fragmanına baktım güzele benziyor iftar sonu izliyecem, yorumumu yazarım:hppy:

netflix-ten-kaninizi-donduracak-bir-psikolojik-korku-filmi-clinical-filmloverss-720x400.jpg

Çok gzl bir Psikolojik Korku Filmi :hi: Bu tür filimler sevenler mutlaka izlemeli filimin sonları beni çok şaşırttı, çok başarılı bir filim olmuş, emeği geçen herkesin ellerine sağlık diyelim...

Divine Heart ayrıca sanada tşkkür ediyorum filmi eklediğin için sayfana :hi:

Beğenmişssin baya.ben daha izleyemedim.o kadar film var ki sırada fırsat bulup izleyemiyorum.en kısa zamanda filmi bulup indirip izleyeyim bari.

Senin gibi değerli takipçiler ( konuyu takip eden,yorum yapıp görüş bildiren ) olduğunu görmek mutlu ediyor beni :cici ben teşekkür ederim.

Abaris

Beğenmişssin baya.ben daha izleyemedim.o kadar film var ki sırada fırsat bulup izleyemiyorum.en kısa zamanda filmi bulup indirip izleyeyim bari.

Senin gibi değerli takipçiler ( konuyu takip eden,yorum yapıp görüş bildiren ) olduğunu görmek mutlu ediyor beni :cici ben teşekkür ederim.

Abaris

Ben tşkkür ederim birbirinden gzl filimleri filim sayfalarına eklediğin için:hi: eklediğin filimlerden izlemediklerimi izliyecem henüz vizyona girmemiş olanlarıda sinemada izlerim...

Psikolojik Gerilim Türündeki It Comes at Night’tan Ürkütücü Bir Fragman Yayınlandı!

It-Comes-at-Night-poster-filmloverss.jpg

2015 yapımı ilk uzun metrajı Krisha’yla dikkatleri üzerine çeken Trey Edward Shults’un merakla beklenen yeni filmi It Comes at Night’tan oldukça ürkütücü bir fragman yayınlandı.

Kariyerine çektiği kısa filmlerle başlayan genç yönetmen Trey Edward Shults, daha önce kısa film olarak çektiği Krisha’yı 2015 yılında uzun metraj olarak yine çekmişti. Yaşlı bir kadının yıllar sonra evine dönmesini konu edinen komedi türündeki film, eleştirmenlerden tam not alırken aralarında Cannes Film Festivali’nin de yer aldığı birçok festivalden ödül ve adaylıkla dönmüştü.

Hal böyle olunca Trey Edward Shults’un yeni filmi de merakla beklenir olmuştu. Senaryosunu Krisha’da da olduğu gibi yönetmenin kendisinin yazdığı yeni filmi It Comes at Night, Shults’un komedi türündeki ilk filminin aksine psikolojik gerilim türünde. Kadrosunda son olarak Jeff Nichols’un Loving’in de izlediğimiz başarılı oyuncu Joel Edgerton‘un yanı sıra Riley Keough, Christopher Abbott ve Carmen Ejogo‘nun yer aldığı film, tarzıyla da dikkat çekiyor.

Krisha’nın Yönetmeni Trey Edward Shults’un Yeni It Comes at Night’ın Fragmanı Yayınlandı

Amerika’da 25 Ağustos’ta vizyona girmesi planlanan It Comes at Night şu an için herhangi bir festivalin programına yer almıyor ancak yönetmenin ilk filminin oldukça beğenildiği Cannes Film Festivali’nden davet alması olası gibi görünüyor. Ülkemizdeki vizyon tarihi henüz kesinleşmeyen filmin Pieter Bruegel’in ünlü Ölümün Zaferi tablosuyla başlayan ilk fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

psikolojik-gerilim-turundeki-it-comes-at-night-tan-urkutucu-bir-fragman-yayinlandi-filmloverss-720x400.jpg

[YOUTUBE]sKnigN8OiNc[/YOUTUBE]

Psikolojik Gerilim Türündeki It Comes at Night'tan Ürkütücü Bir Fragman Yayınlandı! - FilmLoverss

[YOUTUBE]99reuiNZ8ys[/YOUTUBE]

Gerçek Olaylardan Esinlenen 12 Feet Deep’ten Fragman Yayınlandı!

İki kadının büyük ve derin bir havuzda kilitli kalmasının gerilim dolu hikayesini konu edinen 12 Feet Deep’ten fragman seyirciyle buluştu.

Geçtiğimiz yıllarda ilk uzun metraj denemesiyle seyirci karşısına çıkan Matt Eskandari korku sinemasını keşfetmeye devam ederken; yeni projesi 12 Feet Deep‘in nefes kesen fragmanı bizi gerilim dolu dakikalarla selamlıyor. Gerçek olaylardan esinlenen film doğaüstü güçlerle, bilinmeyen yaratıklarla veya gizli kapılarla uğraşmak yerine sizi bir havuza davet ediyor. İki genç kadının büyük ve derin bir havuzda kilitli kalmasını konu alan yapımın klostrofobik seyirci kitlesini hedef almadığı kesin. Filmin oyuncu kadrosunda Nora-Jane Noone ve Alexandra Park yer alıyor. Öte yandan gizemli canlıların olmaması sizi yanıltmasın. Çünkü yönetmen fantastik ögeleri bir kenara bırakıp, tuhaf kapıcı portresini senaryoya dahil ediyor. Jonna ve Bree ömür gibi gelen saniyeler boyunca, Clara’nın vicdanına sığınmak zorunda kalıyor.

12 Feet Deep’ten Fragman!

Projenin yapımcılığını Shrek 2, Madagascar ve Rio filmlerinde çalışma şansı yakalayan Debra Blanchard üstleniyor. Animasyon dünyasından korku evrenine geçiş yapmanın filmi nasıl etkileyeceğini bilmiyoruz elbette. Ancak yönetmenin çektiği Victim seyirci adına bir rehber niteliğinde olabilir. Bununla birlikte ikinci kez bir araya gelen Eskandari ve Michael Hultquist‘in iyi bir dinamik yakaladığını söyleyebiliriz. Fragmanın umut vaat eden yapısı bizi heyecanlandırmasına rağmen, akıllara Bree ve Jonna’nın kurtulup kurtulmayacağı sorusunu getiriyor.

[YOUTUBE]MZHxA32MGzk[/YOUTUBE]

Gerçek Olaylardan Esinlenen 12 Feet Deep'ten Tüyler Ürperten Bir Fragman Yayınlandı! - FilmLoverss

the-crucifixion-1486551936.jpg

Gerçek bir hikaye olduğu yazıyor fragmanda.Annabelle ve The Conjuring 2'nin yapımcısı.daha ne olsun :)

Vizyon Tarihi: 8 Eylül 2017

[YOUTUBE]GLTJniU35OA[/YOUTUBE]

Bu Yazın Favori Korku Filmi Olmaya Aday Polaroid’den Fragman Yayınlandı!

The Ring ve The Grudge’ın yapımcılarından konusuyla ve atmosferiyle merak uyandıran, bu yazın hit korku filmi olmaya aday Polaroid’den fragman yayınlandı.

Korku filmlerinde çoğu zaman dikkat çeken öğeler, filmin ortaya çıkış sebebini oluşturur. Bazen ortalığı kana bulayan katiller, korkunç görünümlü canavarlar kendisini gösterirken; bazen de vampirler, kurt adamlar ya da zombiler etrafa korku saçan öğeler olarak karşımıza çıkar. Bir korku filmini başarılı kılacak faktörlerin başında korku öğesi olarak hangi karakterin, olayın ya da nesnenin ele alındığı çok önemlidir. Ancak bu durum, bir korku filmini diğer korku filmlerinden ayıracak düzeyde bir yeterlilik sağlamak için yeterli değildir. Bunun yanında, kamera arkasında yer alacak ekibin de korku filmi çekmek konusunda tecrübesi olması gerekir.

Özellikle aynı hikayeyi defalarca izleyen korku filmi seyircisini tavlamanın zor olduğu şu günlerde; bu durum, bir korku filminin izleyici tarafından beğenilmesinde önemli bir ölçüye sahip. İşte şimdi karşınızda bütün bu anlattıklarımızı özetleyecek bir korku filmini, sizlerle tanıştırmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. The Ring ve The Grudge’ın yapımcılarından, bu yazın hit korku filmi olmaya aday yeni bir film geliyor: Polaroid!

polaroid-poster-filmloverss.jpg

Merak Uyandıran Polaroid Filminden Fragman

Norveçli yönetmen Lars Klevberg‘in 2015’de yayınlanan ve oldukça beğenilen aynı adlı kısa filminden sinemaya uyarlanan Polaroid; adından da anlaşıldığı üzere korku öğesi olarak Polaroid fotoğraf makinesini odak noktasına alıyor. Lisede dışlanan Bird Fitcher’ın birgün Polaroid fotoğraf makinesi bulmasıyla yaşadıklarını anlatan film; Bird’ün fotoğrafını çektiği kişilerin yavaş yavaş ölmesiyle yaşanan dehşet verici olayları anlatıyor.
Konusuyla ve atmosferiyle The Ring ve Final Destination filmlerini andıran Polaroide; oyuncu kadrosunda Kathryn Prescott, Mitch Pileggi, Madelaine Petsch ve Javier Botet gibi isimler yer alıyor. The Weinstein Company’nin haklarını satın aldığı film, iyi bir yapım ekibine ve filmin atmosferine hakim olan bir yönetmene sahip. Tecrübeli bir ekibin ellerinden çıkan bu projenin şimdiden merak uyandırmaya başladığını söyleyebiliriz.

Amerika’da 25 Ağustos’ta izleyiciyle buluşacak olan film; bakalım Lights Out ya da Mama gibi kısa filmlerden sinemaya uyarlanan öncüllerinin izinden gidip başarılı bir korku filmi olabilecek mi hep birlikte göreceğiz.Ülkemizdeki vizyon tarihi belli olmayan Polaroid’in fragmanını buradan izleyebilirsiniz.

Filmin sinopsisi ise şöyle;

‘THE RING ve THE GRUDGE’nin yapımcılarından, Lars Klevberg’in ödüllü kısa filminden sinemaya uyarlanan, ikonik ve cesur bir bakış açısına sahip olan yeni bir film geliyor: POLAROID. Lisede dışlanan Bird Fitcher, karanlık sırların üzerine tökezlediği Polaroid vintage kameraya neyin bağlı olduğunu bilmiyor ancak çekilen fotoğrafların trajik bir sonla buluştuğunu keşfetmek uzun sürmüyor.’

[YOUTUBE]3Zmk3z1ZJzA[/YOUTUBE]

Bu Yazın Hit Korku Filmi Olmaya Aday Polaroid'den Fragman Yayınlandı! - FilmLoverss

The Bye Bye Man

the-bye-bye-man-2-filmloverss.jpg

Tür : Gerilim, Korku

Yönetmen : Stacy Title

Oyuncular : Carrie-Anne Moss, Faye Dunaway, Douglas Smith, Cressida Bonas, Lucien Laviscount, Douglas Jones

Vizyon Tarihi : Aralık 16 - Ocak 2017 ( tarih ikisinden biri )

[YOUTUBE]S2DwrJ9S3f4[/YOUTUBE]

The Bye Bye Man (2016) - Sinemalar.com

Standart gençlik filmi gibi.kaynağı belli olmayan biri ve onun üstüne dönen delirmeceler.

Geri