Konulara yapılan yorumların asabice ve her şeye muhalefet tarzında olması

Konu sahibi son olarak 1072 gün önce görüldü
Yetişkin bir muhalefet gruplar halinde gezer, tek başına çok iyi düşünemez. Gruplar halinde beğeni ile beslenir, istedikleri olmayınca asabi ve kızgın olurlar, arkadaşlık bağları çıkar ve menfaat doğrultusunda güçlüdür, hepsi sanki tek bir beyinden yönetiliyor gibi, günlük aktiviteleri aynıdır, baskın olan muhalefetin sözü geçer, diğerleri talimatlara uyar.
Ben gidip biraz daha belgesel izleyeyim böyle tartışmalar keyif vermiyor.

Dürüst konuşmak gerekirse ben, bahane sözlükden gıcık oluyorum.. Niye? konu içerikleri sürekli birilerini karalama ve uğraşma can sıkma eylemine varıyor.

İlla çıkışınca fikir ayrılığı gösterilebiliyor sananlarla aynı zihniyete sahip olanlar sanırım.
Bir şeyleri anlatabilmenin tatlı yollarıda var, hem daha etkili bence deneyin.

Konuyu bilmiyorum lakin sakin olun =) Sorun yapılacak milyon tane konu var boşverin bence.

ne alakası var
kim söylüyor bunları
hiç haberim yok

Muhalefet partisi mensubu olduğum meydana çıktı.

311618113101201.png

Yani davanızda haklı olabilirsiniz (konu açarak) yani bunu sorgulamıyoruz. Ama herkes açtığınız konuya katılsa sıkıcı olmaz mı ? neden açıldığını "muhalefet olun diye mi açıyoruz" olarak belirttikten sonra herkesin de bildiği üzre yanlızca belirtelim istedik. İstedim...

Sonuçta forumda da belli başlı görevler var , bütün gün oturup kızlar ile erkekler arasındaki kavgaların ve anlaşmazlıkların deneyini yapmıyorsunuz değil mi gizli mahseninizde ?

Yani davanızda haklı olabilirsiniz (konu açarak) yani bunu sorgulamıyoruz. Ama herkes açtığınız konuya katılsa sıkıcı olmaz mı ? neden açıldığını "muhalefet olun diye mi açıyoruz" olarak belirttikten sonra herkesin de bildiği üzre yanlızca belirtelim istedik. İstedim...

Sonuçta forumda da belli başlı görevler var , bütün gün oturup kızlar ile erkekler arasındaki kavgaların ve anlaşmazlıkların deneyini yapmıyorsunuz değil mi gizli mahseninizde ?

Bütün gün bu konuları açmıyoruz zaten beyefendi. Forumdaki belli başlı görevler içerisinde benim alanımı kapsayan kısım da düşünce ve tartışma platformu. Farklı konularda da açıyoruz isteyen istediği konuda yazmakta ve isteyen istediği konuyu açmakta özgür. Ancak ifade anlamında bir sıkıntı varsa bunu da söylerim bu da benim düşüncemdir. Görmek istemiyorsunuz ama en çok konuşulan konular da bu şekilde gırgır şamata şeklindeki konular oluyor. Ciddi konular açtığımda da kasvetli buluyorsunuz. Herkesi memnun etmek mümkün değil ki burdaki amaç da bu değil zaten. Gülüp geçilecek konuları bir üslup problemi yüzünden bu şekilde konuşmak can sıkıcı gerçekten.

Ayrıca gizli mahzeninizde deney yapmıyorsunuz değil mi diyerek saygısızlık ediyorsunuz.

Bütün gün bu konuları açmıyoruz zaten beyefendi. Forumdaki belli başlı görevler içerisinde benim alanımı kapsayan kısım da düşünce ve tartışma platformu. Farklı konularda da açıyoruz isteyen istediği konuda yazmakta ve isteyen istediği konuyu açmakta özgür. Ancak ifade anlamında bir sıkıntı varsa bunu da söylerim bu da benim düşüncemdir. Görmek istemiyorsunuz ama en çok konuşulan konular da bu şekilde gırgır şamata şeklindeki konular oluyor. Ciddi konular açtığımda da kasvetli buluyorsunuz. Herkesi memnun etmek mümkün değil ki burdaki amaç da bu değil zaten. Gülüp geçilecek konuları bir üslup problemi yüzünden bu şekilde konuşmak can sıkıcı gerçekten.

Ayrıca gizli mahzeninizde deney yapmıyorsunuz değil mi diyerek saygısızlık ediyorsunuz.

Yani ufak bir latife mahzen kısmı alınmayın. Çok fazla irdelemiyorsunuzdur anlamında dedim.Yukarıda "görmek istemiyorsunuz" ya da "kasvetli buluyorsunuz" kısımlarında bahsi geçen arkadaşlar kim bilmiyorum ama ben forum içinde "çöp kutusu"na taşınan konulardan bile keyıf alabilecek kalenderlik ile bakıyorum konulara.

Arkadaşlar kimsenin kalbini kırmak, incitmek dahi istemedim. Amacım her şeyi güzellikle çözebileceğimizi göstermekti. Konulara alaycı yaklaşmaktansa eğlencenize bakın, istemiyorsanız istediğiniz konulara yazabilirsiniz. Ben her zaman iyilikten, güzellikten yanayım. Yanlış anlaşılmak istemiyorum. Siz de lütfen artık yanlış anlamlandırmayın. Yeterince kendimi ifade ettiğimi düşünüyorum.

Sanırım konu başlıklarına soru-cevap şeklinde baktığım için (bahane sözlük çok farklı =)
Hiç böyle algılamadım :/

Ay konuyu başlatan yazgı hanımcım olunca vallahi soru cevapta sandım

Son düzenleme:
Geri