Konulara yapılan yorumların asabice ve her şeye muhalefet tarzında olması

Konu sahibi son olarak 1071 gün önce görüldü
Yine bir şeyler olmuş yine hiç bir şey anlamadım.
Direk başlığa yorum yapacagım her zaman ki gibi.

Knulara yapılan yrumlar knuyu açan kişiye yönelik değil konu başlığına yönelik olmasını defalarca söylemişimdir.
Benim de haz etmediğim , itici buldugum insanlar var herkes gibi fakat ben ilgimi çeken knuda yorumu mu konuya yönelik yaparım.
Herkese de bunu tavsiye ediyrum. Bırakın bu boş işleri.
Ne kadar meraklısınız laf skmaya , üste çıkmaya. Yapmayın yahu. Hiç bir şey kazanmadığınız gibi birilerine saldırarak itici oluyrsunuz.
Sadist olsaydı 'hepinizden nefret ediyrum' derdi hjkglfdş

Boşverin, eleştirsinler, sorgulasınlar, beğenmiyorlarsa dile getirsinler. Neden beğenilmemeyi bu kadar kabul edemiyoruz çözemiyorum. Hakaret olmadığı müddetçe muhalefet olmanın hiçbir sorunu yok.
Yorumlarım geneldir, şimdi başlık sahibi alınmasın.

Eğlenin ayol :tatli:

[IG]p/B4fnI-qjihh[/IG]

Başak bacım bana bi ara instagramdan bu şeyler nasıl foruma atılıyor onu şeyet. Konuyu cıvıttım yine ama olsun.

Xerath
Ay bunalti.

Birçok kişinin dikkat çekme çabası yüzünden bir görsel attğınızda bile saldırmak için bekleyen azalar bulunmakta.

Ne kadar da saçmalayan bir üye. Konuş deli;
Boşverin, eleştirsinler, sorgulasınlar, beğenmiyorlarsa dile getirsinler. Neden beğenilmemeyi bu kadar kabul edemiyoruz çözemiyorum. Hakaret olmadığı müddetçe muhalefet olmanın hiçbir sorunu yok.
Yorumlarım geneldir, şimdi başlık sahibi alınmasın.

Doğru iletişim kurmak herkesin harcı değildir ve çoğu insan maalesef bu konuda kendini geliştiremiyor. Anlaşılır bir tavırla görüşlerini ifade etmek varken, seviyeyi aşağıya çeken ya da tartışmak yerine kavga ortamı yaratmaya çalışan kişilerle verimli bir şekilde fikir alışverişi yapılamaz.

Kendi adıma bu tarz yaklaşım sergileyen kişilerle iletişimi tamamen kesiyorum çünkü niyetleri konu hakkında fikirlerini paylaşmak ya da olumlu-olumsuz bir eleştiri yapmak olmuyor.

Bilimsel kaynağa bile kendince kafa tutup kavga çıkartmaya çalışanları da gördük, o yüzden karşı tarafın niyetine göre tavır almak en sağlıklısı olacaktır.

Konu başlığında "herşeye muhalefet eder tarzda" denmiş.

Hayattaki herseyimi işgal edersen, karşında herşeye muhalif bulursun.

Mesela ne kadarına muhalif olabilirim? Siz ne kadarına müsaade ediyorsunuz?

Agresyon isyandandır. İletişim kurma beceriksizliginden değil.
Agresyon bilakis iletişim kurmanın en etkin yoludur.
Asabilyet hoşgörüsüzlükten değil, saygıdandır. Bir komado ejderine sinirlenmezsin. Hayvan sonuçta.

Forumların amacı da karşıt görüşlerin çarpışması değil mi?

Normalde karşılıklı otursak gayet makul bi şekilde tartışabilecek insanlarız. Burada yorumları alıntılayıp yada ortaya imalı sözler yazıp birbirimizi linç ettirmeye çalışıyoruz. Kimsenin derdi bi meseleyi anlamak, konuşmak değil, herhangi bir mesele üzerinden ses yükseltip etkileşim almak. Buna popülizm diyorlar ve hepimiz tesiri altındayız.Hûlası hoşumuza gitmiyor değil bu durum, benim gidiyor mesela.
Kasmadan devam edelim.

ya bu şey değil mi @huri :d

SpLfMS.jpg

dün de mesela şey vardı (o mesajı silinmiş)

birisine "sen o musun" diye sorduğunda o kişinin hayır demesine istinaden "tamam o zaman yazma bana" demesi hahahahahahahahahah ilahi huri

Geri