Konulara yapılan yorumların asabice ve her şeye muhalefet tarzında olması

Konu sahibi son olarak 1071 gün önce görüldü
Yahu arkadaşım ben konuyu makaraya sarmışım sen gelmiş örümcek kafalı demişsin yakışıyor mu bir hanımefendiye bunu söylemek? Yahut başlığı beğenmeyip ağız burun kıvırıp üstten üstten bakıyorsun lord havalarında. Yapmayın efendim gülelim güldürelim. Üzmeyelim birbirimizi.

5WrqWt.jpeg

Öyle bir havaları var ki normalde bu arkadaşlar Atomu parçalıyordu bu tarz konular yüzünden işinden oldular,zamanları çar çur oldu. :)

Benim genelde erotik tümcelerle bezenmiş hissel dünyamın sorguçsal imgelerimin postlaşmış halini görürsünüz konularda.​

Tek açtığınız konular kadın onu yapmalı mı ? Erkek bunu yapmalı mı ? Sonra açtığınız konulara muhalefet tarzı yorumları başka yerlerde yapıyorsunuz. Sonra üstten bakan,beğenmeyen ben oluyorum.. Kadın - Erkek şu bu konuları artık sıktı. Çünkü kimse kimsenin bakış açısını ne değiştirebiliyor ne de yaptığı yorumlarla bir olmuyor. Kimi neye kandırıyorsunuz. '' Yahut başlığı beğenmeyip ağız burun kıvırıp üstten üstten bakıyorsun lord havalarında. '' bir iki başlığını beğenmeyen biri olarak bunu üzerime alındım. Lord olmamış ama Padişah falan deseydin keşke.

Boş konu ve tartışmalar geliyor artık. Sürekli kendinizle çelişiyorsunuz ve bunu görünmediğini sanıyorsunuz (:

Her durumu sözlük başlığı yaparak konu kasma, başlığı için taliplerimizi arıyoruz.
Efenim isteyen istediğini doğru bir üslubu oldukça söyleyebilir, muhalefet olabilir. Gayet güzel bir durumdur, diri tutar.

Tek açtığınız konular kadın onu yapmalı mı ? Erkek bunu yapmalı mı ? Sonra açtığınız konulara muhalefet tarzı yorumları başka yerlerde yapıyorsunuz. Sonra üstten bakan,beğenmeyen ben oluyorum.. Kadın - Erkek şu bu konuları artık sıktı. Çünkü kimse kimsenin bakış açısını ne değiştirebiliyor ne de yaptığı yorumlarla bir olmuyor. Kimi neye kandırıyorsunuz. '' Yahut başlığı beğenmeyip ağız burun kıvırıp üstten üstten bakıyorsun lord havalarında. '' bir iki başlığını beğenmeyen biri olarak bunu üzerime alındım. Lord olmamış ama Padişah falan deseydin keşke.

Boş konu ve tartışmalar geliyor artık. Sürekli kendinizle çelişiyorsunuz ve bunu görünmediğini sanıyorsunuz (:

Konunun muhatabı sen değilsin aslında. Ama madem üzerine alınıp bu kadar içerledin izah edeyim. Çelişmekten kastınız nedir tam olarak? Yıkıcı olmak gerekmez değil mi bu konular sizi sıkıyorsa yorum yapmak isteyenler yorum yapsın siz de kendinize göre bir konuya yorum atın. Sadece espri mahiyetinde açılmış bir konuda direk şahsıma yapılmış hakaretlere susacak mıyım? Ki bu konunun muhatabı arkhe ve favela idi. Herkesi memnun etmek mümkün değil muhalefet de olursunuz farklı görüşleriniz de olur ancak karşı tarafa hakaret ederek değil. Üslup önemli. Tartışabilmeliyiz her konuyu ama bunlar yanlış ve ben düşüncelerimi dile getirmekte özgürüm. "Kimseye hakaret etmeden."

Yazgı

"Örümcek ağı kaplı düşüncelerin gün yüzü görmüş." deseydim evet, size hakaret etmiş olabilirdim.

Konu sahibi olduğuma göre? Gün yüzüne çıkarmış oldum ancak bu bu kadar uzatılıp dallanıp budaklanacak bir konu değil. Düşünceler farklılık gösterebilir istediğim daha güzel bir üslup sadece lütfen yanlış anlamlandırmayın artık bu konuyu.

Konunun muhatabı sen değilsin aslında. Ama madem üzerine alınıp bu kadar içerledin izah edeyim. Çelişmekten kastınız nedir tam olarak? Yıkıcı olmak gerekmez değil mi bu konular sizi sıkıyorsa yorum yapmak isteyenler yorum yapsın siz de kendinize göre bir konuya yorum atın. Sadece espri mahiyetinde açılmış bir konuda direk şahsıma yapılmış hakaretlere susacak mıyım? Ki bu konunun muhatabı arkhe ve favela idi. Herkesi memnun etmek mümkün değil muhalefet de olursunuz farklı görüşleriniz de olur ancak karşı tarafa hakaret ederek değil. Üslup önemli. Tartışabilmeliyiz her konuyu ama bunlar yanlış ve ben düşüncelerimi dile getirmekte özgürüm. "Kimseye hakaret etmeden."

Ben hakaret konusunda değil belirttiğim bölüm konusunda üzerime alıdığımı söyledim. Diğer kişilerle sorunlarını bilemem. Böyle bir konu açmak yerine farklı şekilde çözebilirdin. Ayrıca o konular gırgıra ancak açıldığı için alınır. Ben uslubumu bozmadım.

Sana değildi diyorum hala üslubumu bozmadım diyorsun. Bu durum sadece benim konularımda yaşanmıyor. Biz tartışamıyoruz. İlla ki bir yerde bir hakaret bir asabilik çıkıyor. Buna dikkat çekmek istedim yeri gelmişken.

Gülüp geçilecek bir konu sanmistim
Ne oldu şimdi yine ciddiye bağlamışız
Kaos çıkmasın lütfen:(

Geri