Komünistler şaşırtmadı !

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Moskof'un gayri meşru çocukları yine şaşırtmadı .
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti nin 33.yılı'nın kutlandığı gün Ankara da bu pankartı açarak vatansızlıklarını birkez daha göstermiş oldular !

Biz de bu vatansızlara tekrar hatırlatıyoruz KIBRIS TÜRK'TÜR TÜRK KALACAK !

Şehitlerimizi diriltin defolalım bence. Yapabilir misiniz?

Ayrıca Türk senin şu tahammülsüzlüğün seni yiyip bitiriyor be güzel kardeşim. Aç pencereni nefes al gökyüzünü gör. Doğada her türlü meyve var bak tam insanlık için !

Şehitlerimizi diriltin defolalım bence. Yapabilir misiniz?

Ayrıca Türk senin şu tahammülsüzlüğün seni yiyip bitiriyor be güzel kardeşim. Aç pencereni nefes al gökyüzünü gör. Doğada her türlü meyve var bak tam insanlık için !

Boş boş konuşacağına "Şehitlerimizi diriltin defolalım bence. Yapabilir misiniz? " kısmını açıkla bana ne demek istedin hangi şehitlerden bahsediyorsun ?

Boş boş konuşacağına "Şehitlerimizi diriltin defolalım bence. Yapabilir misiniz? " kısmını açıkla bana ne demek istedin hangi şehitlerden bahsediyorsun ?

Burdaki imkansızlığı göremeyecek kadar saf değilsin hacı bumbala. Geri dönüşü olmayan bir yerdir artık Türkiye'nin hakimiyet kurduğu yerlerin geri teslim edilmesi!

Gomunizm'e hayır

Zannetmeyin ki Bosluktaki sesler bosuna Çanlarla Ezanların ağız kavgası bu ..
Çanların karanlık askerleri Kıbrısta Türk Mücahitlerine saldırmakta
Bizler Ezan Fedaileri olarak susmayacagız ..
Olympos'un cocuklarına karsı Tanrı Dağının gölgesinde büyüyen cocuklar olarak haykıracagız
Makaryos denen karapapaza ve onun katil sürüsüne Akdeniz'i baskalarına peşkeş cekmeye calısan Emperyalist güclere ,Hem sesimizi ,hem sözümüzü yükseltecegiz
Bizi işiten herkes bilsin ki Kıbrıs'ta can veren Canbolat beylerin ve Akıncıların hikayesi bitmedi...
Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin !

Burdaki imkansızlığı göremeyecek kadar saf değilsin hacı bumbala. Geri dönüşü olmayan bir yerdir artık Türkiye'nin hakimiyet kurduğu yerlerin geri teslim edilmesi!

Yahu birader şaka mısın ? Piyangodan mı çıktın gece vakti ?

Komünistlerin açmış olduğu pankarta ben tepki gösteriyorum .
Sen de kalkmış şehitlerimizi diriltin defolalım diyorsun .
Ne diyorsun ben seni anlamakta güçlük çekiyorum .
Türk şehitlerinden mi bahsediyorsun yoksa ölen rum askerlerini mi şehitlikten sayıyon ?

Akıcı anlaşılır bir Türkçeyle yazar mısın lütfen ?
Benim hazımsız olduğum konu neymiş ?
Sen açılan bu pankartı destekleyip savunuyor musun tepki mi gösteriyorsun anlamadım.

Yahu birader şaka mısın ? Piyangodan mı çıktın gece vakti ?

Komünistlerin açmış olduğu pankarta ben tepki gösteriyorum .

Sen de kalkmış şehitlerimizi diriltin defolalım diyorsun .

Ne diyorsun ben seni anlamakta güçlük çekiyorum .

Akıcı anlaşılır bir Türkçeyle yazar mısın lütfen ?

Benim hazımsız olduğum konu neymiş ?

Sen açılan bu pankartı destekleyip savunuyor musun tepki mi gösteriyorsun anlamadım.

Farkında mısın bilmiyorum
Aslında biliyorum farkında değilsin.
O gitmemizi isteyenlere karşı seninle aynı fikirdeyim.

Fakat burada bile şu ırkçı söylemlerin bitmiyor devam ediyor. Azeri Kürt Laz Çerkez Türk daha sayılamayan onca etnik gruba tahammül edemeyişin sonu gelmiyor. Böyle söyleyince daha bi celalleniyorsun. Tüm ağaçlar tek bir meyve tadı veren meyveler ile donatılmak zorunda mı?

Türk hocam fotoğraf bu yıla ait değil 2011 yılına ait.

Farkında mısın bilmiyorum
Aslında biliyorum farkında değilsin.
O gitmemizi isteyenlere karşı seninle aynı fikirdeyim.

Fakat burada bile şu ırkçı söylemlerin bitmiyor devam ediyor. Azeri Kürt Laz Çerkez Türk daha sayılamayan onca etnik gruba tahammül edemeyişin sonu gelmiyor. Böyle söyleyince daha bi celalleniyorsun. Tüm ağaçlar tek bir meyve tadı veren meyveler ile donatılmak zorunda mı?

Benimle aynı fikirde olduğunu söyleyip ilk mesajında bana tahamülsüz diyorsun .
Neye tahamülsüzmüşüm ?

Ne ırkçı mesajıma rastladın ? Bilerek yapıp beni sövdürtmeye mi çalışıyorsun ?
Ne saçmaladağının farkında mısın ? Ben şimdi ne ırkçılığı yapmışım hangi mesajımda ırkçılık var ?

Yahu birader git yat adamın asabını bozma ya gece vakti

Benimle aynı fikirde olduğunu söyleyip ilk mesajında bana tahamülsüz diyorsun .

Neye tahamülsüzmüşüm ?

Ne ırkçı mesajıma rastladın ? Bilerek yapıp beni sövdürtmeye mi çalışıyorsun ?

Ne saçmaladağının farkında mısın ? Ben şimdi ne ırkçılığı yapmışım hangi mesajımda ırkçılık var ?

Yahu birader git yat adamın asabını bozma ya gece vakti

Oldu.

Kahrolsun chp kahrolsun komünizm kahrolsun israil kahrolsun pkk

Bugünlük bu kadar yeter

Adam ırkçı dedi ya , hem de hiçbir şey yazmadığım halde.

Bir de benle alay ediyor yok camı aç temiz hava gelsin yok gökyüzüne bak.
Sen daha Türkçe yazı yazamıyorsun .
Ne dediğin anlaşılmıyor.

Sonra diyorlar Emre küfür etti , ağzı bozuk. Ben şimdi buna nasıl küfür etmeyeyim ?
Çıldırtıyorlar adamı .

2 sayfa boyunca attığım mesajlarda 1 tane Allahın kulu çıksın desin ki şu mesajında ırkçılık var ne derse yapacağım .

Sakin ol Türk haklı olduğu halde gerilen başka bi insan görmedim ben :d su iç

Adar senden daha yakışıklı olduğum için biliyorum bu kınamaların hacı :)

Bizde Kürt müslümanız Kürt müslüman kalacağız diyeyim bari :)
Komik bence :)

Adam ırkçı dedi ya , hem de hiçbir şey yazmadığım halde.

Bir de benle alay ediyor yok camı aç temiz hava gelsin yok gökyüzüne bak.
Sen daha Türkçe yazı yazamıyorsun .
Ne dediğin anlaşılmıyor.

Sonra diyorlar Emre küfür etti , ağzı bozuk. Ben şimdi buna nasıl küfür etmeyeyim ?
Çıldırtıyorlar adamı .

2 sayfa boyunca attığım mesajlarda 1 tane Allahın kulu çıksın desin ki şu mesajında ırkçılık var ne derse yapacağım .

Et küfrünü bilader, bak özel üye olmussun, ise yariyor demek ki bazen .p
O degilde tekrar geri alirlar sakin ol biraz.

Anlamadin embesilin dediklerini. Diyor ki Kibrista o kadar sehit verdik orayi kaybetmemek icin, diyor. yani kibris bizim diyor.

Ayrica bu forum Komünist dolu olm, basina is aldin söyliim.

Söverek anlaşacaksak olur, severim.

Türk

Fotoğraf 2011 yılına ait diyorlar. Ne diyorsun?

kıbrısda sadece türkiye düşmanlığı yok islam düşmanlığı da var

Jesse James
Özel üyelik değil adminlik verseler hak edene hak ettiğini söylerim çekinmem .

İlk mesajı bu embesilin .
Ben ne yazmışım ki konuda gelmiş tahamülsüzsün diyor ? Soruyorum adama bu sefer ırkçısın diyor. Bizle dalga geçiyor yok camı aç gökyüzüne bak bilmem ne ..
Resmen adam dün gece dedi ki bana biraz söv .
Demek ki bazılarının hoşuna gidiyor.

Ayrıca ben yazdığını anlamadım değil adam soytarılık yapacağım diye anlatmak istediğini anlatamıyor.
Senin yazdığın gibi yazmak çok mu zordu ?
Ayrıca hala niye bana tahamülsüz ve ırkçı dedi onu bilmiyorum mesala. Madem bu dediğini anladın niye bana tahamülsüzz ve ırkçı demiş onu biliyorsan sana zahmet onu da söyle :)

Phoibos
2011 aynı sözlerle farklı bir pankart açmışlar . Bu benim paylaştığım 2014 yılına aitmiş plesk söyleyince fark ettim. Yine aynı sözlerle hazırlanmış sadece pankartın rengi puntosu farklı. Bu sene açmadılar heralde henüz ajanslara düşmedi .

Geri