Kurt
Platin Üye
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şehitlerimizi diriltin defolalım bence. Yapabilir misiniz?
Ayrıca Türk senin şu tahammülsüzlüğün seni yiyip bitiriyor be güzel kardeşim. Aç pencereni nefes al gökyüzünü gör. Doğada her türlü meyve var bak tam insanlık için !
Boş boş konuşacağına "Şehitlerimizi diriltin defolalım bence. Yapabilir misiniz? " kısmını açıkla bana ne demek istedin hangi şehitlerden bahsediyorsun ?
Burdaki imkansızlığı göremeyecek kadar saf değilsin hacı bumbala. Geri dönüşü olmayan bir yerdir artık Türkiye'nin hakimiyet kurduğu yerlerin geri teslim edilmesi!
Yahu birader şaka mısın ? Piyangodan mı çıktın gece vakti ?
Komünistlerin açmış olduğu pankarta ben tepki gösteriyorum .
Sen de kalkmış şehitlerimizi diriltin defolalım diyorsun .
Ne diyorsun ben seni anlamakta güçlük çekiyorum .
Akıcı anlaşılır bir Türkçeyle yazar mısın lütfen ?
Benim hazımsız olduğum konu neymiş ?
Sen açılan bu pankartı destekleyip savunuyor musun tepki mi gösteriyorsun anlamadım.
Farkında mısın bilmiyorum
Aslında biliyorum farkında değilsin.
O gitmemizi isteyenlere karşı seninle aynı fikirdeyim.
Fakat burada bile şu ırkçı söylemlerin bitmiyor devam ediyor. Azeri Kürt Laz Çerkez Türk daha sayılamayan onca etnik gruba tahammül edemeyişin sonu gelmiyor. Böyle söyleyince daha bi celalleniyorsun. Tüm ağaçlar tek bir meyve tadı veren meyveler ile donatılmak zorunda mı?
Benimle aynı fikirde olduğunu söyleyip ilk mesajında bana tahamülsüz diyorsun .
Neye tahamülsüzmüşüm ?
Ne ırkçı mesajıma rastladın ? Bilerek yapıp beni sövdürtmeye mi çalışıyorsun ?
Ne saçmaladağının farkında mısın ? Ben şimdi ne ırkçılığı yapmışım hangi mesajımda ırkçılık var ?
Yahu birader git yat adamın asabını bozma ya gece vakti
Adam ırkçı dedi ya , hem de hiçbir şey yazmadığım halde.
Bir de benle alay ediyor yok camı aç temiz hava gelsin yok gökyüzüne bak.
Sen daha Türkçe yazı yazamıyorsun .
Ne dediğin anlaşılmıyor.
Sonra diyorlar Emre küfür etti , ağzı bozuk. Ben şimdi buna nasıl küfür etmeyeyim ?
Çıldırtıyorlar adamı .
2 sayfa boyunca attığım mesajlarda 1 tane Allahın kulu çıksın desin ki şu mesajında ırkçılık var ne derse yapacağım .
Ayrıca Türk senin şu tahammülsüzlüğün seni yiyip bitiriyor be güzel kardeşim. Aç pencereni nefes al gökyüzünü gör. Doğada her türlü meyve var bak tam insanlık için !