Komünistler şaşırtmadı !

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Embesil'i uyardım yaptığının kötü birşey olduğunu, emrenin tahammülsüz ve ırkçı bir insan olmadığını söyledim. Irkçılığı yapan insanları forumda barındırmayız zaten.

işgalci türkiye kıbrıstan defol , cümlesinden nasıl türk düşmalığının ileri boyuta taşınabiliri gösterdiğin için teşekkürler
tc büyük elçiliğine kıbrıs bayrağı asmışlardır , 2 toplumunda kabul ettiği bayrak yani.. bu kısmı atlamadan edemiyorum

uluslararası siyasetlerde yanlış dil kullanan , burger ve mc donalds dan çıkmayan kominstlerin pankart açmasıda gayet ruh hastası bir hareket...

ayrıca bu tarz konuları "ne mutlu türküm diyene" gibi olgun bir cümle yerine "türk herkezi öldürmeli tek ırk olmalı tek yüce ırk tanrı yanlızca türkü korusun" diye dünyaya hükmetmeye gönül vermiş şıreydır gibi insanlar açınca maalesef , vatansver durmuyor , şiddeti seven , kan seven çakma sedat peker gibi duruyor...

kimse kusurabakmasın arkadaşlarda , türk olarak bir çok insanın "türk" ırkını dünyaya nobran tanıtmasının örneği bolca var forumda ve bu tarz konularda ... türk barbar diyincede kızmayın beyler

not: şu anda bu yazıyı okuyup beni türk düşmanı ilan edicek , gerçeği kabullenmicek tüm "ülküocağı" sakinleriyle ellerinde
tespih bellerinde silahla anasayfada bekliyor olabilirler...

"ne mutlu türküm diyene" (ama elde tespih belde silah ile kurtlarvadisi edasında değil)

Belliki cüssesi büyük hala bitiremedi kendisini yiyip yiyip. Biz alışığız Türk'ün atarınada giderinde. fobisin çanaklarına anlam vermek güç. Kendisi error vermeye başladı. Bir embesilden akademik makaleler beklemekte, bana ayrı bir havada kattı hani. Mucks

Hem adar sen benim ağzıma acı biber sürmedin diyede ben seni kınıyorum hint kınası ile!

"Sizin için kanını, canını veren, gözünü kırpmadan şehit olan askerlerimizi geri verebilecekseniz; biz de doğal olarak sizi toplamak zorunda kalmayacaktık"

demek istemiş olamaz mı yazar burada? Hayır yani ben mi çok safım da bir tek ben mi o manayı çıkarttım. Adam hemen atarlanmış ya la.

Bu forumda "okuğumuzu anladık mı cevap verelim" terk çok insan var azizim. Tekrar müfredata koyulmalı.

bu ileti fiskos masamdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu fotograf eski mi gercekten :nee:

silistre gelmeden bu konu kapanmasın lütfen .s

Jesse James
Özel üyelik değil adminlik verseler hak edene hak ettiğini söylerim çekinmem .

İlk mesajı bu embesilin .
Ben ne yazmışım ki konuda gelmiş tahamülsüzsün diyor ? Soruyorum adama bu sefer ırkçısın diyor. Bizle dalga geçiyor yok camı aç gökyüzüne bak bilmem ne ..
Resmen adam dün gece dedi ki bana biraz söv .
Demek ki bazılarının hoşuna gidiyor.

Ayrıca ben yazdığını anlamadım değil adam soytarılık yapacağım diye anlatmak istediğini anlatamıyor.
Senin yazdığın gibi yazmak çok mu zordu ?
Ayrıca hala niye bana tahamülsüz ve ırkçı dedi onu bilmiyorum mesala. Madem bu dediğini anladın niye bana tahamülsüzz ve ırkçı demiş onu biliyorsan sana zahmet onu da söyle :)

Bu cümlede ne anlatmak istedin?
Biz de bu vatansızlara tekrar hatırlatıyoruz KIBRIS TÜRK'TÜR TÜRK KALACAK !
embesilin bence anlatmak istedigi, fakat anlatmaktan biktigi icin dolayli yollardan isi girgira vurdugu fikir su.
Kibrista Sadece Türkler mi yasiyor? Kibrisi kurtarmak icin oraya gidip sehit olanlarin hepsi Türk irkindan mi?
Ben Yüksekovada görev yaptim, ( heryerine kadar TÜRK'ÜM) bizim timde 3 laz, 2 Kürt vardi mesela.
Arkadasim adam kürt ve laz. sen onlara sen laz degilsin türküm diyeceksin dersen, irkci olursun.

benden bu kadar.

XasthuR

ayrıca bu tarz konuları "ne mutlu türküm diyene" gibi olgun bir cümle yerine "türk herkezi öldürmeli tek ırk olmalı tek yüce ırk tanrı yanlızca türkü korusun" diye dünyaya hükmetmeye gönül vermiş şıreydır gibi insanlar açınca maalesef , vatansver durmuyor , şiddeti seven , kan seven çakma sedat peker gibi duruyor...

Bunların hepsini ben mi demişim :nee:
Ya da öyle bir düşüncede olduğumu nerden anladın ?
Konuyu ben açtığıma göre bana diyorsun sanırım bunları . :)

not: şu anda bu yazıyı okuyup beni türk düşmanı ilan edicek , gerçeği kabullenmicek tüm "ülküocağı" sakinleriyle ellerinde
tespih bellerinde silahla anasayfada bekliyor olabilirler...[/B]

"ne mutlu türküm diyene" (ama elde tespih belde silah ile kurtlarvadisi edasında değil

Niye ülkü ocağına sesleniyorsun ?
Kısaca Türk'e sesleniyorum diye etiket yapabilirsin . Benim dışımda alenen ideolojisini , görüşünü bağıra bağıra anlatan ülkücü var mı forumda :)

Gerçi bana etiket yapsaydın da üstüme alınmazdım.

Ama yukarı da dediğim gibi yazmış olduğun o ırkçı ifadeleri ben nerde kullanmışım merak ettim ?

embesilin bence anlatmak istedigi, fakat anlatmaktan biktigi icin dolayli yollardan isi girgira vurdugu fikir su.

Kibrista Sadece Türkler mi yasiyor? Kibrisi kurtarmak icin oraya gidip sehit olanlarin hepsi Türk irkindan mi?

Ben Yüksekovada görev yaptim, ( heryerine kadar TÜRK'ÜM) bizim timde 3 laz, 2 Kürt vardi mesela.

Arkadasim adam kürt ve laz. sen onlara sen laz degilsin türküm diyeceksin dersen, irkci olursun.

benden bu kadar.

Hocam bunu herkes kavrayabiliyor, fakat sindirmede sorun var. Şöyle düşünüyorum hacı; susuz kalmak gibi birşey. Suyun değeri susuzluktan geliyor, doğal olarak su olmadığı için değerli var olduğu için değil. Susuzluk geçince yani suya ulaşınca, Sudan şe zevkte alınmaz. Bu coğrafyada her etnik grup bir diğerine göre sudur bir diğerine göre susuzluktur. Bizim ayrı olmamız yada bir birimizi Yok saymamız su tüccarlarına yarayacaktır.

Jesse James

Alıntı:
Biz de bu vatansızlara tekrar hatırlatıyoruz KIBRIS TÜRK'TÜR TÜRK KALACAK !

Açıklayalım hemen , Kıbrısta Türkleri istemeyen vatansızlar ırkçı olmuyor da Kıbrıs Türktür Türk kalacak sözü mü ırkçılık oluyor ? :)

Embesil nıcklı arkadaş her zaman ki gibi mağdur Kürt edebiyatı yapmaya çalışıyor :)

Ben Türk şehitler dedim diye bir mesajında
Azeri Kürt Laz Çerkez Türk daha sayılamayan onca etnik gruba tahammül edemeyişin sonu gelmiyor.
diye bir mesaj yazmış.

Azeri ne la ? Azerbaycan ın ırkı zaten Türk :)
Azeri diye etnik grup yok ki ?

Ben Türk şehitler derken Türk kalacak derken kendini Türk hisseden herkesi kapsayarak söylüyorum.
Oturup her savaştan sonra verilen şehitleri sayarken 26 kürt vatandaşımız 32 çerkez 41 boşnak 23 laz 15 zaza şehidimiz var diye mi sayacağız yoksa genelini kapsayıp Türk şehidimiz var diye mi ?

Kıbrısta sadece Türk yaşamıyor diğer etnik grupta ki vatandaşlarımız da yaşıyor ben yine Türk kalacak derken onlarıda kapsayarak söyledim. Ama alışmışsınız nasıl olsa her lafımız ırkçılık kokuyor fırsat bu fırsat deyip başlıyorlar ağlamaya :)

Ben kimseye etnik kökenini inkar et Türk'üm de demiyorum, demem de ...
Orada askerlik yapan arkadaşın ne olursa olsun etnik kökeni neyse ne Türk askeri olarak orda . Türkiye devleti için orda bunu anlatmaya çalışıyoruz.

Yine beni korkutup sindirmek istiyorsun yiğit Türk
Ama bazı gelen tanıklar olduğu halde çürütemiyorsun söylediklerinle söylediklerimi. Tamam kabul edelim Kürt ırkı yoktur Azeri'de ırk sayılmasın (onlar Azerbaycan milli takım taraftarı) Türk'te olmasın. Türklükten öncesi olsun. Bakarsın akraba çıkarız.
Hacı ne olursa olsun, önemli bir ayrıntıyı hatırlatayım; senin görüşün tiranlığı haksızlık ile ele geçirmek. Bir insanı sen zorla şusun busun diyerek ancak kendine zarar verirsin yalnızlaşırsın. Hem mağdur edebiyatı ancak kendilerini mağdur gibi hisseden diretenlerin işidir.

Komünistler Paris te kapitalistleri yok etselerdi ihtilal zamani bugün chanel,Prada, cerruti,Louis vitton falan olmazdı.

Jesse James

Açıklayalım hemen , Kıbrısta Türkleri istemeyen vatansızlar ırkçı olmuyor da Kıbrıs Türktür Türk kalacak sözü mü ırkçılık oluyor ? :)

Embesil nıcklı arkadaş her zaman ki gibi mağdur Kürt edebiyatı yapmaya çalışıyor :)

Ben Türk şehitler dedim diye bir mesajında diye bir mesaj yazmış.

Azeri ne la ? Azerbaycan ın ırkı zaten Türk :)
Azeri diye etnik grup yok ki ?

Ben Türk şehitler derken Türk kalacak derken kendini Türk hisseden herkesi kapsayarak söylüyorum.
Oturup her savaştan sonra verilen şehitleri sayarken 26 kürt vatandaşımız 32 çerkez 41 boşnak 23 laz 15 zaza şehidimiz var diye mi sayacağız yoksa genelini kapsayıp Türk şehidimiz var diye mi ?

Kıbrısta sadece Türk yaşamıyor diğer etnik grupta ki vatandaşlarımız da yaşıyor ben yine Türk kalacak derken onlarıda kapsayarak söyledim. Ama alışmışsınız nasıl olsa her lafımız ırkçılık kokuyor fırsat bu fırsat deyip başlıyorlar ağlamaya :)

Ben kimseye etnik kökenini inkar et Türk'üm de demiyorum, demem de ...
Orada askerlik yapan arkadaşın ne olursa olsun etnik kökeni neyse ne Türk askeri olarak orda . Türkiye devleti için orda bunu anlatmaya çalışıyoruz.

Tamam konudan uzaklastik.
Asil konunun icerigi Moskof cocuklari, konuya girmeye korktu farkindamisin .p

Türk bi takım yerlerde sana ufak atıfta bulundum , ancak anlatmak istediğim genel bir kitlenin mevcut ideolojisi

Arkadaşlar selam.
Konu içerisindeki mesajları denetleyebilmemiz ve kontrol edebilmemiz için bir kaç saatliğine kapalı tutuyorum.
Sonrasında açacağız.

Anlayışınız için şimdiden teşekkürler.

Yine beni korkutup sindirmek istiyorsun yiğit Türk
Ama bazı gelen tanıklar olduğu halde çürütemiyorsun söylediklerinle söylediklerimi. Tamam kabul edelim Kürt ırkı yoktur Azeri'de ırk sayılmasın (onlar Azerbaycan milli takım taraftarı) Türk'te olmasın. Türklükten öncesi olsun. Bakarsın akraba çıkarız.
Hacı ne olursa olsun, önemli bir ayrıntıyı hatırlatayım; senin görüşün tiranlığı haksızlık ile ele geçirmek. Bir insanı sen zorla şusun busun diyerek ancak kendine zarar verirsin yalnızlaşırsın. Hem mağdur edebiyatı ancak kendilerini mağdur gibi hisseden diretenlerin işidir.

Ya birader vallahi billahi ayıp ediyorsunuz . Ben hiç bir şey yapmıyorum. Şark kurnazlığı yapıyorsun sen ve birkaç arkadaş. Yahu niye Kürt ırkı olmasın, ne zaman böyle bir şey dedim. Ya da ne zaman sen kürt , zaza değilsin Türksün demişim birine ?

Ya bunu yapmayın rica ediyorum ya.

Türk bi takım yerlerde sana ufak atıfta bulundum , ancak anlatmak istediğim genel bir kitlenin mevcut ideolojisi

Dediğim gibi benim inandığım ideoloji çağdaş , modern Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı 9 ışık doktorin temeline dayalı bir Türk Milliyetçiliğidir .

Ne Hitler Milliyetçiliğini örnek alıp tanırım , ne de bahsettiğin gibi ocakta elinde tesbih belinde silah sorsan 9 ışığı sayamayan tipleri.

Sadece forumda 3-4 arkadaşla takıştım geçmişte bazı konularda o da inat olsun diye ırkçıyım kafatasçıyım felan demişliğim vardır . Aslında tanıyanlar bilir öyle biri değilim :)

*
Konu hakkında konuşmak yerine genelde ikili tartışmalarla kendimizi anlatmayla geçti :)
Bundan sonra konu harici tartışmalara girmeyeceğim.
4 yıldır buradayız henüz tanıyamadıysanız beni Allah nasip eder banlanmazsak bi 4 yıl daha burdayız zamanla tanırsınız umarım :)

Ya birader vallahi billahi ayıp ediyorsunuz . Ben hiç bir şey yapmıyorum. Şark kurnazlığı yapıyorsun sen ve birkaç arkadaş. Yahu niye Kürt ırkı olmasın, ne zaman böyle bir şey dedim. Ya da ne zaman sen kürt , zaza değilsin Türksün demişim birine ?

Ya bunu yapmayın rica ediyorum ya.

Dediğim gibi benim inandığım ideoloji çağdaş , modern Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı 9 ışık doktorin temeline dayalı bir Türk Milliyetçiliğidir .

Ne Hitler Milliyetçiliğini örnek alıp tanırım , ne de bahsettiğin gibi ocakta elinde tesbih belinde silah sorsan 9 ışığı sayamayan tipleri.

Sadece forumda 3-4 arkadaşla takıştım geçmişte bazı konularda o da inat olsun diye ırkçıyım kafatasçıyım felan demişliğim vardır . Aslında tanıyanlar bilir öyle biri değilim :)

Helal sana. :D
Bu adam iyi bir adam. :D

Türk tamam kardeşim konu kapandı gitti. Biz seni seviyoruz. Ayrıca burda konuları tartışmak kötüde değil hani. Eksik yanlarımızı görebiliyoruz.

Jose Chilavert

Konu kilitlenmesin diye yaptım bir daha yapmam bunu kıymetimi bilin o da özel üyelik vermişler bugün onun hatrına saddsfg :D

Geri