Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Jesse James
Özel üyelik değil adminlik verseler hak edene hak ettiğini söylerim çekinmem .
İlk mesajı bu embesilin .
Ben ne yazmışım ki konuda gelmiş tahamülsüzsün diyor ? Soruyorum adama bu sefer ırkçısın diyor. Bizle dalga geçiyor yok camı aç gökyüzüne bak bilmem ne ..
Resmen adam dün gece dedi ki bana biraz söv .
Demek ki bazılarının hoşuna gidiyor.
Ayrıca ben yazdığını anlamadım değil adam soytarılık yapacağım diye anlatmak istediğini anlatamıyor.
Senin yazdığın gibi yazmak çok mu zordu ?
Ayrıca hala niye bana tahamülsüz ve ırkçı dedi onu bilmiyorum mesala. Madem bu dediğini anladın niye bana tahamülsüzz ve ırkçı demiş onu biliyorsan sana zahmet onu da söyle![]()
embesilin bence anlatmak istedigi, fakat anlatmaktan biktigi icin dolayli yollardan isi girgira vurdugu fikir su.Biz de bu vatansızlara tekrar hatırlatıyoruz KIBRIS TÜRK'TÜR TÜRK KALACAK !
ayrıca bu tarz konuları "ne mutlu türküm diyene" gibi olgun bir cümle yerine "türk herkezi öldürmeli tek ırk olmalı tek yüce ırk tanrı yanlızca türkü korusun" diye dünyaya hükmetmeye gönül vermiş şıreydır gibi insanlar açınca maalesef , vatansver durmuyor , şiddeti seven , kan seven çakma sedat peker gibi duruyor...
not: şu anda bu yazıyı okuyup beni türk düşmanı ilan edicek , gerçeği kabullenmicek tüm "ülküocağı" sakinleriyle ellerinde
tespih bellerinde silahla anasayfada bekliyor olabilirler...[/B]
"ne mutlu türküm diyene" (ama elde tespih belde silah ile kurtlarvadisi edasında değil
Bu cümlede ne anlatmak istedin?
embesilin bence anlatmak istedigi, fakat anlatmaktan biktigi icin dolayli yollardan isi girgira vurdugu fikir su.
Kibrista Sadece Türkler mi yasiyor? Kibrisi kurtarmak icin oraya gidip sehit olanlarin hepsi Türk irkindan mi?
Ben Yüksekovada görev yaptim, ( heryerine kadar TÜRK'ÜM) bizim timde 3 laz, 2 Kürt vardi mesela.
Arkadasim adam kürt ve laz. sen onlara sen laz degilsin türküm diyeceksin dersen, irkci olursun.
benden bu kadar.
Bu cümlede ne anlatmak istedin?
Alıntı:
Biz de bu vatansızlara tekrar hatırlatıyoruz KIBRIS TÜRK'TÜR TÜRK KALACAK !
embesilin bence anlatmak istedigi, fakat anlatmaktan biktigi icin dolayli yollardan isi girgira vurdugu fikir su.
Kibrista Sadece Türkler mi yasiyor? Kibrisi kurtarmak icin oraya gidip sehit olanlarin hepsi Türk irkindan mi?
Ben Yüksekovada görev yaptim, ( heryerine kadar TÜRK'ÜM) bizim timde 3 laz, 2 Kürt vardi mesela.
Arkadasim adam kürt ve laz. sen onlara sen laz degilsin türküm diyeceksin dersen, irkci olursun.
diye bir mesaj yazmış.Azeri Kürt Laz Çerkez Türk daha sayılamayan onca etnik gruba tahammül edemeyişin sonu gelmiyor.
Jesse James
Açıklayalım hemen , Kıbrısta Türkleri istemeyen vatansızlar ırkçı olmuyor da Kıbrıs Türktür Türk kalacak sözü mü ırkçılık oluyor ?
Embesil nıcklı arkadaş her zaman ki gibi mağdur Kürt edebiyatı yapmaya çalışıyor
Ben Türk şehitler dedim diye bir mesajında diye bir mesaj yazmış.
Azeri ne la ? Azerbaycan ın ırkı zaten Türk![]()
Azeri diye etnik grup yok ki ?
Ben Türk şehitler derken Türk kalacak derken kendini Türk hisseden herkesi kapsayarak söylüyorum.
Oturup her savaştan sonra verilen şehitleri sayarken 26 kürt vatandaşımız 32 çerkez 41 boşnak 23 laz 15 zaza şehidimiz var diye mi sayacağız yoksa genelini kapsayıp Türk şehidimiz var diye mi ?
Kıbrısta sadece Türk yaşamıyor diğer etnik grupta ki vatandaşlarımız da yaşıyor ben yine Türk kalacak derken onlarıda kapsayarak söyledim. Ama alışmışsınız nasıl olsa her lafımız ırkçılık kokuyor fırsat bu fırsat deyip başlıyorlar ağlamaya
Ben kimseye etnik kökenini inkar et Türk'üm de demiyorum, demem de ...
Orada askerlik yapan arkadaşın ne olursa olsun etnik kökeni neyse ne Türk askeri olarak orda . Türkiye devleti için orda bunu anlatmaya çalışıyoruz.
Yine beni korkutup sindirmek istiyorsun yiğit Türk
Ama bazı gelen tanıklar olduğu halde çürütemiyorsun söylediklerinle söylediklerimi. Tamam kabul edelim Kürt ırkı yoktur Azeri'de ırk sayılmasın (onlar Azerbaycan milli takım taraftarı) Türk'te olmasın. Türklükten öncesi olsun. Bakarsın akraba çıkarız.
Hacı ne olursa olsun, önemli bir ayrıntıyı hatırlatayım; senin görüşün tiranlığı haksızlık ile ele geçirmek. Bir insanı sen zorla şusun busun diyerek ancak kendine zarar verirsin yalnızlaşırsın. Hem mağdur edebiyatı ancak kendilerini mağdur gibi hisseden diretenlerin işidir.
Türk bi takım yerlerde sana ufak atıfta bulundum , ancak anlatmak istediğim genel bir kitlenin mevcut ideolojisi
Ya birader vallahi billahi ayıp ediyorsunuz . Ben hiç bir şey yapmıyorum. Şark kurnazlığı yapıyorsun sen ve birkaç arkadaş. Yahu niye Kürt ırkı olmasın, ne zaman böyle bir şey dedim. Ya da ne zaman sen kürt , zaza değilsin Türksün demişim birine ?
Ya bunu yapmayın rica ediyorum ya.
Dediğim gibi benim inandığım ideoloji çağdaş , modern Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı 9 ışık doktorin temeline dayalı bir Türk Milliyetçiliğidir .
Ne Hitler Milliyetçiliğini örnek alıp tanırım , ne de bahsettiğin gibi ocakta elinde tesbih belinde silah sorsan 9 ışığı sayamayan tipleri.
Sadece forumda 3-4 arkadaşla takıştım geçmişte bazı konularda o da inat olsun diye ırkçıyım kafatasçıyım felan demişliğim vardır . Aslında tanıyanlar bilir öyle biri değilim![]()