Komünistler şaşırtmadı !

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Phoibos kendi ödülünü birine vermemi istedi. Ben de seni uygun gördüm. :) Phoibos'a teşekkür et. :D

Konu güzel ama forum mafyasının eline düşmüş. Korku, sindirme, mağduriyet, konuya girememe gibi durumlar söz konusu.

Türk'ün gerizekalıları tespit etmesi ayrı bir hayranlık.

Bir Afrika ata sözü der ki; aslanlar kendi hikayerini yazmadıkça, avcıların hikayelerini dinleriz.

Atletin nasıl bir işlevi var?

Yüzde yüz pamuk olunca ter kokusunu çekiyor ve değiştirince koku da eski atletle kayboluyor. Giymeyince yada değişmeyince her yanımıza yaklaşan bu ağır kokudan rahatsız oluyor. Daha detaylı bir açıklama beklersen İstanbul'a koyu bir kıvamda bakan bir mekanda konuşabiliriz. Belki geri zekalı kimliğimi daha yakından görmek istersin.

Yüzde yüz pamuk olunca ter kokusunu çekiyor ve değiştirince koku da eski atletle kayboluyor. Giymeyince yada değişmeyince her yanımıza yaklaşan bu ağır kokudan rahatsız oluyor. Daha detaylı bir açıklama beklersen İstanbul'a koyu bir kıvamda bakan bir mekanda konuşabiliriz. Belki geri zekalı kimliğimi daha yakından görmek istersin.

Ter kokmamanın başka yolları var. Detay istemem ama çay davetine hayır demem. Telefon numaranızı gönderirseniz hem merhabalaşır hem çay davetinin detaylarını konuşuruz.

Ter kokmamanın başka yolları var. Detay istemem ama çay davetine hayır demem. Telefon numaranızı gönderirseniz hem merhabalaşır hem çay davetinin detaylarını konuşuruz.

Çay ısmarlayamayacak kadar cimriyim. Ayrıca çaya davette etmedim hacı. Ama bi çayına Yok demem

Geri