komşuyla yaşanan en anlamsız olay

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Balkona 8 kişi aynı anda çıktık.Sonra aynı anda içeri girerken son kişi dans ederek içeri girmeye çalışırken ki o sırada balkon çöktü.Meğer sen alt komşu o sırada oradan geç komşu öldü. :( canım komşum :(( @Süreyya ühüüüü benim anım daha güzelll değil mi

Kelime oyunlarimi anlamiyosun Arif.
Bu beni üzüyor.
bana kelime oyunu yapma Süreyya,
uzun uzun cümleler kur.
sen uzun uzun cümleler kur ki
ben daha fazla kur yapayım.

(kelime oyununu ancak bu kadar yapabiliyorum)

Balkona 8 kişi aynı anda çıktık.Sonra aynı anda içeri girerken son kişi dans ederek içeri girmeye çalışırken ki o sırada balkon çöktü.Meğer sen alt komşu o sırada oradan geç komşu öldü. :( canım komşum :(( @Süreyya ühüüüü benim anım daha güzelll değil mi
Bu anını noterde tasdiklettirip gerçek olduğuna dair imzalattırıp öyle sunacaksın Süreyya hanıma lütfen :)

:D
Biraz daha gercekci en azindan.
Allag ölen komsuya rahmet eylesin.

Bu anını noterde tasdiklettirip gerçek olduğuna dair imzalattırıp öyle sunacaksın Süreyya hanıma lütfen :)
Yok est.Egleniyoruz suracikta.
Burda herkesin komsuyla fantazisi var ama herkes ilginc ilginc hikayelerle geliyor.
Okumasi hos tepkiliyoruz istaaaaa.

Yok est.Egleniyoruz suracikta.
Burda herkesin komsuyla fantazisi var ama herkes ilginc ilginc hikayelerle geliyor.
Okumasi hos tepkiliyoruz istaaaaa.
Benim kimseyle fantezim olmaz hele ki komşularla. Etrafımdakiler zaten hep manyak. Daha geçen hafta alt kat komşum karısını pencereden attı. Anlattığım hikayeye gelince; yan komşum mısırlı bir aile. Genç bir çift. Bir bebekleri var. Hemen her gün kavga dövüş eksik olmuyor evden. Derken bir gün kavgaları apartmana taştı. Kadın bir elinde valizi diğer elinde bebeği gitmeye çalışıyor. Adam bir yandan bebeği kadının elinden almaya çalışırken bir yandan da kadını darp ediyor. İster istemez müdahale etmek zorunda kaldım. Adam pısınca her ikisini de evime aldım. Doğru düzgün türkçe konuşamıyorlardı. Yarım yamalak ingilizce ile anlaşmaya çalıştık. Kadın Mısır'a ailesinin yanına dönmek istiyor ama adam da " bebeği bırak öyle git gideceksen " diyor. Her ikisinin de paaportunu almam bu yüzden. Adam kadının çocuğu alıp götüreceğinden korktuğu için. Adamı da uyardım. Sülalemin yarsı polis istihbarat dolu seni sınır dışı ettiririm, eşine şiddet uyguladığını bir daha duymayayım diye.
Velhasıl olay bundan ibaret. İlgi çekmek gayesinde olsam bu ne ki! Bunu mu anlatır ya da uydururum :)
Şüpheci sultan seni :))

Benim kimseyle fantezim olmaz hele ki komşularla. Etrafımdakiler zaten hep manyak. Daha geçen hafta alt kat komşum karısını pencereden attı. Anlattığım hikayeye gelince; yan komşum mısırlı bir aile. Genç bir çift. Bir bebekleri var. Hemen her gün kavga dövüş eksik olmuyor evden. Derken bir gün kavgaları apartmana taştı. Kadın bir elinde valizi diğer elinde bebeği gitmeye çalışıyor. Adam bir yandan bebeği kadının elinden almaya çalışırken bir yandan da kadını darp ediyor. İster istemez müdahale etmek zorunda kaldım. Adam pısınca her ikisini de evime aldım. Doğru düzgün türkçe konuşamıyorlardı. Yarım yamalak ingilizce ile anlaşmaya çalıştık. Kadın Mısır'a ailesinin yanına dönmek istiyor ama adam da " bebeği bırak öyle git gideceksen " diyor. Her ikisinin de paaportunu almam bu yüzden. Adam kadının çocuğu alıp götüreceğinden korktuğu için. Adamı da uyardım. Sülalemin yarsı polis istihbarat dolu seni sınır dışı ettiririm, eşine şiddet uyguladığını bir daha duymayayım diye.
Velhasıl olay bundan ibaret. İlgi çekmek gayesinde olsam bu ne ki! Bunu mu anlatır ya da uydururum :)
Şüpheci sultan seni :))
Hani gecenlerde öleyim ölmek falan gibi seylerden söz ediodun.
Sen kahramansin.
Kahramanlar ölsün mü?

O degil de; ilgi cekmek icin ne anlatirdin?

Hani gecenlerde öleyim ölmek falan gibi seylerden söz ediodun.
Sen kahramansin.
Kahramanlar ölsün mü?

O degil de; ilgi cekmek icin ne anlatirdin?
Kendimi kahraman gibi hissettiğim anlar, kızımla beraberken yaşadığım anlardır. Gerisi hikaye.
İlginç hikayeleri burada anlatamam :)

Kendimi kahraman gibi hissettiğim anlar, kızımla beraberken yaşadığım anlardır. Gerisi hikaye.
İlginç hikayeleri burada anlatamam :)
Aha can alici hamle.
Puşet ile AVM lerde dolasmak kadar cekici.

50 metre ilerledin.Baska odaya mi gectin diye sorardi Arif olsa.

internetini kendisiyle paylaşmanı teklif eden komşu. daha anlamsız ne olabilir ki

üç kere resmi, bir kere dini nikah şahitliği yaptım, sayılır mı?
Bilemem.Bir bilene sormak gerek.

Komsularimizin cogu evli (kimse nikah sahitligine cagirmadi)ve yazlari havuzlarinda cocuk partileri veriyorlar.Acilen tasinmaliyim.

Komşular benim çocukluğumdan çok çekti.
Tamamen sökülen danteller,bozulan sifonlar,camdan atılan tencere takımları yastık çamaşır vb... Yetişkin olunca işler değişti. "Nasıl da durulmuş" oldum. Oysa hinlikler zihinsel olarak tam gaz devam etmekteydi....

Geri