komşuyla yaşanan en anlamsız olay

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Madem öyle...
bu yaz yaşadığım bir şeyi yazayım..
malum uygulamadan biriyle eşleştim...
ufak bir tanışmanın ardından aynı sokakta hatta benim karşı çapraz binamda oturduğunu öğrendim...
tabi bir yerden sonra pandemi döneminde olayın biraz şeyi çıktı..
gece "ben cama çıkıyorum, haydi sen de çık" demeler, "ekmek almaya gidiyorum, şu an evin önündeyim" demeler...
gece "50 m ilerledin, oda değiştirdin herhalde" demeler derken olayın b*ku çıktı yani..
kesin uydurmasyon:D

Olay değil de ilginç bişey anlatayım.

Gerçi taşindilar iki yıl önce. Benim bi komşu vardı. Aile hekimi. Tombul da bişey. Öğlenleri eve gelirdi. "Ulan adama bak ilkokullu gibi eve yemeğe geliyor" dedim hanıma. O da güldü. "yok ya ne yemeği, karısı ile oynaşa geliyor" dedi. Vay anasını! Yeni evli de değiller ikinci evlilikleri. Her gün adam yatmadan önce, sabah işe gitmeden ve öğle arasında seks edermiş. Müthiş bişey düşünsene :D adama saygım arttı anasını satiyim, yolda görsen hayatta ihtimal vermesin X3 attığına. Sonra kadın bunu boşadı bunu. Sevimli de bişey. Bi gün bu bize kadın doğuma geldi. "Spiralimi çıkartmaya geldim" falan dedi (rahat da konuşuyor zilli).
"Çocuk sahibi olmaya karar verdiniz sanırım ne güzel" falan dedim. (birşeyden haberim yok gibi).
"Yok ya" dedi. "Dayanamadım ayıya bosadım" dedi. Üzüldüm dedim. Aman s*ktiret sigaran var mı dedi..

.. yani işte. Böyle bir anım. Sizi yakın buldum anlatayım dedim.

Benim komşular ne sıkıcıymış.

kızlar bilmez
nasıl bilsinler sanki evemi geldiler
su basmıştı alt kata sızma olmuş
zararı karşılarım dedim gerek yok dedi

Kapı çaldı. Genelde evde çıplak yaşadığım için önce delikten baktım; karşı komşum. Üzerime bir şeyler alıp kapıyı açtım ama altımda şort var. Sadece kafamı uzattım dışarı. Çiçeklerini bana emanet etmek istediğini söyledi, telefon numarasını iliştirdi. Muhabbet ederken şunu fark ettim; kapı önüne bıraktığım çöplerimi incelemiş, analiz yapmış. Sipariş edip yediğim yemekleri benden daha iyi biliyor. Oturduğum apartman 1+1 evlerin olduğu bir apart. Telefon konuşmalarımı da dinlemiş. Nelerle ilgilendiğim konusunda bilgili.

Bunların neticesinde telefon numarasını vermeye karar vermiş. Yol verdim. Komşunuzun en sık yediği yemeği biliyorsanız, şüphe çekersiniz. Çöpüme itibar edenin karakteri ilgimi çekmez.

@climax

Ayıp ayıp.

Giyinmişimdir tam çıkıyorum kapıdan alt komşun sorar ^nereye ^^ ?
Hayırdır , napcan ? Gelcen mi ?

Komşunun tabağını dolu götürmek zorunda olmamız boşuna stres.d

- bizim evdeki bekarları birilerine düşünmeleri
- alt katımız ve tam karşı dairemizin fuhuş yuvası olmasından dolayı bu dairelere polisle baskın yapmaklığımız gibi durumlar.
- karşı bina ile semaverde çay rekabetleri, binalar arası kız kavgaları : dd
17 dairelik bir apartmanda 15 senedir birlikte yaşıyoruz, 2 kiracı harici herkes ev sahibi olduğu için çok içli dışlıyız.
bin bir türlü anlamsız olaylar gelişiyor.

Geri