komşuyla yaşanan en anlamsız olay

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
camdan baktığımda komşununda aynı anda bakması ve göz göze gelmek

evde karantinadayken karşı binada bitane abla vardı ne zaman balkona çıksam balkonda
bi de kürtler.balkona çıktığımda kız ordaysa istemeye istemeye içeri giriyordum.

mazallah akasya durağı sahnesi gibi kızımıza baktın evleneceksin kızımızla deyip evi basarlar diye korkmadım değil.

Bu sokağa çıkma yasağının ilk ilan edildiğinde daha dışardaydım eve gelirken de alışveriş yapmıştım. Poşetler silmek için kapıdaydı tek tek alıp balkona geçiriyorum.
Kapı çaldı böyle tonton iki kişi teyze , amca.

Evladım biz alışveriş yapamadık kapanmış her yer sen nasıl başardın nerden aldın diye.

Ama nasıl panikler nasıl panikler. Sanki savaş çıktı mahzende yıllanacağız.

Neyse söyledim aldığım yeri sevindiler koştur koştur gittiler.

Komsumla olan fantazimler mi?

Madem öyle...
bu yaz yaşadığım bir şeyi yazayım..
malum uygulamadan biriyle eşleştim...
ufak bir tanışmanın ardından aynı sokakta hatta benim karşı çapraz binamda oturduğunu öğrendim...
tabi bir yerden sonra pandemi döneminde olayın biraz şeyi çıktı..
gece "ben cama çıkıyorum, haydi sen de çık" demeler, "ekmek almaya gidiyorum, şu an evin önündeyim" demeler...
gece "50 m ilerledin, oda değiştirdin herhalde" demeler derken olayın b*ku çıktı yani..

Madem öyle...
ufak bir tanışmanın ardından aynı sokakta hatta benim karşı çapraz binamda oturduğunu öğrendim...
gece "ben cama çıkıyorum, haydi sen de çık" demeler, "ekmek almaya gidiyorum, şu an evin önündeyim" demeler...
gece "50 m ilerledin, oda değiştirdin herhalde" demeler derken olayın b*ku çıktı yani..
Hadi ya.

Karı koca kavgası arasına girmiştim. İşin sonunda her ikisi de pasaportlarını bir süreliğine bana bırakmışlardı. Ha bir de kocayı tehdit etmiştim.

Madem öyle...
Sen neler yaşıyorsun bu hayatta böyle?:)

Hikayeler beni buluyor Süreyya.

Ama sen Süreyya,
hep bir farklı bakış açıları, kaçak dövüşmeler, romantik serserilikler,
herhalde, sanırsam, galibamsılar...
Ooo bunlar ne ki?
Daha büyük seyler olacak..
Son hikaye bükücü Arif bey.

Geri