Komplo teorilerinin toplum ve ruh sağlığına olumsuz etkisi

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
komplo teorileriyle beyni sulanmış paranoid kitlede akıl mı var ki olumsuz etkilensin ? hele bir de bu cahillerin her şeye oku araştır diye cevap vermesi yok mu beni benden alıyor.

ama ben seviyorum bu tayfayı çok komikler, mesela dünyanın panseksüel bir reptilian aile tarafından yönetildiğini ve katy perry klipleriyle hipnotize edilen mazbut kızların las vegas'taki kumarhanelerde direk dansı batağına sürüklendiğini filan hep onlar sayesinde öğrendim.

bu kadar okuyup aydınlanınca bir kaç satır bir şeyler yazdım ben de sonra ne mi oldu ? tabii ki illuminatiden minik tehditler aldım.

bill gates, yargılanacaksın.......

Reptilian mevzusu acayip ufuk açar. Alien & Predator kültünü alıp Star Wars evreni gibi anlatıyorlar.

Ben şahsen Atlantis hikâyesinin Black Panther versiyonunu bekliyorum. Bir 2-3 seneye çıkar muhtemelen

Reptilian mevzusu acayip ufuk açar. Alien & Predator kültünü alıp Star Wars evreni gibi anlatıyorlar.

Ben şahsen Atlantis hikâyesinin Black Panther versiyonunu bekliyorum. Bir 2-3 seneye çıkar muhtemelen

evrimsel anatomide antropomorfik sürüngen atalarımız vardı, benim atam bir komodo ejderi falan dese yine anlarım da direk dünyayı yönetiyor olmaları düşüncesi çok çığır açıcı bir kafa gerçekten. yalnız predator serisini çok seviyorum ben. bu komple teorileri hep parasız kalan strateji ajanslarının uydurduklarını ve bu haberler sayesinde para kazandıkları spiritüel metafizik zırvalıklarından başka bir şey değil ya. bence dünyayı kediler yönetsin.

evrimsel anatomide antropomorfik sürüngen atalarımız vardı, benim atam bir komodo ejderi falan dese yine anlarım da direk dünyayı yönetiyor olmaları düşüncesi çok çığır açıcı bir kafa gerçekten. yalnız predator serisini çok seviyorum ben. bu komple teorileri hep parasız kalan strateji ajanslarının uydurduklarını ve bu haberler sayesinde para kazandıkları spiritüel metafizik zırvalıklarından başka bir şey değil ya. bence dünyayı kediler yönetsin.

Bütünüyle katılıyorum. Bu post forumda çerçevelensin lütfen.

İlgililere duyrulur.

biraz önce bunu gördüm. bunun üzerinden yorum yapmak istiyorum. öncelikle kadın, erkek fark etmez yabancıyla evlenilebilir, normal bir durum bu. bu konuda bir sıkıntı yok. yalnız son zamanlarda bu durumun artması, özendirilmesi, ''türk gelin - yabancı damat'' projeleri, fonlananlar ve fonlananlar tarafından bunların savunulması, ülkemize kaçak yolla giren ne olduğu belirsiz tipler, bu tiplere göz yumulması, bu tiplerin sosyal medya üzerinden diğerlerine çağrı yaparak ülkeye davet etmesi, ekonomimizin kötü hale gelmesi/getirilmesi, hayat pahalılığı, kimsenin evlilik düşünmemesi, türk gencinin ülkeden gitmek için fırsat kollaması, yabancılara konut, arsa satışları, bununla birlikte verilen türk vatandaşlığı, suriyelilerin doğum oranı vs.vs... az çok ne demek istediğim anlaşılmıştır diye düşünüyorum. komplo teorisi gibi geliyor ama demografik yapının değiştirilmesi için ben bunların sistemli yapıldığını düşünenlerdenim.

Türkiyede komplo teorisi yoktur."Hafisenin kaynı ......'da çalışıyor o söyledi" vardır.

Hafisenin kaynı:Konuyla alakasız bir kurumda çaycı

normal şeyler milletin dikkatini çekmiyor
uydurmak lazım
neremden uyuduracam
hiç uydurasım yok

@Lefty
Turizmde işçi sınıfın genel lojman muhabbeti bunlardır. Hiç aksine denk gelmedim. Varsa yoksa Rockefeller başta olmak üzere dünyayı yöneten ülkeler, İsrail’in Levant misyonu falan filan. Anlatmaları için sormana da lüzum yok. Bağnazlık derecesinde bağlılar bir de. Shift’li çalışma diye bir şey var iyi ki. Yoksa çekilmez.

Yıllardır bu bahsettiğin iddiaları konuşuyorlar ancak ellerinde hiçbir dayanak yok, söylentiden öteye gidemiyorlar. Olsa bile ne değişecek? Bahsettikleri gibi bir para kaynağını elinde tutan / yönlendiren bir yapı varsa kimse değiştiremeyecek demektir.

Güneş kremi örneğinde de gördüğümüz üzere, bilimsel kanıtla ortaya konmuş gerçeklere karşı anlamsız bir takım iddiada bulunuyorlar. Güneş ışınlarının kanser yaratan etkileri kanıtlandı ve böyle bir iddiayı savunmak için çıldırmış olmak gerekiyor.

Kimin ne konuştuğuna ve savunduğuna çok dikkat ederim. Olur da saçmalıyorsa bir daha o kişinin söylemlerine itibar etmiyorum ayrıca kendi araştırmamı, güven duyduğum kaynaklardan kendim yapmayı tercih ederim.

bizim bi abi var her gün yeni teoriyle geliyor. bunca korkunç şeyle nasıl yaşadığını hep merak etmişimdir.

Aslında çok net

uzun ince bir yoldayız gidiyoruz gündüz gece
ve kaçınılmaz son
Geçtim dünya üzerinden ömür bir nefes derinden bak feleğin çemberinden Yolun sonu görünüyor

kafanızı teorilerle yormayın hayat bu iki şarkının iki mısrasından ibaret ……

"Sorgulamak"
Yiaw komplo teoricisin yiaw
Ispatlasana yiaw
Hić bir delilin yok.yaww

Hayatı daha renkli hale getiriyorlar. Gerçekler çok sıkıcı çoğu zaman. Komplocuların değerini bilelim.

Geri