ismail89
Platin Üye
Devlet sırrı.Bunu niye saklasınlar bizden
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Devlet sırrı.Bunu niye saklasınlar bizden
Üçgen olması mı?Devlet sırrı.
komplo teorileriyle beyni sulanmış paranoid kitlede akıl mı var ki olumsuz etkilensin ? hele bir de bu cahillerin her şeye oku araştır diye cevap vermesi yok mu beni benden alıyor.
ama ben seviyorum bu tayfayı çok komikler, mesela dünyanın panseksüel bir reptilian aile tarafından yönetildiğini ve katy perry klipleriyle hipnotize edilen mazbut kızların las vegas'taki kumarhanelerde direk dansı batağına sürüklendiğini filan hep onlar sayesinde öğrendim.
bu kadar okuyup aydınlanınca bir kaç satır bir şeyler yazdım ben de sonra ne mi oldu ? tabii ki illuminatiden minik tehditler aldım.
bill gates, yargılanacaksın.......
Reptilian mevzusu acayip ufuk açar. Alien & Predator kültünü alıp Star Wars evreni gibi anlatıyorlar.
Ben şahsen Atlantis hikâyesinin Black Panther versiyonunu bekliyorum. Bir 2-3 seneye çıkar muhtemelen
evrimsel anatomide antropomorfik sürüngen atalarımız vardı, benim atam bir komodo ejderi falan dese yine anlarım da direk dünyayı yönetiyor olmaları düşüncesi çok çığır açıcı bir kafa gerçekten. yalnız predator serisini çok seviyorum ben. bu komple teorileri hep parasız kalan strateji ajanslarının uydurduklarını ve bu haberler sayesinde para kazandıkları spiritüel metafizik zırvalıklarından başka bir şey değil ya. bence dünyayı kediler yönetsin.
@Lefty
Turizmde işçi sınıfın genel lojman muhabbeti bunlardır. Hiç aksine denk gelmedim. Varsa yoksa Rockefeller başta olmak üzere dünyayı yöneten ülkeler, İsrail’in Levant misyonu falan filan. Anlatmaları için sormana da lüzum yok. Bağnazlık derecesinde bağlılar bir de. Shift’li çalışma diye bir şey var iyi ki. Yoksa çekilmez.
Abdulmohsen, 12 Aralık'ta da Magdeburg'daki otelde, Müslüman karşıtı bir ABD bloğuna video röportaj verdiği ortaya çıktı. Röportajda Abdulmohsen, milyarder iş adamı Elon Musk ve ABD'li komplo teorisyeni Alex Jones hakkında övgüler yağdırdı.