Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gitmek istersen yol senin, kalırsan eğer buram senin.
İçimde bir sıkıntı var, derdim büyük ama bilirim ki
Kimi beklersen onu ararsın
Kimi istersen onu bulursun yanında…
Mecnun:Naptın muhtar?
Sedef:Napıyım öle yani işte..
Mecnunrtalık nası karışık haberin var mı senin?
Sedef:hıı şey anneannemi gördüm.Sinek olmuş
Mecnun:Valla hee babamda benim kedi olmuş biliyo musun?
Sedef:Hadi be
Mecnun:Hadi be mi? Anneannenin sinek olduğuna inanıyosunda babamın kedi olduğuna mı inanmıyosun?
Sedef:Uuu
Mecnun ne öyle?
Sedef:Ne bilim bi çizgi filmde vardı öyle
Mecnun:Napıyon burda ya?
Sedef:Hani gittim..
Mecnun:Gidlim mi ?
Sedef:Hıhı
Mecnun:Hadi (der elini tutar )
Sedefoo
Mecnun:noldu kafana mı geldi? Kim attı onu bee hayvannn hayvann kim attı onu? Alahallah ya kim attı ki bunu ya?
Sedef:Çocuklar mı attı acaba?
Mecnun:Acıdı mı kafan?
Sedef:Şurası tonguç diye geldi ya
Mecnun:Seninki yine benimkine bak öküz gelmiş bu benim kafama gelse var ya yarardı kafamı yemin ediyorum.. Hadi gidelim
Sedef:Hadi gidelim
(Leyla İle Mecnun/56. bölüm son sahne)
-Mutluluk için gökden elma düşmesini beklemeyin alın bir elma dayanın kapasına!
İsmail ne be Mecnun?
Mecnun:Bİlmiyo musunuz abiilişki çıkmazı..
İ:Hayır
M:Yolu sevgiden geçen herkesin gittiği bi taraf var.
İ:bildim
M:bildin.Ordan dümdüz aşağı bırakıyosun kendnisol tarafta aşk bahçesi vardır.
İ:biliyomorayı da biliyom
Mnun hemen karşısında çaprazında
İ:Kırık Kalpler Sokağı
M:yok o daha yukarda kalıyo
İ:tamam
M:Kırık Kalpler Sokağından dümdüz aşağı bıraktın mı kendini zaten orda kime sorsan gösterir.
İ:Yeni mi yapıldı o ?
M:Bi 2 yılı var.
M : Bu değil mi ya ?
X : Yok be oğlum.
M : Nasıl yok be oğlum o değil o işte baksana.Burnundan tanıdım.
X: Burnundan mı ? Ya bir git ne alakası var Mecnun ?
M: Nasıl ne alakası var.Dur şimdi sorucaz öğrenicez.Pardon rahatsız ediyoruz siz 2010 güzellik kraliçesi değilmisiniz ya ?
L :Hayır değilim.
M : Aaa değilmiş.Keşke katılsaymışsınız.Kesin 1. olurdunuz. Mecnun ben merhaba.
Benjamin: Bu arada adım Benjamin.
Mecnun: Neemiş? Benjamin?
Benjamin: Ama istersen bana kısaca Ben de diyebilirsin?
Mecnun: Ben sana niye ben diyorum ya tanımam etmem. Ben kendimden başka kimseye ben dememişim bu güne kadar.. Bu nerenin Benjamin’i ya? Öyle isim mi olur? Sen nere kütük nere senin?
Benjamin: Efendim?
Mecnun: Kütük neresi? Memleket nere?
Benjamin: Bayburt
Mecnun: Nasıl Bayburt ya?
Benjamin: Baya Bayburt.
Mecnun: Bayburt’ta Benjamin mi olur ya?
Benjamin: Yani şimdi aslen normalde nüfus kağıdında yazan isim Bünyamin de.
Mecnun: Evet..
Benjamin: İşte Benjamin yani Benjamin şey gibi hani yani evrensel olsun sonuçta Bünyamin evrensel dilde baktığın zaman Benjamin deniyor. Hani David Davut JacobYakup.
İsmail Abi: Mecnun ordan atlama ihtimalin nedir sence? Biliyorum çok üzgünsün ben de çok üzülüyorum. Tabi sen benden daha çok üzülüyorsundur. Ordan atlarsan ben de atlarım Mecnun.
Mecnun: İsmail Abi..
İsmail Abi: Abi.. Abim.. Sen olmazsan ben naparım ki zaten? Kalırsan ama birbirimize yardımcı oluruz Mecnun. Birimiz düşecek olduğunda öbürümüz koluna girer. Beraber ağlar beraber güleriz. ha yok ama eğer atlayacaksakta beraber atlarız.
Mecnun: İsmail Abi..
İsmail Abi: Abim..
Mecnun: Leyla gitti abi..
Mecnun: Şirin?
Şirin: Şirin değil! (Mecnun'a kimliğini verir)
Şirin: Madem isim senin için bu kadar önemli bende bundan sonra LEYLA olurum.
Mecnun: Adını mı değiştirdin sen?
Şirin: Sadece adımdan değil herşeyden vazgeçecek kadar çok sevdim ben seni. Ama sen bunu bir türlü anlamadın. Seni neden bu kadar sevdiğimide bilmiyorum. Bunu bana hissettirecek birşey yapmadın esasında! Ama seni SEVİYORUM! Şunu bilki Mecnun ben senden vazgeçmeyeceğim. Ne kadar beklemem gerekiyorsa beklerim ama senden asla vazgeçmeyeceğim!
Mecnun: Şirin?
Şirin: Şirin değil! (Mecnun'a kimliğini verir)
Şirin: Madem isim senin için bu kadar önemli bende bundan sonra LEYLA olurum.
Mecnun: Adını mı değiştirdin sen?
Şirin: Sadece adımdan değil herşeyden vazgeçecek kadar çok sevdim ben seni. Ama sen bunu bir türlü anlamadın. Seni neden bu kadar sevdiğimide bilmiyorum. Bunu bana hissettirecek birşey yapmadın esasında! Ama seni SEVİYORUM! Şunu bilki Mecnun ben senden vazgeçmeyeceğim. Ne kadar beklemem gerekiyorsa beklerim ama senden asla vazgeçmeyeceğim!
Yavuz: (Tüpün üstündeki tencereyi gayet seksi karıştırır.Sonra kaşıkla tadına bakmak ister) Allah! Yandım be! Of.
Mecnun: Baba... Biz Allah aşkına n'apıyoruz ya? Neyin peşindeyiz abi biz n'apıyoruz burada çıplak çıplak? N'apıyoruz ne ara soyunduk da? Ne oldu bu hale geldik ya? Yemek mi yapıyoruz biz burda? Kireçburnu sapığı biziz di mi? Bizi şu anda yakalasalar baba şu şekilde sapıklıktan içeri alırlar sorgusuz sualsiz yatarız 5 sene.
İsmail Abi: En son İskender abinin peşinden koşuyorduk yemek yapsın diye... Sonrası hiç yok bende.
Mecnun : O arada ne oldu kim bilir?
Yavuz : Yetişecek mi bu yemek İskender abi?
İskender : Yetişecek ama çene yaparak değil. Gidin bahçeyi toparlayın hadi.
Mecnun : Yaa arkadaş anlamıyorum sizi. Garibinize gitmiyo mu şu durum? Şu anda çırılçıplak 4 tane adam yemek yapıyor burada ve bu sizin garibinize hiç gitmiyor mu acaba?
Mecnun: Sen nasıl anladın ben olmadığımı?
Sedef: Sendeki hava onda yok ki. Sende at havası var. (Güler.) At kokuyorsun.
Mecnun: (Alttan alttan gülümser.) At mı kokuyorum? Niye gülüyorsun ki acaba? Evrenden evrene... O evren kokusu. O evrenin öz kokusu biliyor musun sen? Niye gülüyon?