Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Senden sonra çok değiştim ben Leyla. O kadar değiştim ki; herhalde tanıyamazsın beni görsen. Beni seven herkesi kırıyorum dinlemiyorum bile. Umursamıyorum söylediklerini. Bomboş yaşıyorum. Ne söylediğimin farkındayım ne insanların ne sevdiklerimin. Niye böyle biliyo musun? Çünkü sen kafamın içindesin! Leyla senin fikrin kafamın içinde bi hayalet gibi. Ve ben o hayaletle uyuyorum her gece.
N’olur artık izin ver bana. N’olur yaşamama izin ver. Tekrar birilerini sevmeme izin ver.
Ölemem ben.. Öldüremem kendimi Leyla! Babamı yalnız bırakamam. Yanına gelemem Leyla.
Çok uğraştım seni geri getirmek için. Ama yapamadım.
N’olur izin ver bana. Biraz mutlu olmak istiyorum sadece. O kadar. Sen yanımda ol yine. Kal. Ama n’olur bana izin ver.
Üçümüz birden sevinemez miyiz?
- Beni sevmezse ben napıcam onu bilmiyorum.
Beni severse napıcam onu da bilmiyorum.
Bu arada ben onun beni sevmesi için ne yapmam gerekiyo onu da bilmiyorum.
- Bilemiyon çünkü aşıksın yavuz.