Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
+ Yoo ben kaçmıyorum ben burdayım. Senin buraya gelmeni istemiyorum sadece. Biz beraberken iyi şeyler olmuyor çünkü.
- Olmasın yaa... Kötü şeyler olsun ne var ki ya, dünyanın sonu gelsin yerle bir olsun ne olabilir ki yani yerin dibine geçelim ne olucak yani. Her şeyi ve herkesi karşımıza almadan, ne sen Leyla olabilirsin, ne ben Mecnun.
-Leyla ! Aşk bi yokluk deniziymiş.. Öyle derler yani. Biz seninle o denizdeydik, sonra sen gittin, sen gidince ben dibe daldım; sonra işte çıkmadım bidaha.. Ordayım yani hala. Belki boğulmuş bile olabilirim
.. hani verilmiş en kötü karar kararsızlıkdan iyidir diye birşey var ya ben işde ne zaman karar verecek olsam gidiyorum bi şekilde en kötüsünü seçiyorum arkadaş.
“+Şunu bi’ kez daha anladım ki Vefa İstanbul’da bi’ semt…
-Ama abi.
-AMAAAA
-YAPMAA
-Lütfen yemek yiyoruz ya.
-Yemin ediyom ya Allah’tan bi’ şey koymadım ağzıma yemin ediyorum…
-Üf be erdal, ölümün klişe yetmezliğinden olsun e mi?!”
Mecnun: Hani derler ya, erken tanıdım ama geç sevdim. Yani geç sevmedim de...Ne saçma bi' lafmış o da ya.
Hidayet: Tez kaynaştık da geç oldu.
Mecnun: Güç kaynaştık evet.
Hidayet: Ya beni de bırak ya sen de git.
“Sakın öyle kendini ezdirme ha. Bak sen burada emek veriyorsun. Sen şimdi emekçisin. O, seni doyuran, patronunun eli değil senin alın terindir.”
—
Leyla ile Mecnun - İsmail Abi