Komik Dizi Replikleri

Konu sahibi son olarak 2612 gün önce görüldü
dd3y1.jpg

dd40j.jpg

- Sen hep kaçıcak mısın benden?

+ Yoo ben kaçmıyorum ben burdayım. Senin buraya gelmeni istemiyorum sadece. Biz beraberken iyi şeyler olmuyor çünkü.

- Olmasın yaa... Kötü şeyler olsun ne var ki ya, dünyanın sonu gelsin yerle bir olsun ne olabilir ki yani yerin dibine geçelim ne olucak yani. Her şeyi ve herkesi karşımıza almadan, ne sen Leyla olabilirsin, ne ben Mecnun.

dd4lm.jpg

-Valla vezir olurum rezil olurum farketmez, Leyla'ya yakın olayım problem değil. Zaten sonuçta oyun bitince ikiside aynı kutuya konmuyor mu?

dd4pm.jpg

-Leyla ! Aşk bi yokluk deniziymiş.. Öyle derler yani. Biz seninle o denizdeydik, sonra sen gittin, sen gidince ben dibe daldım; sonra işte çıkmadım bidaha.. Ordayım yani hala. Belki boğulmuş bile olabilirim

dd4xm.jpg

"Sustu. Konuşmak gereksizdi. Bundan sonra kimseye ondan söz etmiycekti. Biliyordu, anlamazlardı."

Yavuz: You and me and İsmail.
Mecnun: Emmi kim?
Yavuz: And me!
Mecnun: Haa, and me.
Yavuz: That's right.

.. hani verilmiş en kötü karar kararsızlıkdan iyidir diye birşey var ya ben işde ne zaman karar verecek olsam gidiyorum bi şekilde en kötüsünü seçiyorum arkadaş.

| mecnun

“+Şunu bi’ kez daha anladım ki Vefa İstanbul’da bi’ semt…
-Ama abi.
-AMAAAA
-YAPMAA
-Lütfen yemek yiyoruz ya.
-Yemin ediyom ya Allah’tan bi’ şey koymadım ağzıma yemin ediyorum…
-Üf be erdal, ölümün klişe yetmezliğinden olsun e mi?!”

:D:D

Mecnun: Kafamı alıcam önüme, diyar diyar dolaşıcam, seyyar olucam ya.
Hidayet: Seyyar olucan?
Mecnun: Seyyal.
Hidayet: Taner?
Mecnun: Birsel?
Hidayet: Tezen?
Mecnun: Gülsen?
Hidayet: Ah bilse, insan bilse...

Mecnun: Hani derler ya, erken tanıdım ama geç sevdim. Yani geç sevmedim de...Ne saçma bi' lafmış o da ya.
Hidayet: Tez kaynaştık da geç oldu.
Mecnun: Güç kaynaştık evet.
Hidayet: Ya beni de bırak ya sen de git.

“Sakın öyle kendini ezdirme ha. Bak sen burada emek veriyorsun. Sen şimdi emekçisin. O, seni doyuran, patronunun eli değil senin alın terindir.”

Leyla ile Mecnun - İsmail Abi

Geri