Komik Dizi Replikleri

Konu sahibi son olarak 2612 gün önce görüldü

“Dedemler demiş ki, belki bigün lazım olur, mumyalamış mumyalamış koymuşlar kenarı, mumyalamışlar mumyalamışlar koymuşlar kenarı, mumyalamışlar mumyalamışlar koy….”

ismail abi

tumblr_maylkkazbJ1rs8ut8o1_500.jpg

Kafamdan ne geçiyorsa açık açık söyleyeceğim. Hiç umurumda değil, hiç bir şey yani. Çünkü söyleyemediğin zaman ne oluyor biliyor musun? O kelimeler böyle büyüyor içinde büyüyor, şişmeye başlıyor. Orada çürümeye başlıyor sonra. Arda kalan bir kaç tane kelime oluyor, onları da hiçbir zaman söyleyemiyorsun. Onun için söylemek lazım işte, içinde ne varsa söylemek lazım. Onu öğrendim ben.

Çok kötü durumdayım ben şu anda, çok yardıma muhtacım yani.
Bana yardım eder misin?

Eylül: Şu yaptığına bak ya. Ben zaten burda oturuyodum, sen geldin yanıma oturdun. Şimdi de kalk git diyosun, deli misin nesin?
Yavuz: Bana baksana sen. Ben zaten burda oturuyodum, sen sonradan gelip kuruldun kalbime. Şimdi onu yerinden sökmeye çalışıyorsun. Derdin ne senin?

tumblr_max9n1neIJ1rfrktao1_500.jpg

Yavuz: Sen demin başka birinden bahsediyodun, senin hatundan bahsediyodun di mi?
Mecnun: Hatun mu? Benim hatun? O nasıl saçma laf.
Yavuz: Seninki. Senin kız.
Mecnun: Yani... Bakalım daha.
Yavuz: Çok küçük bir ayrıntıyı dile getirmek istiyorum: Yine mi Leyla?
Mecnun: Bi' tek annemin adı Leyla değil ya!

tumblr_ma6tpbjCys1qlasobo1_1280.jpg

''Ya valla burdan çok zavallı gözüküyorsunuz he. Gerçekten, bütün o hırslarınız ve çıkarınız için birbirinizin yüzüne böyle yalandan gülmeleriniz ve en yakınlarınızın arkasından bile iş çevirmeleriniz,sanki böyle kafanıza taç takılacakmış gibi gecenin en güzeli olmaya çalışmalarınız, böyle kuytularda köşelerde çok bilmiş gibi davranıp kız tavlamaya çalışmalarınız… Gerçekten böyle davetlerde bulunan insanların egolarını böyle üst üste koysak her halde aya tırmanırız be. Kusura bakmayın ben çıkıp konuşmak zorundayım çünkü ben düşüncelerimi başka türlü ifade edemiyorum. Yani mesela ben onları bir resme aktaramam ben.Aktarsam da dönüp bakmazsınız zaten. Çünkü sizin tek derdiniz kendi çıkarlarınız.Ve kusura bakmayın kibirinizde boğulacaksınız. "

Gecenin bu saatinde neden kendime acı çektirdiğimi ne bileyim ben.
Solarsan açamazsın, kurursan damlayamazsın.
belki de… kuruyorum ben…
-Leyla ile Mecnun-

Mecnun: Ben lise hayatım boyunca hep boş kağıt verdim ya gidelim şurdan ergen teri kokuyo zaten…

Mektupları bir bir yırtıp yaktın diyelim, Resimleri tek tek yaktın diyelim, Bir mazi var onu nasıl silelim? Sen beni unutamazsın Leyla...

tumblr_m4w6ygbyFH1qikaduo1_500.jpg

Geri