koku duyusu efsane bir olay yaw oyş
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Denedim ancak hiç sevemedim. Burberry kokularının hiçbirine sempati duyamadım. Cerruti 1881 ne kadar çiçek kokusu olsa da sevdiğim bir koku.@Lefty sen burberry body çok seversin muhtemelen. (intense’i filan değil dümdüz body)
Denedim ancak hiç sevemedim. Burberry kokularının hiçbirine sempati duyamadım. Cerruti 1881 ne kadar çiçek kokusu olsa da sevdiğim bir koku.
Koku hassasiyetim çok yoruyor beni ve bazı parfüm ya da herhangi bir koku doğrudan baş ağrısı yapabiliyor. Bulantı az da olsa yaşayabiliyorum.aa body’nin sana çok uygun olduğunu düşünmüştüm. cerruti 1881 koklamadım hiç galiba. bir bakayım.
İnsanları da böyle olduğundan fazla mı görürsün…Korku duygusu diye okudum
İnsanları da böyle olduğundan fazla mı görürsün…
İki kelimede de fazladan bir harf görmüşsün, sormak istedim sadece, insanlara da aynı tarifeyi uygulayıp uygulamadığını…Nerden çıktı
İki kelimede de fazladan bir harf görmüşsün, sormak istedim sadece, insanlara da aynı tarifeyi uygulayıp uygulamadığını…