Koku duyusu

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kokuya aşırı hassasiyetim var ve bazı çiçekli, baharatlı parfüm kokularını hissettiğim an çok ağır geliyor, bu sebeple de ortamdan uzaklaşıyorum. Parfümlerde fresh kokular tercihimdir. Yemek kokularının birbirine karışmasını da pek sevmem. Vanilya kokusu ise hafif olduğu takdirde rahatsız etmez hatta severim.

@Lefty sen burberry body çok seversin muhtemelen. (intense’i filan değil dümdüz body)

@Lefty sen burberry body çok seversin muhtemelen. (intense’i filan değil dümdüz body)
Denedim ancak hiç sevemedim. Burberry kokularının hiçbirine sempati duyamadım. Cerruti 1881 ne kadar çiçek kokusu olsa da sevdiğim bir koku.

Denedim ancak hiç sevemedim. Burberry kokularının hiçbirine sempati duyamadım. Cerruti 1881 ne kadar çiçek kokusu olsa da sevdiğim bir koku.

aa body’nin sana çok uygun olduğunu düşünmüştüm. cerruti 1881 koklamadım hiç galiba. bir bakayım.

Hassas bir burnum var benim de. Vefat eden sevdiklerimi de kokularıyla hatırlarım. Evleri de, tatilleri de, hastahaneleri de. Hatta anıları bile o anı gününde nasıl kokuyordu o an.

Manen anlamının dışında ;

Ağır kokulara ben de tahammül edemiyorum. Direkt baş ağrısı saplanıyor. Yanık kokusu veya Lacoste Classic in kokusu gibi.

Genel olarak bağımlısıyım koklamanın, covid olduğun zaman tat ve koku duyumu geçici süreliğini yitirmiştim. Diğer hiçbir semptom beni üzmezken koklayamamak aşırı canımı sıkmıştı, ağlama noktasına gelmiştim.

Ne demek sevdiğin kadını bir daha koklayamamak?

Koku duyusu cidden çok garip bişey ya. Misal bir anlığına alıp taa çocukluğuna bile götürebiliyor bazı kokular seni. Anıları en iyi onlar canlandırıyor. Çok ilginç bişey

bu kokuyu sürmeyinn, beni deli etmeyin. sevdiğimin kokusu buu, sürüp sürüp gezmeyin…. sürmeee SÜÜÜRMEĞ!11

koklayarak sevenler kulübünün daimi üyesi olaraktan

sevdigim platonik olduqum kizin teninin kokusu nasidirki... olum cok aci lan diyen cikmamis iyiki

Geri