Videodaki çocuklara çok takılıyorsunuz.
Herkesin yaşadığı duruma göre konuştuğunu düşünüyorum. 80 de diyebilirler, 400 de diyebilirler. Benim için iki cevapta gayet kabul edilebilir.
Arkadaş grubumuzdan biri para kazanmaya başladı, evler arabalar aldı, çocuğunun okul masrafı yıllık milyon lirayı geçti, tabiri caizse bizim yanımızdan üst tabakaya sıçradı.
Bir gün çocuğunun sınıf arkadaşının babasıyla sohbet ederken "Kaptanım tatilde, bu hafta açılamayacağım." cümlesiyle karşılaşmış.
Bu bizim için yeni bir seviye oldu. Evim var, arabam var, şuyum var, buyum var gibi cümleler beklerken bir anda "Kaptanım" ile karşılaşmak aklımızı almıştı.
Herkes bizim gibi sobalı evde büyümüyor.
Hepinizin çevresinde zengin diyebileceğiniz insanlar var.
Bunu çok iyi bildiğiniz halde yazdıklarınızı görmek üzücü.
Siz olaya şu an bulunduğunuz pencereden bakıyorsunuz ve röportajdakilerin de sizin için makul görünen yanıtlar vermesini bekliyorsunuz.
Çevrenizdeki zenginlerin çocuklarına sorun bakalım aylık 50 bin lira maaşı olan biriyle evlenirler miymiş? Kaptanım var diyen adamın kızı tabii ki "Babamdan çok kaznasın." diyecek.
Her şeyinizle aileniz ilgilenecek, paranın hesabını bilmeyeceksiniz, bir gün yolda röportaj denk gelecek ve insanlar memnun olsun diye "50 bin alsa yeter." diyeceksiniz. Bu size ne kadar mantıklı geliyor?
Zengin insanların var olmasını mı kabullenemiyosunuz yoksa insanların zengin olmasını kıskanıyor musunuz..
Anlamıyorum.