'Kocanızın maaşı ne kadar olmalı' sorusuna verilen yanıtlar

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Valla hiç bir kadin artik eskisi gibi değil kuru ekmeğe vs tamah etsin kadinlar bir şahlanma yaşıyor erkekler artik kadinlara maddi anlamda yetisemiyor bir düğünde 3 gelinlik giymek nedir kimse mantıklı hareket etmiyor artik evlilik ticari bir anlaşma gibi oldu

Valla hiç bir kadin artik eskisi gibi değil kuru ekmeğe vs tamah etsin kadinlar bir şahlanma yaşıyor erkekler artik kadinlara maddi anlamda yetisemiyor bir düğünde 3 gelinlik giymek nedir kimse mantıklı hareket etmiyor artik evlilik ticari bir anlaşma gibi oldu
kadının da çalışma hayatında aktif olmasıyla başladı bence
eskiden kadınların erkeklerin her kusurlarını her cefalarını çekme nedeni de paraydı sonuçta

• Alkış
Tepkiler: ne
kadının da çalışma hayatında aktif olmasıyla başladı bence
eskiden kadınların erkeklerin her kusurlarını her cefalarını çekme nedeni de paraydı sonuçta
Diyorum ya işte kendini ortaya koymayan erkek silinip gider çıta çok yükseldi

400 bin olsun istiyorum diyenin o sırada oturduğu ev;

Ekli dosyayı görüntüle 109676

bana da sorsalar ben de şimdiki durumumdan daha iyisini istediğimi söylerdim
herkes keni durumuna göre konuşmuş videoda garipsenecek bir şey yok
biri babamın maaşından yüksek olsun diyo
biri masraflarımla babam ilgileniyo diyo
paranın hesabını bilmeyen insan soruya cevap olarak 50 bin demez ya
herkes kendi yaşantısına göre cevap veriyo benim için konuşulanlar normal

Hayatına aldığı/alacağı insanı banka cüzdanı, limitsiz kredi kartı gibi gören insandır şu kadar maaşı olmalı vs diyen insan…

200-400 arasi dedikten sonra tas kafalar ile birlikte olup , siddete ugrayip bize de twitter'dan ( x icin adalet ) yazisi yazmak kaliyor.
Bir asiret paket jesus sizi dininizden cikarmaya yeter video da bulunan kizlar.
Siz clark kent istersiniz ama durusmaniza tas kafa gelir.

200-400 arasi dedikten sonra tas kafalar ile birlikte olup , siddete ugrayip bize de twitter'dan ( x icin adalet ) yazisi yazmak kaliyor.
Bir asiret paket jesus sizi dininizden cikarmaya yeter video da bulunan kizlar.
Siz clark kent istersiniz ama durusmaniza tas kafa gelir.

Kocamın mayışı 200 bin olmalı. Amca yeter. Her akşam rakı balık... Ben içen bir kızım...

Ayda bir sektirmeden beni kahvaltıya goturebildikten sonra ne kadar almış hiç önemli değil qq

Geri