Klozete kusmak

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Abi bazen cok halsiz oluyosun dayanacak yer ariyosun temassiz kusmaya kalkarsan direk klozete girersin. Bence herkes temas ediyordur kusarken. .d

Bakin bence bi lavaboyu deneyin ne kadan hijyenikmis annayacaksiniz istediginiz yerden destek alip raaad raad kusun .d

Kusma eğilimindesin bir de yer mi seçiyorsun.sss

kusmada sert yiyeceklerde çıktığı için lavaboyu temizlemek zor olur ahfsahfh

yabancı film ve dizi sahnelerinde çok görürüz. iki elle klozeti tutmalar, yüzü içeri sokmalar, saçların sağa sola değmesi falan filan. lavabo varken klozet gibi pis bir ortamda bunu rahat rahat yapmalarına hiçbir anlam veremiyorum.

klozete kusulmaz carpilacaksiniz
yediginizi ictiginizi poh deligine kusuyorsunuz
ölürken ölüm döseginde yatarken seytan size onu bir bardak su diye kandiracak
mümkünce bir posetin icine kusun cöpe atin yada yada direkmen cöpe kusun

asla tüvalete kusmayin yediginiz nimeti

klozete kusulmaz carpilacaksiniz
yediginizi ictiginizi poh deligine kusuyorsunuz
ölürken ölüm döseginde yatarken seytan size onu bir bardak su diye kandiracak
mümkünce bir posetin icine kusun cöpe atin yada yada direkmen cöpe kusun

asla tüvalete kusmayin yediginiz nimeti

töbee töbeeee
siyah poşet görünce direk kusuyosun zaten sjsjxsd

klozetle yüz yüze gelmek ne bileyim. lavabo iyidir.
Abi sen kusarken gözüne siyah bant çek o zaman. Kurban olayım lavaboya kusmak ne büllük iştir? Lavaboya kusabilme vizesi olan tek insan yalnızca sıvı beslenen, midesine katı hiç bir şey girmeyen insandır. Öyle insan var mıdır? Varsa tanışalım üç beş bi şey sorcam.

Paşa paşa kusun klozete çekin sifonu tamam işte mis. Akarı yok kokarı yok. Elinizi yüzünü yıka geç yat uyu

hahahssjsjjsjjsjshhshshs bi bardak su he mi? Djsjsk hem de şeytan djsjksksks hele hele djsjdkkd affet ya Rabb… jddjjsksks

Abi sen kusarken gözüne siyah bant çek o zaman. Kurban olayım lavaboya kusmak ne büllük iştir? Lavaboya kusabilme vizesi olan tek insan yalnızca sıvı beslenen, midesine katı hiç bir şey girmeyen insandır. Öyle insan var mıdır? Varsa tanışalım üç beş bi şey sorcam.

Paşa paşa kusun klozete çekin sifonu tamam işte mis. Akarı yok kokarı yok. Elinizi yüzünü yıka geç yat uyu
çok nadir kusarım. onda da lavaboya giderim, paşa paşa temizlerim. biraz saygı lütfen : /

Tuvalet ya da klozet en iyisi. Kusmayı hızlandırıyor ben de kötü görüntüler ya da oraları düşünmek. Zor oluyor çünkü benim kusmalarım.... iğrenç bişey ya canım çıkıyor benim ama bi o kadar da rahatlatıcı

lavaboya kusanları kınarım... klozete kusmanın bir adabı var. iki elle tutmalar filmlerde olur anca ben uzaktan uzaktan kusarım. bok yolunu düşündükçe daha çok kusasınız geleceği için içiniz hemen temizlenir. tabii en güzeli yataktan klozete koşarken elde patlayan kusmuklardır... neyse benim midem hemen etkilenir biraz daha bu konuda kalırsam kusarım.

sonunda gittiği yer farklıymış gibi nimet edebiyatı yapılmış jdkjv millet olarak enteresan hassasiyetlerimiz var gerçekten. sarhoşken klozete kusup taharet musluğunda el yüz yıkayanı gördü bu gözler.

Arkadaslar lavaboya kusmak ne. Siz kafayi mi yediniz? Nasil gidecek olm onlar. Tovbeler olsun. Plesk in kusmasi yasaklansin.

sonunda gittiği yer farklıymış gibi nimet edebiyatı yapılmış jdkjv millet olarak enteresan hassasiyetlerimiz var gerçekten. sarhoşken klozete kusup taharet musluğunda el yüz yıkayanı gördü bu gözler.
son yazdıkların şu fransız komedi filmini hatırlattı. filmin şu sahnesinden filmi yıllarca aramıştım. film grupları yardım etmişti : /

Geri