Klozete kusmak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
yabancı film ve dizi sahnelerinde çok görürüz. iki elle klozeti tutmalar, yüzü içeri sokmalar, saçların sağa sola değmesi falan filan. lavabo varken klozet gibi pis bir ortamda bunu rahat rahat yapmalarına hiçbir anlam veremiyorum.

Iyi carpilmiyolar

Bende yetisirsem klozete kusuyorum. Lavaboda o igrencligi hayatda temizlemem öghhhhhh. Ve hayir saclarim saga sola degmiyor cunku gennelde kuş yuvasi gibi topuzdur + kafami icine sokacak kadarda egilmem okadarda elitim.

How you like that uzgun pandam .pp

lavaboya kusan yoktur umarim. onun kokusu ve temizligi zor ya. hele ki kokusu. borularda mi kaliyo ne :s

Sezo kusarken sicramiyomu yuzune

Cops cops edip boyle .p iyyyyy

O an öyle bir refleks oluşuyor bence..

Ben hayatimda hic klozete kusmadim.

Ama korkumdan kusmuyorum.

Carpilirim diye.

Lavaboya kusar pasa pasa temizlerim. Kimseye de eziyet olmam. Oyle de deliyimdir. .d

lavaboya kusulmayı önermek, kusmuğu sade sıvı bir karışım sanma yanılgısından olsagerek.

zira lavaboda ne kadar su dökerseniz dökün mideden gelen yemek ve yağ artıkları gideri tıkayıp, kusmuğun tazyiğiyle ortalığı batıracaktır.

evet sıçtığınız yola bakarak, kıçınızın temas ettiği bölgeye dokunarak iyice bi kusun. kendinize geldiğinizde güzel bir duş alıp uyuyun.

umarım biraz olsun anlamlı gelmiştir.

Çokkk içtikten sonra bazen midem bulanıyor klozete bırakıyorum lavaboda kim temizlicek ıyyy xd

Yok ya yuzune sicrar .d

yabani'nin açıp sonradan banlandığı "klozette kalan bok ile muhabbet" konusu aklıma geldi. jjshxjs
gerçekten iğrenç bir forum

Gozunu kapat full kus. Ondan sonra ust ustede flush yap oluyor. AYyy anlaYin istee
ben film ve dizi sahnelerinden yola çıktım. ben tercih etmesem de temas olmadan havadan tabi kusulabilir, bir sıkıntı yok.

yalnız şu şekil olursa (kusma efekti geliyor buraya)

Geri