Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yabancı film ve dizi sahnelerinde çok görürüz. iki elle klozeti tutmalar, yüzü içeri sokmalar, saçların sağa sola değmesi falan filan. lavabo varken klozet gibi pis bir ortamda bunu rahat rahat yapmalarına hiçbir anlam veremiyorum.
dogru yoldasintöbee töbeeee
siyah poşet görünce direk kusuyosun zaten sjsjxsd
Abi sen kusarken gözüne siyah bant çek o zaman. Kurban olayım lavaboya kusmak ne büllük iştir? Lavaboya kusabilme vizesi olan tek insan yalnızca sıvı beslenen, midesine katı hiç bir şey girmeyen insandır. Öyle insan var mıdır? Varsa tanışalım üç beş bi şey sorcam.klozetle yüz yüze gelmek ne bileyim. lavabo iyidir.
çok nadir kusarım. onda da lavaboya giderim, paşa paşa temizlerim. biraz saygı lütfen : /Abi sen kusarken gözüne siyah bant çek o zaman. Kurban olayım lavaboya kusmak ne büllük iştir? Lavaboya kusabilme vizesi olan tek insan yalnızca sıvı beslenen, midesine katı hiç bir şey girmeyen insandır. Öyle insan var mıdır? Varsa tanışalım üç beş bi şey sorcam.
Paşa paşa kusun klozete çekin sifonu tamam işte mis. Akarı yok kokarı yok. Elinizi yüzünü yıka geç yat uyu
son yazdıkların şu fransız komedi filmini hatırlattı. filmin şu sahnesinden filmi yıllarca aramıştım. film grupları yardım etmişti : /sonunda gittiği yer farklıymış gibi nimet edebiyatı yapılmış jdkjv millet olarak enteresan hassasiyetlerimiz var gerçekten. sarhoşken klozete kusup taharet musluğunda el yüz yıkayanı gördü bu gözler.
gideyim de lavaboya kusayım.Arkadaslar lavaboya kusmak ne. Siz kafayi mi yediniz? Nasil gidecek olm onlar. Tovbeler olsun. Plesk in kusmasi yasaklansin.