ÜSözlük Klaus

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Bazen güldürmeyi başarabilen trollerin birisi. Geyik yapsın tabi eğlensin ama geyinin üstüne hırslanmadan yaparsa antipatik olmaz.

Eskilerdeki marjinal sanıyodum degil galiba bilmiyorum kdldld

nerde sad görsem samo geliyo aklıma :d

Nedirrr bu diz kapağı merakı anlamadık karrrrrdeşimmmm.....
Bi ara gıcık olmuştum ama geçti snskgj komik çocuk yaa :D
Hadi byyy

Eywallah kekem,
samaEL evet genç kızlar bu nickime daha çok bi düşüyordu sanki
ama Klaus da iyidir yaw Niklaus Mikaelson Reiz .s

Öncelikle marjinal ve samael öldü, vampir Klaus doğdu. Kendini bir bok sanan çoğu kişinin hadsizlik yaparak yorum yapmasına tepki vermiyor olması onun nasıl tatlı bir keke olduğunu gösteriyor.
Hep diyorum ya, birisine bir şey derken hedef alırken önce bir kendine bakacaksın. Hakkında saçma sapan ithamlarda bulunanların elinde hiçbir şey olmaması üzücü.. aman ha kekem beni mahcup etme, hemencecik satarım seni :)
Başka forumlarda da görüyorum, kendi halinde takılıyor, arada bir az da olsa sevimsiz sözlerine denk geldim ama son zamanlarda çok ılımlı ve uysal.. adam şort, atlet çıplak ayak evde takılıyor.. bu adamdan zarar mı gelir, aman ha kekem aman.
Birkaç kere mahalle baskısına maruz bırakılıp ban yedi, maksat birilerinin gönlü olsun. Uzaktan uzağa iyi bir iletişimimiz var, arada paslaşmalar yapıyoruz forumda, sağa sola küfürler savuranlar kadar kıymet görmese de severim ben diz kapağı güzel çocuğu.
Kendi küçük dünyasında eğlenip mutlu olan adam, kendine iyi bak kardeş.

Run noktayi koymussun be reiz ozlendin valag @Run :)

Yazdiklarinin hepsimi dogru olur be adam :) saygi duydum

Geri