ÜSözlük Klaus

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Başlığa konu olan hesap sâhiplerinin ilgili başlığa mesaj yazması yasaktı önceden. Kural kalktı mı, ya da değişti mi @Klaus ?

bilmem ki öyle bir kuralmı varmış olabilir haberim yok be brocum .:P

forum üyeleri neden bu kadar kızıyor pek anlamıyorum. bence başarılı bi trol. ben seviyorum şahsen. arada abartıyor ama trollük bunu gerektirmez mi zaten.. komiksin keke.

Senin trollüğüne ve yalan 1.74 boyuna pardon sanal 1.74 boyuna su dökemeyiz kekeem eyw :emoji_rabbit2:

değişik biri
kim ne derse desin sallamıyor bazen bu seviyeye ulaşmak için naapmak lazım diye düşünüyorum :honk:
uzun cümleler de kurabiliyormuş hatta dün bi paragrafına denk geldim ama içeriğini hatırlamıyorum malum hafızam gidik bu aralar .s.s dedikoducu birine benziyor :honk:

Çok zeki herşeye hakim fakat trol olmayı seviyor bencede :d

En çok mesaj yazanlar listesinde önü açık. Nitekim sayısal olarak üstünde olanlar aktif değiller. Kısa zamanda kendisini lider görebiliriz :)

Pek önemsemiyorum mesaj sayısını eskisi gibi ya herkes geçebilir beni komaz yani
bu arada 35 bin mesaj üzerine gizli takılan üyeleri görebilme yetkisi verilmeli bence ŞAKAŞAKA qafasdqwe

bravo GeN cim cok güzel di rencide oldum valag bruh

• Kahkaha
Tepkiler: 0
Nebilim paylaştığın şeyleri görünce bu cocuk kacıncı yüzyıldan kalma diyorum kendi kendime D:
bu çağdışı espri vizyonsuz espri olaylarını yaparak zaten nebilim rencide olmam ben ya sen öle san diye öle diom çohk güzel espri valagi
ehueh

Sevdiğim bir arkadaşm.
kafasına hiçbir şeyi takmayıp keyfine bakan ve içinde en ufak kötülük olmadığını düşündüğüm biri.
Hayatında başarılar dilerim.

Geri