ÜSözlük Klaus

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
geldim geldim(temellideiltabi) alaçatı fethiye mugla gezmeleri yordu beni şaka şaka
10metre kare odamdaydım 3 ay boyunca wc bile gitmedim

@hopee akira toriyama 1 mart da vefat etti haci haberin var mi?
FB_IMG_1710357815272.jpg

hayatta çok yavaş yürüyen erkeklerdendir;
-istanbullu değildir, istanbul da herkes hızlı yürür çünki
-arabasına ağır ağır gider
-valeyi bekleterek ona köpek çeker
-çalışmadan para kazanıyor
-bir tarafa bakarsa tek taş almadan bırakmaz
-değişik fantezileri vardır (diz kapağı sever)
-yer yer platonik gibi takılsa da avının tuzağa düşmesini sabırla bekler

Kendisiyle çok zıt düştüğüm zamanlar da oldu ama yeri geldiğinde de sözleri gerçekten doğruydu bazıları.
Bu sebeple de hakkını yemedim hiçbir zaman. Haklı olduğunda her zaman haklı dedim.....
Adamın bir kere kriterleri var. Buradaki çoğu erkekte bu yok mesela. Evet biraz çabuk aşık olabiliyor ama insanı rahatsız etmiyor konu açıyor aşkını ilan ediyor ama SÖLEMİYO. Karşı tarafı rahatsız etmeden yapıyor....
Kriterleri bile olmayan, sırf kadın diye önüne gelene koşan erkekler utansın....
Destekliyorum seni kardeşim...
Arkandayız...

Foruma ilk gediği dönem bir türlü frekans tutmamıştı hatta çok ters düştüğümüz zamanlar da oldu ancak yine de sempatik bulduğum yönleri de var. Amatör seslere eklediği kayıtlarda, bir ihtimal Fenerbahçe marşı beklerken sürekli arabesk tarzda söylemese güzel olur diye düşünüyorum.

Evet biraz çabuk aşık olabiliyor ama insanı rahatsız etmiyor konu açıyor aşkını ilan ediyor ama SÖLEMİYO. Karşı tarafı rahatsız etmeden yapıyor....
Kriterleri bile olmayan, sırf kadın diye önüne gelene koşan erkekler utansın....
Destekliyorum seni kardeşim...
Arkandayız...
Suanda ağladım gözümden yaş akıyor ister inan ister inanma. Seni hep farkli bulmusumdur azecim cidden sen haklıya hakkını teslim eden birisin sırf arkadasim diye arkadaşını haklı görmeyen karşı taraf haklıysa karşı taraf haklı diyebilecek cool'luga sahip birisin ... kankikunkim gardasim aze.
Bana çapkın diyenler utanır mı bilmem.
Foruma ilk gediği dönem bir türlü frekans tutmamıştı hatta çok ters düştüğümüz zamanlar da oldu ancak yine de sempatik bulduğum yönleri de var. Amatör seslere eklediği kayıtlarda, bir ihtimal Fenerbahçe marşı beklerken sürekli arabesk tarzda söylemese güzel olur diye düşünüyorum.
Tesekkurler lefty,
Bazen terso dusebiliyor insanlar ama
Sonra bi frekans yakalıyor oha bu kadın çok tatlıymış haydi teams(skyp3) geçelim gunaydinlasalim diyebiliyor teams vermek istersen pm m açık bu arada.
Ya sorma sesimden çok çektim bilgisayardan sesli iletisim oyunları oynayamaz hale geldim
Kizlar denk geliyor mesela oyuna ben hayatımda böyle karakterist ses tonu duymadim diyorlar. Cumleleri bukadar güzel tonlayan erkek sesi duymadim diyorlar hergun aynı iltifatlar sıkıldım oyun filanda oynamıyorum artık.

Şarkı soylerkenki sestonunu hiç önemsemedim
Önemli olan sohbet muhabbet ederken ki o ses ahengi..

Forumda üslubu en net olan kişi, söülemez, womenslerin kayrılmasına tepkilidir, kankycilik ve skaypçılık sevmez, diz kapağı sever, ana de armas sever. Çizgileri son derece belirgin ve aşırı komik.

Benim en güldüğüm üye. Keşke Klaus gibi olabilsem… Aga beeee, sAD…

Geri