Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bazen mesajlarını okurken şöyle bir yankı uyandırıyor bende;
neden dkdkdkkdGüncel : dd
Çünkü o buna değer : ddneden dkdkdkkd
Suanda ağladım gözümden yaş akıyor ister inan ister inanma. Seni hep farkli bulmusumdur azecim cidden sen haklıya hakkını teslim eden birisin sırf arkadasim diye arkadaşını haklı görmeyen karşı taraf haklıysa karşı taraf haklı diyebilecek cool'luga sahip birisin ... kankikunkim gardasim aze.Evet biraz çabuk aşık olabiliyor ama insanı rahatsız etmiyor konu açıyor aşkını ilan ediyor ama SÖLEMİYO. Karşı tarafı rahatsız etmeden yapıyor....
Kriterleri bile olmayan, sırf kadın diye önüne gelene koşan erkekler utansın....
Destekliyorum seni kardeşim...
Arkandayız...
Tesekkurler lefty,Foruma ilk gediği dönem bir türlü frekans tutmamıştı hatta çok ters düştüğümüz zamanlar da oldu ancak yine de sempatik bulduğum yönleri de var. Amatör seslere eklediği kayıtlarda, bir ihtimal Fenerbahçe marşı beklerken sürekli arabesk tarzda söylemese güzel olur diye düşünüyorum.
Senide dünya gözüyle bi goremedim ya ah ulen.Forumda çoğu üyenin sevmediği üyemiz. Ben seviyorum kendisini iyi trollüyor ve en önemlisi çok iyi gözlemci.