feveran
Gümüş Üye
seksin normal yolu ordan yapilani. olaya sifir kilometre isterim diye bakan arkadaslar dikkat etsin kilometresi sifirlanmis olabilir, yeni motor bile takilmis olabilir, 10 numara yag kullanmistir belki. yani binbir turlu yolu var.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya bunda tartışılacak bir durum yok ben bakirim ve bakire birini isterim benim görüşümde bu yönden kızlık namustur baskası baska düşünür eyvallah. Bir düşünce veya görüşe karşı gelmiyorum
seksin normal yolu ordan yapilani. olaya sifir kilometre isterim diye bakan arkadaslar dikkat etsin kilometresi sifirlanmis olabilir, yeni motor bile takilmis olabilir, 10 numara yag kullanmistir belki. yani binbir turlu turu var.
hayır doktor bunu niye yapar?
hayır doktor bunu niye yapar?
Onu da sen söyle
sonuçta bu yapılmaması gerekiyor bence.bir yalana ortak olabilir doktor.ben bekaret konusuna önem vermiyorum.ama arayana da saygı duyarım.benim için büyük memeli ve dolgun kalçalı olması yeterlidir
ha ama bak vajinoplasti yapılmasını normal bulurum (kuku daraltma) istenmedik sebeplerden folloş olmuş olabilir.kim ister hangar gibi bi kukuyu?
yuzde kaciniz hastaya musteri olarak bakmiyor ? %1, 2 ??
işte zar dikmek görev değil.belki kız bu şekilde kendini saf bi oğlana kakalayacak.bunun vebalini nasıl alacam?Doktor işini yapmakla mükellef dicemde hipokrat yemini dışındamı kalıyor bu olay bilmiyorum. Ya estetik yapıp hortlağı cillop gibi yapan doktor cok masumda bunu yapan doktorun durumumu konuşulacak![]()
işte zar dikmek görev değil.belki kız bu şekilde kendini saf bi oğlana kakalayacak.bunun vebalini nasıl alacam?
işte zar dikmek görev değil.belki kız bu şekilde kendini saf bi oğlana kakalayacak.bunun vebalini nasıl alacam?