Kızlık Zarı Dikimi

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadın Hastalıkları ve Doğum
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
seksin normal yolu ordan yapilani. olaya sifir kilometre isterim diye bakan arkadaslar dikkat etsin kilometresi sifirlanmis olabilir, yeni motor bile takilmis olabilir, 10 numara yag kullanmistir belki. yani binbir turlu yolu var.

Ya bunda tartışılacak bir durum yok ben bakirim ve bakire birini isterim benim görüşümde bu yönden kızlık namustur baskası baska düşünür eyvallah. Bir düşünce veya görüşe karşı gelmiyorum

Yahu ben de diyorum ki sizin deyiminizle "kız", "namuslu" görünüyor olabilir ama belki diktirmiştir? Belki vajinal yollarla değil de başka yollarla cinsel birliktelikler yaşamıştır? Sizin namus anlayışınıza göre zedelemiyor mu yani bunlar namusu?

Kizlik zari falan değilde o patlayan zar ruhtaki onu diktirmeliler. Bunuda insan haklari, bunuda yaşam özgürlüğü diye adlandiranlar var ya onlar, işte onlar ruhlarindaki patlak zari diktirsinler. By.

seksin normal yolu ordan yapilani. olaya sifir kilometre isterim diye bakan arkadaslar dikkat etsin kilometresi sifirlanmis olabilir, yeni motor bile takilmis olabilir, 10 numara yag kullanmistir belki. yani binbir turlu turu var.

Sanayici ağzıyla anlatmak lazımsa demek ki sjkhdskas

hayır doktor bunu niye yapar?

Konuyu Toplam 13 Üye okuyor. (10 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)

xD.

konunun ozu kizlik zari diktirirse olur, diktirmezse namussuz mu oluyor simdi ? sozde guven uzerine kurulan iliskide, eger bir namus kavramindan soz edilecekse, bir kere gercegi soylemek yerine, omur boyu bir yalani idare ettirmeyi tercih etmek de bir namussuzluk olarak nitelendirilebilir.

Zarı hep yek atanlar candır lan:D o kadar işte

Onu da sen söyle

sonuçta bu yapılmaması gerekiyor bence.bir yalana ortak olabilir doktor.ben bekaret konusuna önem vermiyorum.ama arayana da saygı duyarım.benim için büyük memeli ve dolgun kalçalı olması yeterlidir :)
ha ama bak vajinoplasti yapılmasını normal bulurum (kuku daraltma) istenmedik sebeplerden folloş olmuş olabilir.kim ister hangar gibi bi kukuyu?

sonuçta bu yapılmaması gerekiyor bence.bir yalana ortak olabilir doktor.ben bekaret konusuna önem vermiyorum.ama arayana da saygı duyarım.benim için büyük memeli ve dolgun kalçalı olması yeterlidir :)
ha ama bak vajinoplasti yapılmasını normal bulurum (kuku daraltma) istenmedik sebeplerden folloş olmuş olabilir.kim ister hangar gibi bi kukuyu?

O kadar şey yapmasinlar bi de o kadar çocuk yaniiii.
Estetik ve zevk açıdan haklısın
Hipokrat yemininde yalan söyleyerek hastayı zor durumdan kurtarmak var mı? :O
Neler geldi aklıma :(
Fever haklı parayi veren düdüğü çalar.

Doktor işini yapmakla mükellef dicemde hipokrat yemini dışındamı kalıyor bu olay bilmiyorum. Ya estetik yapıp hortlağı cillop gibi yapan doktor cok masumda bunu yapan doktorun durumumu konuşulacak :D

Doktor işini yapmakla mükellef dicemde hipokrat yemini dışındamı kalıyor bu olay bilmiyorum. Ya estetik yapıp hortlağı cillop gibi yapan doktor cok masumda bunu yapan doktorun durumumu konuşulacak :D
işte zar dikmek görev değil.belki kız bu şekilde kendini saf bi oğlana kakalayacak.bunun vebalini nasıl alacam?

doktorun gorevi varsa boyle bir bransa uygunlugu yapar tabi ki. hipokrat zar diktirmeye geleni dikmeyin dememis sonucta. olaydan saptik sanki biraz, burada konu doktorun dikip dikmemesi olmamali.

Geri