Kızlık Zarı Dikimi

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadın Hastalıkları ve Doğum
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kızlık zarı dikilerek onarılabilir , burada başarı yırtığın oluş zamanına ve dokuların vereceği cevaba bağlıdır. Kızlık zarının tamirinde esas amaç zarı eski anatomik yapısına kavuşturmak ve cinsel birleşme esnasında kanamanın meydana gelmesini sağlamaktır. Kızlık zarı dikimi cinsel ilşki sayısı ve ilişkinin ne zaman olduğu farketmeksizin yapılabilir, hatta doğum yapmışlara bile uygulanabilmektedir.
Kızlık zarı tamiri birkaç yöntemle yapılmaktadır. Bunlar arasında en sık kullanılanlar kalıcı yöntem de denilen fleb yöntemi ve basit olarak uc uca dikerek yapılan birleştirme tekniğidir. Bu yöntemle yapılan ( Fleb Tekniği ) kızlık zarı dikiminde etraftaki dokulardan alınan mukoza parçası ile yırtılan bölgede yeni bir kızlık zarı meydana getirilmektedir. İşlem sonrası ne zaman ilişkiye girilirse girilsin kanama meydana gelecektir. Bu tip tamirde kaç kez cinsel ilişkiye girildiği veya kızlık zarının ne zaman yırtıldığı önemli değildir. Daha önce doğum yapanlara veya kürtaj olanlara da bu yöntemle kızlık zarı tamiri yapılabilmektedir.
Basit teknikte ( uç uca birleştirme) ise kızlık zarı geçici olarak yırtılan uçlar birbirine dikilir ve cinsel ilişki ile bu bölgeden yırtılma olur, kanama meydana gelir. Bu işlem evlenmeden 3-4 gün önce yapılmalıdır, aksi halde kanama meydana gelmeyebilir.​

Ne gerek var? Bunun bile sahtekarlığını yapmanın ne manası var? Diktirdiğine göre önem veriyorsun, o zaman hiç girmeseydin ilişkiye. Bu bir anlık erkeği kandırma olayı olabilir ki muhtemelen de işe yarar ama birlikte yaşamayı düşündüğün insanla ilişkine yalan temelli başlamak bir tek bana mı aptalca geliyor? Hoş nereden baksan tutarsızlık, nereden baksan ahmakça.

Çinden kacak getirilen iplerle dikilmiyodur umarım. Aklıma spot telefonlar geldi pardon

Yaptığının arkasında dur.

Ya durup durmaması önemli değil. Bunun bir "namus", "temizlik" göstergesi olması çok saçma. Öncelikle erkekte başlıyor bu sıkıntı. Türkiye şartlarında ergenlikten tut 30 küsürlü yaşlara kadar erkeklerin -genellemelerden hiç hoşlanmam ama buna itiraz eden çıkmaz sanırım- %80 civarı "şunu yatağa atayım, bunu yatağa atayım" kafasıyla geçer, evleneceği zaman da bakire kız ister. E öylesini bulursan yolla bizi de ...

Iyiki gorsel yok 2

kizlarin cisini, kakasini kendi kendine yapabilecekleri doneme kadar, onlari cesitli mikroplardan koruma gorevi goren bu zara zamanla namus adi altinda baska kavramlar yuklenmis. kizlar kendi altlarini temizlemeyi basardigi yasa gelince islevini yitiren bu zara, kiz sunneti adi altinda bir sey cikaracaksin, 10 yaslarinda atacaklar bi cizik, problem kalmayacak.

[COLR="Black"]Kızlık bir namus göstergesi değildir namusun ta kendisidir. Bu benim görüşüm muhalif görüşlere saygım sonsuz ben Sıfır kilometre isterim başkası kilometre yapmış bir araba ister tercih bu yahu[/COLOR]

Kücükken bahcemizde horozlar tavuklaKızlık bir namus göstergesi değildir namusun ta kendisidir. Bu benim görüşüm muhalif görüşlere saygım sonsuz ben Sıfır kilometre isterim başkası kilometre yapmış bir araba ister tercih bu yahu

Bir kadınla bir "aracı" kıyaslamak ne kadar doğru peki? Ya da şöyle sorayım, siz kaç kilometre yaptınız? Belki eşiniz de size sıfırken binmek ister?

başlığı görünce aklıma bel fıtığı ara 05xxxxxx yazan dayılar geldi.

düşünsenize apartmanın kör cephesinde bir yazı kızlık zarı dikimi ara 05xxxxx

Ya durup durmaması önemli değil. Bunun bir "namus", "temizlik" göstergesi olması çok saçma. Öncelikle erkekte başlıyor bu sıkıntı. Türkiye şartlarında ergenlikten tut 30 küsürlü yaşlara kadar erkeklerin -genellemelerden hiç hoşlanmam ama buna itiraz eden çıkmaz sanırım- %80 civarı "şunu yatağa atayım, bunu yatağa atayım" kafasıyla geçer, evleneceği zaman da bakire kız ister. E öylesini bulursan yolla bizi de ...

Zaten bu ikiyuzlulugun getirdiği toplumsal baskılar yüzünden bu şekilde davranılması da saçma değil mi?
ha bir çoğumuz hala namus diyince hala akla kadın ve bir erkek ile ilişkiye girmesi gelir kıstas olarak.
Benim ahlak anlayışına göre her türlü cinsel ilişkiye girip evleneceği adama bu şekilde yalan söyleyen bir kadın yerine bu konuda Eşine açık olan ki insanın geçmişi kimseyi ilgilendirmez. . Kadın ahlaklı namusludur.

Ve ataerkil toplumuz evet ama bu erkekleri de aynı kadınlar yetiştirdi. Sorun kafalar da. Kadınlar yine kendilerini ezdirmiyor mu?

Sıfırım karşıdan namus beklerken elbetteki kendi namusumu göz önünde bulundururum. Her kıza yatağa atarım gözüyşe bakmak her erkeğin işi değil hastalıklı erkeğin işidir. Zihinsel ruhsal hastalık gibi

Sıfırım karşıdan namus beklerken elbetteki kendi namusumu göz önünde bulundururum. Her kıza yatağa atarım gözüyşe bakmak her erkeğin işi değil hastalıklı erkeğin işidir. Zihinsel ruhsal hastalık gibi

Buna saygı durabilirim :)
Ama sen bakır değilsen ve eşinden bakire olmasını beklersen orada ki anlayışı izah etmen mümkün olmazdı sanırım.

Çok güzel o zaman, aynı şeyi siz yapıyorsanız karşıdan beklemenizi de saygıyla karşılayabilirim ama şunu düşünün. Şu "zar" olayı o kadar metalaştırılıyor ki bu dikimler, farklı yollardan cinsel ilişkiler vs. mevcutken sizce kıstasın "zar" mı yoksa "dürüstlük" ve karşıdakine güvenme mi olması lazım?

Ben onu cok sevdim birlikte oldum ile başlar ardindan hayatina 12739..kişi girer onu da sevmis ve girdim olur.Diktirmek sevmek boş evlenecegin adamin karşısına alnin ak cikabiliyorsan boyle şeylere gerek yok.Insan düşünmeli ne yapıyorum demeli.Evlenmeden yapmayın şunu.

Yapmayın lütfen toplumda ki erkeklerin bu konuda ki tavrı duruşu belli bir kadına "artik" muamelesi yapıldığı gibi; kendileri kadınları sadece yatip kalkacagi o bedeni kendine tapulanmis bir mal gibi görüyor ne yazık ki!
Ben kadınların bu konuda ki aciziyetine kiziyorum esasen.

Çok güzel o zaman, aynı şeyi siz yapıyorsanız karşıdan beklemenizi de saygıyla karşılayabilirim ama şunu düşünün. Şu "zar" olayı o kadar metalaştırılıyor ki bu dikimler, farklı yollardan cinsel ilişkiler vs. mevcutken sizce kıstasın "zar" mı yoksa "dürüstlük" ve karşıdakine güvenme mi olması lazım?

Ya bunda tartışılacak bir durum yok ben bakirim ve bakire birini isterim benim görüşümde bu yönden kızlık namustur baskası baska düşünür eyvallah. Bir düşünce veya görüşe karşı gelmiyorum

Spy arkadaşımız gibi düşünenlere ben son derece saygı duyuyorum yani şöyle hani kendisi neyse karşısındakinden de onu beklemesi mantığı ile ilintili hani dedi ya işte ben sıfırım karşımdaki de sıfır olsun isterim tarzında.Onun dışında Arpes'in her kızı yatağa atmayı düşünen erkeklerle ilgili dediklerine de katılıyorum.Çok ikiyüzlüce bence de.Tamam bir görüşün kendine has bir normun olabilir, o zaman o kurallarına çizgilerine hitap edicek şekilde davranmalı insan bence.Ben eminim ki hiç bir kadın bir şeyleri ikinci el ya da heves makinesi olmak için yaşamıyor.Eğlenilecek kadın ,evlenilecek kadın kavramlarını son derece saygısızca buluyorum.Şöyle ki ; madem eğlenilecek kadın evlenilecek evlenilecek kadın diye bir ayrım yapıyorsun sen de evlenilecek erkek katagorinde kalacaksın kardeşim.Kimse senin eğlencen ya da dış kapı mandalın olmak için bu dünyaya gelmiyor.Sana eğlenilecek olarak gelen bir başkasının düşünce dünyasına hitap eder ona evlenilecek olarak gelir.O yüzden insanları bir takım kalıplara sokmayı doğru bulmuyorum.Herkes ne yaşıyorsa kendine yani.

Geri