Kızların Sokakta Sakız Çiğnemesi

Konu sahibi son olarak 4494 gün önce görüldü
sakızı kim çiğnerse çiğnesin çap çup yaptığında sanki etimi kopartıyorlar gibi oluyor
ağızlarının ortasına patlatasım geliyor.

Bu konuda kesin netim.

Sevmiyorum uyarırım

Ağzı olan sakız çiğner bundan yana sıkıntım yok ama bazı kadınlar hatta bazı adamlarda hep şapırdata şapırtada çiğniyor hem de sakızı patlatıyor beni fazlasıyla rahatsız ediyor ben yakıştırmıyorum

Ne iğrenç görüntüdür

eğer şakır şakır çiğnerse çok sinir olurum. Kimden öğrendin böyle çiğnemeyi diye de sorarlar :T:

Sakız bu sakız cekirdek gibi hızını alamadin mi fark edemiyosun bile. Cignemeyin :/

Yapmayın lütfen ya çok basit ve yılışık görünüyorsunuz

Birgun birinin agzina dirsegimle geciririm hem.konusuyor hem kahkaha atiyor hemde sakiz cigneyip patlatiyor hayvaan

Sakizi cakkidi cakkidi cignemek cok seksuel bir cagrisim aslinda sonra sol elini beline koyup hafif gerdan kirip sag elinin iki parmagiyla o sakizi uzatip parmagina dolarken hafiften gozkirpip yorungeye dogru efil efil suzulurken sonra fosforlu cevriye edasinda naber dese sonra guvercin adimlarla yakl.......... Immmm öhö öhö

Gorgu kurallarina aykiri toplum icinde sakizi sesli olmak suretiyle cigneyip rahatsizlik vermek yanlis bayanlarin bu konuda ihtiyatli olmasi gerekir adabina uygun davranislar sergilemelliler...

Yorumları okudum kanım dondu.. Demek ki Anadolu'ya göre de caiz değilmiş.. Tuhaf..

Kadın-erkek fark etmez uyuz oluyorum.

kız erkek farketmez

sessiz çiğneyin

İğrenç bir görüntü beylerr bayanlar

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hala cinsiyet ayrımı, çıkayım konudan ben. :)

Yakistirmiyorum/sakizin kendisinide cok sevmem.

Benim okulda nerdeyse her ders ağzımda sakız vardı ve hiçbir hoca da fark etmezdi çünkü belli etmeden çiğnerdim, dışarda da öyleyim.
İnsan gibi çiğneyince sorun olmuyor :bekle

Geri