Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ağzı olan sakız çiğner bundan yana sıkıntım yok ama bazı kadınlar hatta bazı adamlarda hep şapırdata şapırtada çiğniyor hem de sakızı patlatıyor beni fazlasıyla rahatsız ediyor ben yakıştırmıyorum
Sakizi cakkidi cakkidi cignemek cok seksuel bir cagrisim aslinda sonra sol elini beline koyup hafif gerdan kirip sag elinin iki parmagiyla o sakizi uzatip parmagina dolarken hafiften gozkirpip yorungeye dogru efil efil suzulurken sonra fosforlu cevriye edasinda naber dese sonra guvercin adimlarla yakl.......... Immmm öhö öhö
Gorgu kurallarina aykiri toplum icinde sakizi sesli olmak suretiyle cigneyip rahatsizlik vermek yanlis bayanlarin bu konuda ihtiyatli olmasi gerekir adabina uygun davranislar sergilemelliler...
Benim okulda nerdeyse her ders ağzımda sakız vardı ve hiçbir hoca da fark etmezdi çünkü belli etmeden çiğnerdim, dışarda da öyleyim.
İnsan gibi çiğneyince sorun olmuyor :bekle