Kızların Sokakta Sakız Çiğnemesi

Konu sahibi son olarak 4486 gün önce görüldü
Otobüste rastlamıştım böyle bir tipe. İnsem mi otobüsten inmesem mi diye bayağı bir mücadele etmiştim kendimle..

şapırdatmadığı sürece sorun olacağını sanmıyorum,tabii ki otobüste telefon ile yüksek sesle konuşanlara daha sinir olurum her zaman,sakız bi şey değil :)

bayanlar erkeklerden daha çok sakız çiğnediği için bu genellemede çoğu zaman bayanlar kullanılıyor yoksa haklısın çiğneyen erkeklerde var

Her iki cınsınden toplumu rahatsız edıcek sekılde sakız cıgnemesını etık olarak yanlıs buluyorum.
Fazlasıyla sınır bozucu bır durum.

ben hiç sakız çiğnemem hoşuma da gitmez zaten, ablam da çiğnemez hiç çiğneyen kızlardan da nefret ederim hele erkeklerden!

Ah bide şişirmesi var ya sakızı patlatasım geliyro şişirdiği anda :)

dikkat çekecek seviyede olduğunda kendi değerini yada değersizliğini göstermek şekillerinden birisi

saçma sapan ve ucuz bir dikkat çekme yöntemi

cehaletin dibindeki insanların ben burdayım deme çabası

Kız degil hickimseye patavatsiz sekilde cignemek yakışmıyor

Cakkıdı cakkıdı ve şişerek çiğnemedikleri sürece erkekler kadar itici durmuyor.

Kadın-erkek farketmiyor, sesli sakız çiğneyenlere çok sinir oluyorum. Toplu taşıma araçlarında da illa böyle bir tip çıkıyor, neyse ki kulaklığım kolayda.

dört duvar arasında çiğne yazmıyor üstünde , abartmadan çiğnenebilir.

Kadınında erkeğinde çiğnemesini sevmiyorum

Şu anda ağzımda çiğniyorum çünkü seviyorum. Patlatıyorum da arada kocaman olunca suratıma yapışıyor falan öyle yani.

Binottabi: Başlık kızların demiş ama olsun sakız çiğnemenin cinsiyeti olmaz falım da çıkmıştı.d

Erkeklerin çiğnemesi kadar itici değildir sanırım

ağzına kürekle vurmak deyiminin tam da oturduğu yer.
Nasıl gıcık olurum . Bari cakırdatmayacak kadar asaletli olsunlar.

Sakız çiğnemek ne ara bu kadar itici olmuş ya?

Geri