Kızların odun erkeklerden hoşlanması

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 195 gün önce görüldü
Bayanlar erkekler sizin hareketlerinize göre şekil alıyor :)

valla bazen moralim bozulmuyor değil.sokakta bi çift görüyom kız fıstık gibi erkek bildiğin çiçek abbas. sora diyom kendi kendime kız kördür başka açıklaması yok.zaten el elede tutuşuyorlar.belliki kız görmüyor erkeğin elinden tutuyo :zuha:

Dertsiz başa dert almayı seven tipler.
Bakınız ben.

Benimde bir odun sevgilim var.
Ama odunda olsa ben onu çok seviyorum​

Bazı erkeklerin kaşar kızlardan hoşlanmasıyla doğru orantılı bir durum bu.

Dipnot: Şimdi bunun için mesajımı silmeyin yöneticiler, banlamayın da. Zira odun da bir hakarettir. Ya her şey serbest olacak, ya da dizginleri sıkı tutacağız, değil mi?

Babası ya da abisi de aynı tiptedir. Nasıl yetiştirilmişse, ilerdeki eşini/sevgilisini de ona göre seçer..

Odun olmayanlarla her haltı yiyin, sonra biz odun seviyoruz diyin... Odun bile bunu yemez :)

Olduğu gibi olan erkektir yapmacik degildir sevdiğini korur sahiplenir kufur etmedigi sürece candir.

Aslında olayın büyük kısmı cesaret ile ilgili.
Hani mesela yakışıklısınızdır, yolda çok güzel bir hatunun yanında (size göre). tipsiz yada konu taqbiri ile odun bir adam vardır ve buna vahlanır ulan yalnızlıktan kuruycamda dersiniz.
Aslında sizde bitiyor herşey.Kadınlar karizma kadar zeka ve cesarettende hoşlanır.O tipsiz dediğiniz adam cesaretini kullanmış,şansını denemiştir kaldı ki yakışıklılık/güzellik göreceli bir kavramdır.

Kıssadan hisse, hoşlandığınız hatuna karşı cesaretli olun genşler.

Güzi abi mod off.Bye

odun3.jpg

Ben ve Selfie

Benim pek tarzım değil, uğraşamam.. Kendi odunluğumdan kaynaklanıyor sanırım :D

Genelde guzel kizlarin yaninda sevimsiz insanlar olur evet :p

Geri