Kızların odun erkeklerden hoşlanması

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 190 gün önce görüldü
Ben de odun kızlardan hoşlanmak isterdim. :T:

Gönlüne göre yontabilirsin o yüzden yani asjhshs :sırıt:

Odun olmayan bir erkek türü varmı ki ?
Varsa şayet, geçmişte biri iyi yontmuş demektir.
Eh öyleside zaten geçmişi unutamaz.

odun nasıl olunur, odun olmanın yolları neler, bunları yöneltiyor bu konu bence :D

bence blöfdür.yontmakla uğraşmak ve onu çekmek istemezler.

saçma sapan ve gerçekdışı bir tespittir...''odunluk'' ne demek ? bir erkeğin ''odun olduğunu'' nereden anlarsınız ? insanları doğru dürüst tanımadan,etmeden odun olduğuna nasıl hükmedersiniz ?

kaldıki birçok kriter vardır bir kadının bir erkeği beğenmesi için..kişilik yapısı,ekonomik durumu,kariyeri,tahsili,fiziksel görünüşü vb gibi...

bir kız bir erkekten hoşlandıysa,muhakkak adamın artı özellikleri vardır ve bu özellikleri öyle bir bakışta tespit edemezsiniz..

Bu arada bayanlara soruyorum sizler her sabah o kadar boyayı ormana gitmek ıcın mı suruyorsunuz ?

saçma sapan ve gerçekdışı bir tespittir...''odunluk'' ne demek ? bir erkeğin ''odun olduğunu'' nereden anlarsınız ? insanları doğru dürüst tanımadan,etmeden odun olduğuna nasıl hükmedersiniz ?

kaldıki birçok kriter vardır bir kadının bir erkeği beğenmesi için..kişilik yapısı,ekonomik durumu,kariyeri,tahsili,fiziksel görünüşü vb gibi...

bir kız bir erkekten hoşlandıysa,muhakkak adamın artı özellikleri vardır ve bu özellikleri öyle bir bakışta tespit edemezsiniz..

Amcam hayatta gülmeyen bi insandı. Somurtkan, hersyde olumsuz bisy bulan, negatif. Aşık oldu :) bi kadının yatak odası camı altında sabahladı. Sonrası hediye almayı, müzik dinlemeyi alışkanlık edindi. Çocuktum, akrostiş şiiri ondan öğrendim.
Velhasıl, ruha inebilmek marifet. Ne cevherler var.
Derinlemesine düşünmek lazım vede genellememek.
Nitekim, odundan ziyade ruhsuz erkekde var kadında...

bir kısmı için bunu diybiliriz fakat genel olarak böyle olduğunu düşünmüyorum

Bu konuda erkeklerle yarışırım maalesef.

Bana odun gerekir dedim hep.
Çünkü duygusal olsam bile dayanamıyorum. En fazla kafama eserse iki şiir yazar okurum.
Genelim odundur,
O yüzden bi odunla olmam çokta şey değil.

Geri