Kızların odun erkeklerden hoşlanması

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 190 gün önce görüldü
Kadının önüne dünyayı sersen, Şu tarafa doğru sersek daha iyi olmaz mıydı? der. O yuzden siz siz olun kimse icin degismeyin :)

cool olcaklarya romantik erkek sevmezlermiş he anam he bi farklı olma çabaları filan o çapla xD

Kadınında var düz fikirlisi.. Erkek gibi düz dikiş sabitt

Tamam da "romantik erkek sevmeyen kadın" konusunda herkes ben romantik erkek sevmem dedi. Şimdi de odun erkeklere laf atıyorlar :)
- sahi siz ne istiyorsunuz?
Bence bunun güzel bir konusu olabilir. Hayatınıza giren/girecek insanda olmasını istediğiniz özellikler gibi.
Yada erkek arkadaşınızda olmasını istediğiniz kriterler gibi.

Bence bunun güzel bir konusu olabilir. Hayatınıza giren/girecek insanda olmasını istediğiniz özellikler gibi.
Yada erkek arkadaşınızda olmasını istediğiniz kriterler gibi.
Tek güzel konu, insanların ne istediğini bilmediği. Hoş bu forumda insanlar sadece muhalefet olmak için eleştiri yapıyor. Aynı şeyleri düşünüyor olsa da, söylemi kimin yaptığı önemli çoğu kişi için. Ben söyleyene değil, düşünceye bakarım.

Tek güzel konu, insanların ne istediğini bilmediği. Hoş bu forumda insanlar sadece muhalefet olmak için eleştiri yapıyor. Aynı şeyleri düşünüyor olsa da, söylemi kimin yaptığı önemli çoğu kişi için. Ben söyleyene değil, düşünceye bakarım.
Bende burada olduğum için burdaki kimseyi eleştiremeyeceğim. Herkesin bir sebebi ve nedeni vardır diye düşünüyorum.
Lâkin ne istediğinizi bilmemek çok başka bir konu.
Herkes büyüyor ama herkes olgunlaşmıyor Run. (:

Çoğu hoşlanmaz meselâ. Hoşlanan kısmına nâdir denk geliyorum.

Bende burada olduğum için burdaki kimseyi eleştiremeyeceğim. Herkesin bir sebebi ve nedeni vardır diye düşünüyorum.
Lâkin ne istediğinizi bilmemek çok başka bir konu.
Herkes büyüyor ama herkes olgunlaşmıyor Run. (:
Eleştiri güzeldir, son satırda yazdığın şeyin oluşması için en önemli şey hatta. Olgunlaşmak için eleştirilere açık olmak lazım, eleştiri olumlu da olabilir olumsuz da. Olgunlaşma evresine ulaşmak kolay değil, öncelikle kapasite olacak, sonrasında bilgiye ve öğrenmeye aç olacaksın, yaşanmışlıklar karşısında güçlü duracaksın, başkalarının deneyimlerinden faydalanmak en önemlisi.
Romantik istemez, odun istemez, şunu istemem bunu istemem dersen bu ne istediğini bilmemek olur. Her kadın ruhunun okşanmaya ihtiyacı vardır, romantik sevmiyorum diyenler kendini kandırır.

Eleştiri güzeldir, son satırda yazdığın şeyin oluşması için en önemli şey hatta. Olgunlaşmak için eleştirilere açık olmak lazım, eleştiri olumlu da olabilir olumsuz da. Olgunlaşma evresine ulaşmak kolay değil, öncelikle kapasite olacak, sonrasında bilgiye ve öğrenmeye aç olacaksın, yaşanmışlıklar karşısında güçlü duracaksın, başkalarının deneyimlerinden faydalanmak en önemlisi.
Romantik istemez, odun istemez, şunu istemem bunu istemem dersen bu ne istediğini bilmemek olur. Her kadın ruhunun okşanmaya ihtiyacı vardır, romantik sevmiyorum diyenler kendini kandırır.
Güzel konuşmuşsun ve oldukça doğru. (:

Hep Odunsun Derdi.
Bilmezdi Sadece Ona Yandigımi
Onun İçin Yandığımi

kızların hepsini sevmem mümkün değil
kızların hepsinin beni sevmesi zaten mümkün değil
kısaca
isteyen istediğini sevsin

hayır gidip serseri işte kafasına buyruk hödük birini bulurlar, ne mal olduğu ortada ama inadına onunla sevgili olmak ister.
2 gün sonra ayrılınca da sanki bilmiyormuş gibi birde demez mi beni normal aklı başında insan neden bulmaz diye.

La sen gidip onla çıkmayı istedin, kimseye kulak asmadın, çevrende illa ki adam akıllı birileri vardı.

Yok öyle hem ayranım dökülmesin hem de başka şey :D

odun olmadığım için kimse benden hoşlanmıyor :(

Geri