Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bence bunun güzel bir konusu olabilir. Hayatınıza giren/girecek insanda olmasını istediğiniz özellikler gibi.Tamam da "romantik erkek sevmeyen kadın" konusunda herkes ben romantik erkek sevmem dedi. Şimdi de odun erkeklere laf atıyorlar
- sahi siz ne istiyorsunuz?
Tek güzel konu, insanların ne istediğini bilmediği. Hoş bu forumda insanlar sadece muhalefet olmak için eleştiri yapıyor. Aynı şeyleri düşünüyor olsa da, söylemi kimin yaptığı önemli çoğu kişi için. Ben söyleyene değil, düşünceye bakarım.Bence bunun güzel bir konusu olabilir. Hayatınıza giren/girecek insanda olmasını istediğiniz özellikler gibi.
Yada erkek arkadaşınızda olmasını istediğiniz kriterler gibi.
Bende burada olduğum için burdaki kimseyi eleştiremeyeceğim. Herkesin bir sebebi ve nedeni vardır diye düşünüyorum.Tek güzel konu, insanların ne istediğini bilmediği. Hoş bu forumda insanlar sadece muhalefet olmak için eleştiri yapıyor. Aynı şeyleri düşünüyor olsa da, söylemi kimin yaptığı önemli çoğu kişi için. Ben söyleyene değil, düşünceye bakarım.
Eleştiri güzeldir, son satırda yazdığın şeyin oluşması için en önemli şey hatta. Olgunlaşmak için eleştirilere açık olmak lazım, eleştiri olumlu da olabilir olumsuz da. Olgunlaşma evresine ulaşmak kolay değil, öncelikle kapasite olacak, sonrasında bilgiye ve öğrenmeye aç olacaksın, yaşanmışlıklar karşısında güçlü duracaksın, başkalarının deneyimlerinden faydalanmak en önemlisi.Bende burada olduğum için burdaki kimseyi eleştiremeyeceğim. Herkesin bir sebebi ve nedeni vardır diye düşünüyorum.
Lâkin ne istediğinizi bilmemek çok başka bir konu.
Herkes büyüyor ama herkes olgunlaşmıyor Run. (:
Güzel konuşmuşsun ve oldukça doğru. (:Eleştiri güzeldir, son satırda yazdığın şeyin oluşması için en önemli şey hatta. Olgunlaşmak için eleştirilere açık olmak lazım, eleştiri olumlu da olabilir olumsuz da. Olgunlaşma evresine ulaşmak kolay değil, öncelikle kapasite olacak, sonrasında bilgiye ve öğrenmeye aç olacaksın, yaşanmışlıklar karşısında güçlü duracaksın, başkalarının deneyimlerinden faydalanmak en önemlisi.
Romantik istemez, odun istemez, şunu istemem bunu istemem dersen bu ne istediğini bilmemek olur. Her kadın ruhunun okşanmaya ihtiyacı vardır, romantik sevmiyorum diyenler kendini kandırır.