Kızların ilgi çekmek için çok açık giyinmesi

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Güneşli bir pazardan bildiriyorum, popo hizası şortlu kadınlara dönüp bakanların hepsi kadın

Bu sosyal deneyi hep uygularım. Herhangi bir ortamdan ilgi çekici bir kadın geçiyorsa hemen yakınımdaki kadınları gözlemlerim. İlgi çekici kadına karşı tepkileri ne olacak diye bakarım. Hey aptal, yanından ilgi çekici kadın geçiyor da sen bakmıyorsun demem kendime, kendimi de gözlemlerim sonra :)

Velhasıl giyinmek bir zevktir. İsteyen bir şey giymeyip yaprakla da gezebilir, fark etmez.
Ergen yaş grubu ve erken gençlikte ilgi çekme amacı ağırlıklı olabilir.

klaymeksin ilgi çekmek için bacaklarını sergilemesiyle yarışır.

ne ilgi çekmesi beeeee kendimizi böyle begeniyoruz sanaaneeeeee yaaa
20161207_213109.png

dişil enerjisini yaymak ona motivasyon sağlayacaktır

isterse külotla çıksın tek laf etmem : D

Benim tarzım değil ama giyenler de tamamen ilgi çekmek için değil kendilerini güzel hissettikleri için giyiyorlar…

kadın memesi ve kalçası benim nazarımda, belli sınırlar dahilinde oldukça estetik ve etkileyici uzuvlar. özellikle bu sınırların dışında kalan kalan kadınların dekolteli giyinmesinin, ilgi çekmek için olduğunu düşünmüyorum. sadece açık giyinmeyi seviyorlar.
ama bu sınırlar içindeki kadınlar.. ah onlar yok mu onlar !

Ne alakası var, kendileri için giyiniyorlar, kışın mini etek giymek her kadının harcı değildir

Bir kadında dişil enerji varsa ve bu tarzına yansıyor ise neden söz konusu oluyor anlamıyorum gerçekten

Yüzde seksenin içinde sende olabilir misin? Hafif omzun açıktı sanki anlıkta bunu ilgi çekmek için mi giydin yoksa aynada kendini öyle güzel gördüğün için mi?

.ddddd

Canim kadinlar.
Onlarin islerine akil sir ermez.

Geri