Kızların ilgi çekmek için çok açık giyinmesi

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
belki de ilgi çekmek yerine sadece beğendikleri içim giyorlardır? burada gelip renkleri ve zevkleri mi tartışacağız, yoksa her fırsatta ne giyerse giysin asla erkek ırkına yaranamayan kadınları mı? tabii ki kadınları tartışacaksınız, çünkü başka derdiniz yok. modadan anlamıyormuş, bak sen hele hele.

bsrabayram nickli yazardan alıntıdır.

Ekşi link ;

Sonrada biz bakinca abaza oluyoz

Yaaa karışık xd
Bazıları cidden ilgi çekmek için yapıyor..yakışmıyor bileee
ama güzel fizikli ortamına göre dekolte giyen bayanlar daha kaliteli duruyor...
ne bilim ya ne giyerseniz giyin :s

benim bir arkadaşım kas yapti erif yaz kış t-shirt giyiyor.
spor salonuna yazıldığında bunun için senet imzalatıyorlarmış.

dolayısı ile kışın 15 denye giyip supermini&frenchfingernail kızlarımızada "sonsuza dek her turlu hava muhalefetine karsi bunu giymek zorundasın" seneti imzalatıyordur aldıkları mağaza.
kime ne!

Çok yadırganamaz 70 yaşındaki neneler dedeler arizona kertenkelesi gibi geziyor iken gençlerin hızlı akan kanını kimse yadırgayamaz ama bazıları çok abartı tabi. Ayrıca daha dişi hissetmek için de giyiyorlar tabi.

kadinlar süslenmeyi püslenmeyi sever
güzellik güzel olmak zaten kadinda var
kadinin ruhu kendisinde güzellik ister
erkek ruhuda kadinda güzellik görmek ister

dünyada kadindan daha güzel bir varlik zaten yoktur

açık ve çok açık arasındaki fark nedir...

abi çok şey yazasım varda linç edilmekten korkuom xD

Ne giyersiniz giyin amma gece 12den sonra ıssız karanlık insansız bölgelerde yanınıza silah alın

Son düzenleme:
kadınların, öncelikle kendilerini beğenip, yakıştırıp, ardından da çevrenin ilgisini gördükçe hoşnut olduklarını hem gözlemliyorum hem de düşünüyorum.
safi ilgi çekmek için giyim tarzlarını şekillendirdiklerini sanmıyorum.

Ay hakikaten erkekler niye her şeyi kendileri için sanıyor. Bir kadın kendi için güzel giyinebilir kendi için güzel kokabilir kendi için bir şeyler yapabilir her şeyi kendinize yormayın. Kendimi nasıl iyi hissedersem onu yaparım. O kadar kıymetli değilsiniz.....

Yerine göre kıyafet seçmeyi bilmeyen ve bu sebeple de göze batan çok fazla kadın oluyor. Konunun dikkat çekmekten daha çok kadınlar arası rekabet amaçlı olduğu düşüncesindeyim çünkü çoğu kadın, başka kadınları rakip kabul eder ve onlarla gizli bir yarış içine girer.

Güneşli bir pazardan bildiriyorum, popo hizası şortlu kadınlara dönüp bakanların hepsi kadın

Güneşli bir pazardan bildiriyorum, popo hizası şortlu kadınlara dönüp bakanların hepsi kadın
Bikini satan mağazalarda da aynı durum yaşanıyor. Kabinden kafasını uzatıp; İçeride erkek yoksa çıkayım der ve podyumda süzülür gibi bir dolaşıp etraftaki kadınlara hava atarlar.:)

popo şortu giyenler nasıl giyiyor harbi görünce uzaklasıom hiç rahatsız olmuyorlarmı la
ıyyy

Geri