Kızların ilgi çekmek için çok açık giyinmesi

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
hani nerde
bana niye denk gelmiyo bunlar

Herkes kendini size beğendirmek için giyinmiyor saçma bir konu olmuş.. böyle düşünen insanları keşke Arabistan’a gönderebilsek..neyse tşk. bb.

şu an nasıl giyindiniz foto atın
insan merak ediyor

Yazın hadi neyse, kışın nasıl yapıyorlar. Benim için hava hoş gerçi ;s5

Bu bir devlet sırrı değil ki zaten :d ilgi çekmek, beğenilme arzusu.. vsvs
evinde de gri haşşşortmennnn yerine ziyagiller gibi dışarıda giydiklerini giyiyorsa kendi için giyiyor diyebiliriz .dd

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Bence yeterince ilgi cekmiyorlar, daha da açık giyinmeliler.

Soyunsunlar sokak ortasinda de bari de Bilek beycigim, tam olsun.
Ya hep, ya hic.

Neden olmasın, bence hiç sakıncası yok. Hatta bu akımı forumdan başlatmak için öncü olabilirsin Süreyya, bunu da desteklerim!

Yine capkinliginiz hat safhada.
Haha maalesef
Bazi insanlar giyinikken daha güzeldir Black beycigim..onlardan birisi ben..kizlarimizin da bana uyup, asla bu akima uyacaklarini sanmiyorum..
Sizce sakincasi olur mu hic?

Ben yazın şort giyince birinin hakkımda ilgi çekmek için giyiyor diye düşünmesi üzerdi beni herhalde ya. Yani düşünsene 40 derecenin altında pantolon giymedin ya da kapalı giyindin diye yadırganıyorsun.

• Alkış
benimki bana
istediği kadar açılabilir
şu an nasıl acaba

Genelde çirkin kadınların uyguladığı bir taktik ama yine de işe yaramıyor

• Kahkaha
Herkesin, herkesin gözünün önünde olduğu bi’ dönemde kimse kendi için giyinmiyor boş yapıyorsunuz. Kendini kanıtlama zorunluluğu var birçok kişide çevresel olarak ve bu ne kadar sosyal olduğuna göre dozlanır. Konunun Arap ülkeleriyle alakası yok.

Hahahahah haklısın kılık kıyafette açık giyinerek insanlar kendini kanıtlıyor zaten dimi djkdkdkdkd

• Kahkaha
Geri