Kızlar Sünnet Edilir Mi?

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Gittikce yahudilesiyor müslümanlar demekki o zaman.
Cünkü kadinlarin sünnet ettirilmeleri yahudi dininde var, bu bir gercek maalesef.
Iraktakiler ne alaka ya?

Bu kadar eziyet yeter. Allah görüyor ben daha bisey demiyorum kanim dondu.

Erbil'in siyasi özelliklerine göz atarsanız, bunu yapan kişilerin Müslüman olmadığını göreceksiniz. Adının sünnet konulması ise tam bir fiyasko. Bu işin İslam ve Türk gelenekleriyle uzaktan yakından alakası yoktur.

Erbil'in siyasi özelliklerine göz atarsanız, bunu yapan kişilerin Müslüman olmadığını göreceksiniz. Adının sünnet konulması ise tam bir fiyasko. Bu işin İslam ve Türk gelenekleriyle uzaktan yakından alakası yoktur.

Yanlış şeyler yapıp dinimiz adı altında uygulanan şeyler çok var. Bunlar yüzünden dinimizin imajı sarsılıyor zaten. Yazık..

insanlik disi, nefret ediyorum kelimesinden bile

Bir erkege sunnet neden yapilir o zaman? sorusunu da soranlar var bir kere sunnet yapilirken erkege yanlis biliyorsam duzeltin, cinsel hayatlarini etkilemiyor, erkege bir zarari yok ve alinan doku olu/gereksiz doku. ayrica dktorlarin bazilari cok da saglikli bir islem oldugunu soyluyor.

ancak bir bayanda boyle bir doku yok.

yani bayanlara yapilinca vahset olmasi erkeklerde normal olmasi bu yuzden. Erkegin gelecekteki cinsel hayati engellenmez ama kadinin butun hayati boyunca cinsel hayatini etkiler ve onu yerine geri yapistirabilmek gibi bir sey de soz konusu degil, degil mi?

tövbe bismillah bu nasıl bir konu başlığıdır.s

İslam da da olan bu durum zorunlu değildir.

He yapılmalı mı? bana göre de yapılmamalı. Güzelce araştırmak gerek görüş bildirmeden.

Nasıl bir manyaklık lan, hangi dinde böyle bir emir var hiç araştırmadım, benim dinimde böyle bir emir varsa kızıma bunu yapacağıma alternatif dinleri araştırırım

Tabiki de dinde böyle bir şey yok.
İnsan bozuntularının kendi çıkardığı kurallardan biri.

Tüylerim diken diken oldu:/ Allah ıslah etsin.Bunu yapanlar insan olamaz.İbreti alem olsun diye bunu yapanlar hadım edilmeli !

saçmalık! geri kafalılığın ürünü bir davranıştan başka bişe değil.

Bunu yapan bir kaç ülke var sanıyorum.Doktorlar bunun saglıksız oldugunu söylüyorlar, dini açıdan böyle birşey varmı yokmu bilgim yok benim.Ama duymadım, okumadım hiç denk gelmedim.Zaten kuzey ırakta bir sürü gelenek var , insanların insanlıklarını hiçe sayan

sorsan müslümanız derler bunlar, ne kadar yazık.

Allahim. Yarebbim. Sen. Buyuksun. Ok.

Geri