Kızlar Sünnet Edilir Mi?

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
İslamiyetle alakasi olmayan bir durum. Öyle islameyette de isteyen yapar diye bir sey yok. Bunu ancak sapik, beyin yoksunu insanlar yapar. Yuh ya.

Evet bir haber sitesinde böyle bir haber okumuştum çok saçmaydı sünnet değil resmen katliam

Haberi gördüğümde şok olmuştum. İnsanlık dışı bir durum. Allah akıl fikir versin. Akıl yoksunu insanlar.

Şu erkek ırkı kurusa da bi rahatlasak. :/

Tabi aletlet icat edildi erkek olmadanda rahatlarsınız
Yahu ne sığ bir beyindir sünnet ediliyorlar erkekler kurusa deniliyor
Bizde sünnet ediliyoruz bu kızlar kurusada neslimiz devam etmese ne kadar sacma oldu :/

Tabi aletlet icat edildi erkek olmadanda rahatlarsınız
Yahu ne sığ bir beyindir sünnet ediliyorlar erkekler kurusa deniliyor
Bizde sünnet ediliyoruz bu kızlar kurusada neslimiz devam etmese ne kadar sacma oldu :/

Valla yaptığım espriyi ciddiye alıp bu kadar saçmalamışsın bravo. :T:

Edilmesi gerekse İslam'da yer alırdı. İslam'da yer almadığına göre kadın sünneti yersiz bir uygulama.

Herhangi bir dinde geçen bir yaptırım değildir. Kadının cinsel olarak hazzının yok edilmesidir. Hiçbir yerde erkeklerin sebepsiz yere hadım ettirildiği bir uygulamaya daha denk gelmedim ben. Kadının toplumlardaki yerini görebiliyoruz böylece. Zaten bir bölgenin gelişmişlik düzeyini o toplumda kadının yerine bakarak fikir sahibi olabiliriz.

Erkeğin tişörtünde polo amblemi arayan zihniyetin garipsenmeyen varış noktası. Mübah.

Tek kişilik çilekli pastaya 10 lira harcayan eşini kınayan, çıktığı alışverişte 1000 lirayı hiç sayan insanlar tanıdım. Hayat beni yoruyor.

Geri