Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sağol cnm sende rejimdeyim deme))
Kuzum benim ya.Pizza ve elmalı pastada iddiaıyımdır övünmek gibi olmasın çok sık yaptığımdan artık elim alıştı bebeğim.Oyyy oyyyy karnim aciktiii
Ebrarimm ellerine saglik kuzu , cok guzel gorunuyorlarrr (pizzanin goruntusu cok superr) hehe :d
En güzeli canım aman boşver ya ye gitsin bende yiyom:zuha::zuha:ben hergün rejimdeyim hergün yeniden başlıyorum :haha:
yok canım ya ben yemeksiz duramam canım çektiyse illa yemem lazım![]()
Duyuyordur inşallah bitanem.Yaparım size pizza her çeşidinden.Ebrar bende katiliyorum jack'a sende toplanalim pizzaa party yapalim ya masallah annen gurur duysun senle ki ...
@Jack Sparrow dün geceden buyana benim konuda sızdı kaldı:zuha:gelince park ücretini alacam
Allah bereket versin cnm.İş olsunda önemli değil .
Alo bir ki Alo bir kii
Yemeklerine bakarken icim gecmis, oldugum yere yigilmisim :p
Yahu öyle cok is aldim ki hepsiyle bas edemiyorum vallaIse git, eve gel yat.
Ama iyi para götürdüm heee
Velhasil eve yeni geldim. Bugün de bitigim, esneyerek yaziyorum.
Teşekkür ederimm ben bile unutmuştum konumu afiet olsunŞimdi pizza yemeyecek olsam ağzımın suyunu tutamazdım.
Ve yaprak sarmaaaa :ask
Ellerine sağlık canım çekti çok güzel olmuşlar:p
Ya iki seneki önce konuyu hortlatmışsınızdolmalarda ve pizzada ve elmalı pastada iddialıyım .
İnşallah görüyordur canım bu yorum yemeklere yapacağın yorumdan daha kıymetliydi inan tşk ederim.Emin ol biliyor ve görüyor ..
Yemeklere bir şey yazamadım bağışla , başlık başka diyara götürdü beni .
İnşallah görüyordur canım bu yorum yemeklere yapacağın yorumdan daha kıymetliydi inan tşk ederim.