Haklısın valla ama napim bende bir haftadır paylaşsammı paylaşmasammı düşündüm durdum ve dayanamadım daha fazla :S Hakını helal et ne desen haklısın yani.
Tamam içli köfte görmediğim için sakinim. Dolabımda kavurma olmasıyla avutacam kendimi. :/
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Haklısın valla ama napim bende bir haftadır paylaşsammı paylaşmasammı düşündüm durdum ve dayanamadım daha fazla :S Hakını helal et ne desen haklısın yani.
Duyuyordur heralde bitanem :srl:nerden girdim konuya :hih:
gece gece canım çekti valla ya hepsi mükemmel gözüküyor.
Eminim annen seninle gurur duyuyordur kuzum...
Ellerine sağlık
Tamam içli köfte görmediğim için sakinim. Dolabımda kavurma olmasıyla avutacam kendimi. :/
O değilde benim canım şu an acaip mercimek köftesi istedi :dusun:
Evet bunlardıGeçen yaptım dediğin ama atamadığın yemekler bunlar mıydı.. :d Şahane görünüyorlar ya gece gece off günah ama bizede..
Evet bunlardıHepinizmi açsınız mübarek :zuha:
Ben tokken paylaş Nil demişti özellikle o yokken ve tokken paylaştımZaten jack konuda kedinin ciğere baktığı gibi bakıyor..Olsun biz böylede doyarız.. ( yalan ) :d
Pardon senide diyorum unuttum sende yalnızdın dimiBana demedin herhalde? @Jack Sparrow beslemez la beni. Evladı olsam cebime uyuşturucu koyup polise ihbar eder![]()
Her zaman :cici:Bu yemekleri gördükten sonra yok diyorum (belki iki üç birşey bizede düşer, yapar yollarsın)