MotheuS
Üye
-
-
-
-
-
-
- Web sitesi
- www.kalpevi.net
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
oyys en sevdiklerim ama olmazki diyetteyiz şurda :/
Pizza ve sigara böregi favorimizdir eline saglik![]()
Bende mutfağı seviyorum fakat Türk mutfağına hakim değilim. Kalorilerini göz ardı ettiğimiz de çokta güzel çokta iyi görünüyorlar. Nice güzel günlerde yiyin yedirin efendim. .p
pizza :o
dolma :o
Ellerine sağlık bunlar bizim foruma yetmez ama![]()
Teşekkürler hepinize ayrı ayrı.fake bu fotolar, yemek sitelerinden almış getirmiş burda paylaşıyor![]()
Ah ah ben onları yapana kadar nasıl uğraştım beyfendi bulun aynısını netten çıkarın karşımafake bu fotolar, yemek sitelerinden almış getirmiş burda paylaşıyor![]()
oyys en sevdiklerim ama olmazki diyetteyiz şurda :/
Bende cok savaştım kendimle ama paylaşmaya karar verdim bugünlükte bakta bir daha yapmam :pwuuhuuu =) çok güzeller ama bende diyet yapacak insanlar arasındayım lütfen görmek istemiyorum![]()
Ellerine sağlık =)
Şurda diyete girersin, burda bozarsınbizim diyet pazartesi başlar cuma biter.Şansına bu günde cuma bak
![]()
Miniciksin sana bir adet dolma yeter kuzumpizza :o
dolma :o
Ellerine sağlık bunlar bizim foruma yetmez ama![]()
Sağol canım o çok güzel oluyor kıymalı.lezzetli gozkuyorlar en son yapdigin ozellikle cok severim (: ellerine emegine saglik![]()
Sağol canım o çok güzel oluyor kıymalı.
ufak tefek göründüğüme bakma bunlara dayanamam :hih:
Miniciksin sana bir adet dolma yeter kuzum![]()