Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ölmüş bende bugün izleyeceğim kahve içerken Sjsjsnoldu pembe'ye... izlemiyorum ama izlemiş kadar oluyorum he jbjbj
anaa allah rahmet eylesin :d izle izle, biraz daha bilgi verirsinÖlmüş bende bugün izleyeceğim kahve içerken Sjsjs

Ben de oda yok zeyniş, en ufak fikrim yok.. yalı çapkını olsaydı bak ilk 2 sezonu izlemiştim… kdjfHiç izlemedim ama instada o kadar çok videosu karşıma çıkıyor ki izlemiş gibi hakimim olaylara
Ben onu da izlemedim TV izlemiyorum hiç :d kumandayı kullanmayı bile bilmem jfkdjBen de oda yok zeyniş, en ufak fikrim yok.. yalı çapkını olsaydı bak ilk 2 sezonu izlemiştim… kdjf
En güzeli valla zeyniş. ben dizilerimi filmlerimi netflix, blue tv falan tvden izliyorum. Pc bozuk olunca……kdjl.Ben onu da izlemedim TV izlemiyorum hiç :d kumandayı kullanmayı bile bilmem jfkdj
Feyza Civelek'i annesi yanii nilay ın..senaryosunu melis civelek ve zeynep gür kaleme alıyor ..
Öyle deme arkadaşım merak edilesi bir dizi sjsjsBunları izleyen var mı?
Bana bi bölümü zorla izletseler, işkence olarak kabul ederdim.
Öyle deme arkadaşım merak edilesi bir dizi sjsjs
Yaw tabiki Deli yürekler yaprak dökümü ezeller vs başka ama bu da bir merak uyandırıyor işte sorma bende izleyecek bir ruha sahip değilim ama izliyoruz be kardeş ahahaahValla Türkiye'de eskiden çok sağlam diziler çekiliyordu
2013 öncesi
Şimdi senaryolar hepsi birbirinin kopyası
Farklı bişiler izlemek güzel olardı
Ne boş boş şeyler izliyosunuz…Üff isteyen istediğini izler..
Yok bunu mu izliyorsunuz..
Yok şunu mu izliyorsunuz..
Evet nerde boş şey var onu izliyoruz..
Mügeyi izlersin bunu mu izliyorsunuz..Ne boş boş şeyler izliyosunuz…
çok boş hiç yakıştıramadımMügeyi izlersin bunu mu izliyorsunuz..
Şerbo izlersin bunu mu izliyorsunuz..
İzlemeyin ya.. :dd
çok boş hiç yakıştıramadım
çok cahilsin keşke kahve içemesenhshzhxnd şaka şaka.. hastayken evde sürekli tv başında Esra Erol izlerken fanı oldum… vizyonsuzluk belki de ama seviyorum kime ne…kusura bakma. .
Gideyim de ekonomi siyaset falan izlimm..