Vizyonsuzummm..çok cahilsin keşke kahve içemesenhshzhxnd şaka şaka.. hastayken evde sürekli tv başında Esra Erol izlerken fanı oldum… vizyonsuzluk belki de ama seviyorum kime ne…
Kahveme laf etmee bariii.. Dnskm
Vizyonsuzummm..çok cahilsin keşke kahve içemesenhshzhxnd şaka şaka.. hastayken evde sürekli tv başında Esra Erol izlerken fanı oldum… vizyonsuzluk belki de ama seviyorum kime ne…
Fal bak bariVizyonsuzummm..
Kahveme laf etmee bariii.. Dnskm
Site kur paralı bakalım..Fal bak bari
Bana bak kurarım ha ama sen 200 alıyorsan ben 400 alırım ahhsshsjSite kur paralı bakalım..
Bana bak kurarım ha ama sen 200 alıyorsan ben 400 alırım ahhsshsj
aramızda kalsın bi ara tarot falan bakıyordum ben şşşş tmmşşş. Sessizlik Şş..Köşeyi döneriz..
Meşhur Suriyeli falcımız Elduhani..
aramızda kalsın bi ara tarot falan bakıyordum ben şşşş tmmşşş. Sessizlik Şş..
Bakarım paraylaTamam tamam kimse görmedi kimse dm atıp parayla bana bak demez merak etme..
@Sade dolandırır bu seni inanma....
Menejerin benim..LAN ALLAH ALLAH TAROT BAKILIR 50 TL
Kral 10 tl veririm bozar mı?Menejerin benim..
İlgili Yasa: MADDE 5 (1) Yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. (2) Yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.