Kızılcık Şerbeti

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli ve Yabancı Diziler
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bu Umut kadar aptal bir adam daha görmedim önce gurur yaptı karısının parasını almak istemedi ama okadar gururlu ki gitti karısının arabasını saattı ve onunla iş kurdu battı yine kızı suçlu buldu olmadı şimdi evi terketti bu şımarıklık değilde ne acaba :/

Fitne severlerin en sevdiği dizi olabilir. Malum kaostan besleniyorlar...

• Hımm
Tepkiler: ne
ay bu dizinin kendini rezil rüsva edişini aşırı kınıyorum… ilk sezon ne güzeldi, farklı bir şey anlatılıyor diye ilgi çekmişti ama şimdi? kıvılcım’ın eski kocası ömer’in eski karısıyla evli, ömer’in takıldığı görkem fatih’le fingirdiyor, doğa-fatih elli kez kavuşup ayrılıyor, görkem’in abisi çimen’e yazıyor, çimen kankisi mihri’yi açıkken çok güzel bulup evli adamla imam nikahı kıymak için kapanıyor, metehan milf teyzelerin kurbanı oluyor, rüzgar nursema’ya yaklaşırken, umut bir engin polat olamadığı için hemen depresyona giriyor… apo - alev çifti rezaleti unutuldu resmen. ahmet mümtaz taylan’ı da severim ama role hiç gitmemiş. settar bey buram buram muhafazakar kokulu kolonya gibi dolanıyordu, yeni apo sanki çekip vuracak gibi. dünkü bölümde de kıvılcım - ömer dans sahnesi dışında yine kusmalık anlar yaşandı. (bu anı bekliyormuşum herhalde sezonu özetledim djsj)
şu tivite de çok güldüm bugün sjsjks.

Ahahah Kayhan çok iyi ya en azından tek çizgide ilerliyor Sjsjs

herkese izleyin dediğim diziyi artık ben izlemiyorum, rezalet gerçekten. çimen olayına hiç girmiyorum resmen hançer oldu. buradan nasıl toplayacaklar bilemiyorum.

Çimen Esra ezmeci gibi geziyordu fatmagülün suçu ne oldu Sjsjsjs

kızlar gelin bahar’ı izleyelim ya, kısa kısa bakıyordum ama galiba oradan devam edicem ben. fragmandaki “noldu cerraaağm” çıkışını gördükten sonra kesin kararlıyım, o dizi bize iyi gelecek…
IMG_8073.jpeg

Ahahah evren hocanın cerraamm kelimesini duyup gülmesi peki Sjsjssj
Bahara bayılıyorum ya baharın tümör timor falan demesi harika :d

Timura tokat şeysi nerde ya en son 20 falan atmıştım Sjsjssj

Sadece birkaç kere herhangi bir yerlerde açık olan televizyonlarda reklamına rastlayıp çok itici bulduğum bir dizi. Gömüp yerin dibine sokmak isterdim ama içeriğini hiç bilmiyorum. Reklamlarda diyaloglar böylesine mide bulandırıcıyken gerisini merak etmedim.

• Kalp Gözler
Açıklar kapanıyor, kapananlar açılıyor. Muazzam. Fjfkkdj

senaryosu çok baltalamaya başladı berbat bir dizi haline dönüştü
bir sahnede oğlan 40 yaşındaki kadın sevgilisinden ayrıldığını bahsederken eski sevgilisi çimen ya bende ayrıldım adamdan demesi
ve sonra imam nikahı kıyılıp peçeli şekilde kıvılcımın evine gelmesi

allah bellanızı versin
kıvılcım aşkım yanındayım

şöyle güzel bir kızın peçeye sarıp sarmalanması utanıyorummm

1710008487272.jpeg

• Hımm
Aşk işte wiltörd

Alev apodan koltukda kitap okuya okuya hamile kaldi

Apo gitti yeni apoya isinamadim.

Dur son bolumu yarim saat izledim.

Ha bide Fatihin hemen Dogayi unutup gorkeme aslk olmasida cok sacma

Ps: ben pinkoyu tutuyorum.

şöyle güzel bir kızın peçeye sarıp sarmalanması utanıyorummm

Ekli dosyayı görüntüle 93541
Niye mamaficigim bas ortusunun neyi var

@wiltord, ya napsın iş insanı falan diye çarpıldı işte ayrıca kıvılcım da savruldu ordan oraya herkes savrulur Sjsss

hic izlemedim, herkesin sevdigi ama benim sevmedigim seylerden biri sanirim .p

• Öpücük
Geri