Kızılcık Şerbeti

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli ve Yabancı Diziler
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Benlik bir dizi asla olamazdı anlatıyorlardı çok tuhaf buluyordum fakat sarınca bırakmıyorsun çünkü tam tipik Türk ailesi ve zihniyeti izlettiriyor işte

Giray ile doğa olsa keşke fatih herkesi sevebiliyor bir kriteri yok cilve yapması yeter o yüzden giray olsun

Ömeri beğeniyorum ses tonu faln çok karizma diziye renk katıyor rüzgar ile nursema ikilisi beni şok etmeye devam ediyor zıt kutup bile değiller.d
ömer ve kıvılcımsız bir hiç bu dizi
umutun nursemayı hayallemesi çok fena
keşke açık olsa şunlar ya
çimen öyle böyle değil bir skandal

• Hehe
Tepkiler: ne
Niloş hem dayak yedi hem görkem tarafından suçlandı şok oldu niluu Ahahaha

• Kahkaha
Tepkiler: W
IMG_3613.jpeg
yürüyedur kraliçe :emoji_dizzy:
bölümün son kısmına bakıp fragmanı izledim de… görkem gibilere az bile. fragman altı yorumlara da gülümsedim ahah.
IMG_3614.jpeg
IMG_3615.jpeg
IMG_3616.jpeg
IMG_3617.jpeg

izlediniz mi kızlaaar nerdesiniz, bu konu nasıl hortlamaz shahj.
bu nasıl bir sezon finalidir ya? resmen bir senfoni orkestrasını dinliyoruz gibi her kafadan çıkan ayrı sesler, her oyuncunun rolünde devleşmesi, delirenin tam delirmesi, çaresizlikten susanın tam susması ve türk dizi tarihine geçecek bir bölümün son 15 dakikası… sağlıklı ve öksürüksüz bir beşir gibi her şeyi itiraf eden nilay queen, sen benim oğlumdun repliğinin yeni versiyonunu yaşatıp “sen benim amcamdın” diyen adnan muadili fatih, behlül gibi deliren ömer fakat ne delirme, nihal gibi merdivenden koşup sonunda darbeyle bayılan mustafa ve bihter gibi kendini öldüren-ölecek mi görcez- bir görkem shshjs. reaksiyon videomu çekseydim keşke melikşahlar gibi, inanılmaz iyiydi. tüm sezon ay sıktınız, ay saçmaladınız derken yine sezon finaliyle 3. sezonu mecbur izletecekler bize belli oldu. firdevs yöreoğlu gibi ağzı, burnu kayan pembe hanımı da izleriz belki yeni sezonda. birkaç kez izlerim ben bu sonu, öyle bir şov çünkü shshja. umut, alev, rüzgar ve çimen’in diziye vedası da iyi oldu. yine yutub yorumuyla bitiriyorum çünkü görkem replikleri çok komik “ben yaparsam böyle yaparım, bayılmayla falan uğraşamam direkt ölürüm” ahahhs. şeye de güldüm “umut’un son şarkısını sadece çimen ve metehan’a dinleten senaristten allah razı olsun”
off hadi bi de keyif kahvesiyle izleyelim son sahneyi. (benim büyülenme seviyem essah mı)
IMG_3946.png

Giray sahnesi beni şok etti..
Nesli tükenen biri.. Bunlarin hiç nesli tükenir mi.

herkesin kötülüğünü, yılanlığını hisseden nilay-aynı benshsh- giray’ın kötülüğünü hissetmediyse bence orada ters köşe vardır ahahah. doğa’yı fatih’e itelemek için giray’ı harcamasınlar hemen. hoş kaan taşaner o kadar kötü oynuyor ve o kadar kasıntı duruyor ki çok sırıtıyor ama yine de doğa’yı ışıldattığı için böyle kalmaya devam etmeliydi. :emoji_unamused:

Sadece önüme düşen fragman ve videolardan bile hakimim. Bence Doğa'yı yeniden neandertal Fatih'e şipleyecekler.

Hepsi ayri bombaydi. Oyuncular oynamadi resmen yasadi. Finale yakisir bir bolumdu.

IMG_3002.jpeg

izlerken böyleydim xd
Final güzeldi....
aşk-ı memnudan çalıntılar var tabi.....
herkesin yeter diye bağırması ayrı komikti sjsjjsjs....alev ne oldu öyle doğumsancısı var yurtdışına gidiyor :D olan kımılcım hanıma oldu...ah nilayy ahh :d

IMG_3001.jpeg
Bunu zaten hiç sevmiyordum xd fatmagülden.puşşt çıktı

Geri