Kızılcık Şerbeti

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli ve Yabancı Diziler
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
şerbocu kızlar nerdesiniz, sabah kahvaltısına eşlikçi diye açayım dedim ama candan erçetin “annem annem” şarkısına girince keyifler kaçtı, asla hoşlanmam sabah sabah içimin dağlanmasından… birkaç sahne hariç diziye başlama sebebimizle geldiğimiz noktanın arasındaki uçuruma mı atlasak acaba da bu sezona düşmesek diye düşündüm, çok sıkıcıydı yine… giray hikayesi çok bayacak belli, görkem delisi yine diziyi şahlandıracak herhalde. afişteki oturuşa bakınca da alev-apo devrinin kapanmasından sonra meri-apo devri başlayacak gibi. meri’nin bakışları bakış değildi, izleyip görelim… yalnız şebnem dönmez’in heves rolüyle taşlığını da bi konuşalım, son sahnedeki elbisesine düştüm. senaryo sıkıcı olacak gibi olsa da onu ekranda görmek güzel <3
+bu bölüm bana duyguyu geçiren tek isim de kıvılcım oldu. alev’in öldüğünü öğrendiği sahne sesini kullanma şekli bir dönem ders olur…

o da boynu bükük haliyle 2 evlilik, 1 aykırı flört, 1 önü kesilen taliple rekora koşuyor… bu sezon yeni partner gelecek diyolardı, öteki kızıllı goncalı dizideki çocuğu alacaklardı. bakalım ne zaman yeni partnerini de yiyecek…
yutub yorumu: keşke umut üstüm başım alt üst oldu söyleseydi de bunları görmeseydik
sjshjs. umut nefretimiz <3

Dizideki en temiz karakter anane ve Mustafa. ( nursemanin onceki hallerini hatirlayinca cokta temiz olmadigini dusundum )

dün izleyemedim...daha izlicem
yine bir şeyler olmuş
yine doğayı harcıyorsun senarist

Hiç izlemedim o diziyi hatta farkettim ben hiç bişey izlemiyorum yA ahagaha bi bahar vardı o da niye başlamadı yeni sezona bilgin var mı kjkhjh
Bu dizi hiç benlik değil ama var olan kaos çekiyor kendine her an bir atraksiyon var Sjssjjs

Abdullah beyin yeni aşk partneri kim bilin hadi ?

Görkem yine delirdi içine cin kaçmış gibi Fatihi kesip dolaba kışlık diye saklamaz inşallah)

meri’nin bakışları bakış değildi, izleyip görelim…
biz bir şeyleri söyleriz, oturur izleriz… şebnem bozoklu ne tatlı kadın ama meri rolü acayip sinir bozucu olmuş, aşırı yapay duruyor. giray’ın dişlerini sıka sıka konuşmasından sonra bi de başımıza meri’nin yüz mimikleri çıktı… meri apo’yla evlenip jr. alev’in anası olacak belli oldu. bi de cansu diye bir karakter sokmuşlar, kusura bakmayın da cansular yuva yıkmaz… sakın denemeyin bile.

Sezon finali çok güzeldi her sacmaliga rağmen izliyordum ama o heves kalmadı bu dönem ya
Artık Part Part bakiyorum sjsjsj
Hele o dün kü neydi ? Kiliseye gittiler 30 kisinin içinden çıkamadilar falan sjsjsj bu yönetmen ne kafasında fjfjfj

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Meri sahiden alelade bir karakter olmuş daha içe sinen bir hikaye ile girebilirdi diziye.

Kivilcima sürekli aşk oklari saplayan senarist yine kıvılcıma aşk çıkardı sistematik bir şekilde ilerliyor dizi )

Dogam için de bir mutlu hikaye yok içim gidiyor
Tam Fatih den kurtuldu dedik Giray’a tutulduk

• Alkış
Tepkiler: ne
Feyza Civelek 'Kızılcık Şerbeti'nin senaryosunu ifşa etti

'Kızılcık Şerbeti' dizisinde Nilay karakterine hayat veren Feyza Civelek, senaryoyu ifşa etti. Son bölümde yangından sonra Nilay karakterinin, 'Ölüp, ölmeyeceği' konuşulurken Civelek, senaryoyu paylaştı.

Rol gereği iyileşen Civelek, Instagram'da, "Ölmedek geri geldik" yazılı paylaşımla, senaryoyu paylaştı.

Senaryoda Firaz'ın Nursema'yı öptüğü yazıldığı görülüyor.

Kaynak

feyza-civelek-kizilcik-serbeti-nin-senaryosunu-ifsa-etti-o-sahne-sosyal-medyada-gundem-oldu-slXMp.png
feyza-civelek-kizilcik-serbeti-nin-senaryosunu-ifsa-etti-o-sahne-sosyal-medyada-gundem-oldu-2LH3r.jpg

Geri