Marla
Elmas Üye
29 yaşındaymış xdBu Özge özacar çoğiyi diil mi ya. Ama küçüktür bu. Küçük olmasa hanımı boşardım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
29 yaşındaymış xdBu Özge özacar çoğiyi diil mi ya. Ama küçüktür bu. Küçük olmasa hanımı boşardım.
Hiç izlemedim o diziyi hatta farkettim ben hiç bişey izlemiyorum yA ahagaha bi bahar vardı o da niye başlamadı yeni sezona bilgin var mı kjkhjhAhah pembe hala görkeme kızım diyor korkudan :d
Bu dizi hiç benlik değil ama var olan kaos çekiyor kendine her an bir atraksiyon var SjssjjsHiç izlemedim o diziyi hatta farkettim ben hiç bişey izlemiyorum yA ahagaha bi bahar vardı o da niye başlamadı yeni sezona bilgin var mı kjkhjh
meriiiii...Abdullah beyin yeni aşk partneri kim bilin hadi ?
kazandığımı yolla hemen
biz bir şeyleri söyleriz, oturur izleriz… şebnem bozoklu ne tatlı kadın ama meri rolü acayip sinir bozucu olmuş, aşırı yapay duruyor. giray’ın dişlerini sıka sıka konuşmasından sonra bi de başımıza meri’nin yüz mimikleri çıktı… meri apo’yla evlenip jr. alev’in anası olacak belli oldu. bi de cansu diye bir karakter sokmuşlar, kusura bakmayın da cansular yuva yıkmaz… sakın denemeyin bile.meri’nin bakışları bakış değildi, izleyip görelim…
Ne merakliymissin dogurmaya dedi ya Giray koptum orda ahahaDogam için de bir mutlu hikaye yok içim gidiyor
Tam Fatih den kurtuldu dedik Giray’a tutulduk