Kızılcık Şerbeti

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli ve Yabancı Diziler
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Kiiiz o nasi fragman oyle. Bosan nursema bosan ben arkandayim. Ezik umutu birak ruzgarla takil hakediyorsun! Ayyy hele o gorkemin sarhoslugu. Pinko baygin bir sekilde dogaaaa diye aglayabilir.

Dizideki en güzel ışığı olan kadın Alev onu da gittiler 60 dan sonra zıvanadan çıkan dedeye yapıştırdılar ben alev Aşkı izlemek istiyorum ya nursemayı sevmiyorum karakterini çok itici yazmışlar bakışları donuk ve tuhaf ama rüzgar ile güzel bir aşk olabilirdi :d

görkem çıkıyormuş diziden öyle bir haber var ama gerçekleşirmi bilinmez
müthiş bir kayıp yaşar

inanılmaz bir güzellik

• Hımm
Tepkiler: ne
Görkemde saçmalamışlar ya babası abisi kapalı olduğunu biliyor dışarıda açık evde kapalı erozyona uğradı bu konu biraz

senaryo berbat bir hal aldı
kıvılcım için izliyorum şu diziyi

Güncel haline katlanıp izleyebilenleri tebrik etmek lazım. Fragman denk gelince bile kusasım geliyor.

Apo da kararinda duramayan herkesin her lafina inanan bi ezige donustu ya sinirim bozuluyo Ahmet Mümtaz Taylan a yakistirilan role bak

forumsal kızılcık şerbetinin önünde diz çöküp tövbe ister, öyle bi hale geldi dizi… fragmanı izleyince bile çözüyorsun ve çok sıkıcı. o değil de allahın bira kokulu umut’una bak hele sen, filtresiz bomonti seni, seni korkak efes fıçısı seni. yallah git nereye yuvarlanıyorsan yuvarlan. git biranın yanındaki ikram fıstıklardan at ağzına da fakir ruhun doysun, kılıksız seni.

Apo ve Alev mide bulandiruyor. Ters kosr yapip duruyor senarist. Reytingleri dusursekde biraz anlasalar
Ezik umut'a nedemeli? Umarim nursema ruzgar ile guzel bir ask yasar
Gorkem mikrobuna nedemeli. Fatih umarim obur bolumde kapiya koyar

• Beğen
Tepkiler: ne
nilay görkemin ipini çekti
tam bir baş belası
görkemin abisini ancak böyle bir tipleme yansıtabilirdi cuk diye oturuyor güzel oyunculuk
nursemanın allah belasını vermiş zaten : D

Ömeri beğeniyorum ses tonu faln çok karizma diziye renk katıyor rüzgar ile nursema ikilisi beni şok etmeye devam ediyor zıt kutup bile değiller.d

Geri