Bana uzak bir konu bu biliyorsun ancak kendi kahvemde denerim.@Lefty'cim sen limon sık azcık güzel oluyor dün denedim ... tatlı sadece ben yapacağım! :p
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bana uzak bir konu bu biliyorsun ancak kendi kahvemde denerim.@Lefty'cim sen limon sık azcık güzel oluyor dün denedim ... tatlı sadece ben yapacağım! :p
Banner yapacam foruma kocaman sağ üst köşeyebunu, konunun girişine asın.sdhsjdghha
Yapma..Banner yapacam foruma kocaman sağ üst köşeye![]()
Keşke tükürseymişim.. :dd
Ohooo çok geç kaldın be yavrum..ben bunu nasıl kaçırmışım sjshsosjsjsjshsosjdhdhiddsjshdkdb
aklıma kuzenimin istemesinde damat beye soğuk türk kahvesinin içine tuzu epey bir boşaltmam geldi...damat 20 dakikada bir su isteyip Pelşin hanım senin istemende gelip ben tuzu boşaltmazsam demesi geldi skshoshshsbsbdhsOhooo çok geç kaldın be yavrum..
İyi yapmışsın oh eline sağlık beter olsunlar.. :ddaklıma kuzenimin istemesinde damat beye soğuk türk kahvesinin içine tuzu epey bir boşaltmam geldi...damat 20 dakikada bir su isteyip Pelşin hanım senin istemende gelip ben tuzu boşaltmazsam demesi geldi skshoshshsbsbdhs
İyi yapmışsın oh eline sağlık beter olsunlar.. :dd
Civcivin kahvesini kim yapacak acaba kahve yapmasıni bilmiyor..Şu arkadaşlarımın pozitifliğine bakın...maşallah...
Civcivin kahvesini kim yapacak acaba kahve yapmasıni bilmiyor..
yigidim kurt bakislimm aslan yelesi saclim diyebilecegim bi aday buluncaCivcivin kahvesini kim yapacak acaba kahve yapmasıni bilmiyor..
Aynen aynen sevmiyor..bir de bilmiyorum demiyor da sevmiyorum diyor.