Kız istemede kahvenin içine tükürmek

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
1.90 boyunda genis omuzlu seksi sixpackli kumral gamzeli bir bey de acaba bu tukuruk nakletme geleneginde hem fikir midir.. keske olsa..
Ruhsal açıdan gelişmişlik ve iyi niyet akratılsa da zamanla kötü insanlar da bu şekilde aktarım yapmaya çalışmışlar.

Görsel bir talep karşılık bulur mu bilemiyorum.:)

Ben benim gocagarıyı isterken, kahveler gelince benim kayınpeder "benimki ile değiştir istersen oğlum" demişti. "yo gerek yok böyle iyi" demiştim.

Tuzlu falan değildi. Ohhh demiştim.

Şimdi aklimda deli sorular.. tuzlu degildi. Ama belki tükürüklüydü ..

Edit : gocagarıya sordum, "tükürmüş müydün gaveye ha" dedim. "Dün ağşam heç öyle demiyodun şincik mi derd oldu vücut sıvıları" dedi.

Cevab viremedim.

Son düzenleme:
efendim benim kahveye alerjim var içince bütün vucudum şişiyor yalanı hayat kurtarıyor hala.
aklımı seveyim

günde en az 2 tane türk kahvesi içen kız iticiliği konusu gelir mi peki :emoji_penguin:

igrenc -.- yapman öyle seyler :dd
sonra bu erkekler niye böyle diyoz :DDDD

Uygulayacağım tarife:
1J6U3_1496478936_5137.jpg

Anlamazdım, sormazdim da muhtemelen karma sonuçta gün gelir tükürükte balgam olarak döner...

Böyle bir şey yapmam ama küçükken abim zorla su getirmemi isterken çok tükürüp içirdim.

Kahveme tuz koyacak bir gerizekalı ile evlenmem açıkçası.
Seçmiş olduğum kişi bunun farkında olan birisi olacağı için rahatım, tükürmek mi? Şaplak delisi yaparım oracıkta.
(Şiddete hayır)

Gelenek diye diye ne kadar saçma şey varsa iteliyorlar.

Geri